bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ve bugün '' RaccoN '' adlı hesabı banlanmış şekilde bana satıp lonca savaşına dahil olmamı engellemeye çalıştılar ek olarak itemlerimin gitmesinede sebebiyet vericeklerdi ama dikkatli bir şekilde yapmaya çalıştığım ticaret sonucunda hesabın ticaret anlaşmasından 10 dakika önce banlandığını öğrenmem ile iptal edilmesi bir olmuştur. teksas değil dallas herzaman söylerim her türlü alengirli iş,atraksiyon,entrika vardır .

Dipnot: RaccoN - SPRIT adlı kullanıcınındır ticaretlerinizi yaparken dikkatli olun.

Özet: 100-9 diyor arkadaş pardon Hiiidayet

Biz kendi üyelerimizle çıkıcaktık siz korkaklık edip başkanı banlatıp loncayı alt üst etmeye çalışırsanız yaptıgınız terbiyesizligi goren yardıma gelir.

Adam olun adam..

AronHim ve diğer bir kaç kişi den gelen pm ler seni yalancı çıkartıyor? Saints ten ve diğer türevi loncalardan adam çağırırsanız ve bu işe hile karıştırırsanız , karşınızda 22 kişi olucağı halde siz ısrarla sayınızı yükseltirseniz bu sözleri söylemeye hakkınız olucağını mı sanıyorsun ?

Gerekli cevabı aldınız arenada zaten , artık yazıp yazıp kendınızı avutmayın olgunluğunuzu sessizliğinizle gösterin.

Ve bugün '' RaccoN '' adlı hesabı banlanmış şekilde bana satıp lonca savaşına dahil olmamı engellemeye çalıştılar ek olarak itemlerimin gitmesinede sebebiyet vericeklerdi ama dikkatli bir şekilde yapmaya çalıştığım ticaret sonucunda hesabın ticaret anlaşmasından 10 dakika önce banlandığını öğrenmem ile iptal edilmesi bir olmuştur. teksas değil dallas herzaman söylerim her türlü alengirli iş,atraksiyon,entrika vardır .

Dipnot: RaccoN - SPRIT adlı kullanıcınındır ticaretlerinizi yaparken dikkatli olun.

CA88E1A3BCAC55282660C54B708BA044.jpg

Öncelikle merhaba.

Bu organizasyon sıkılmış ve yapacak bir şeyi olmayan oyuncuların eğlenmesi ve zevk alması amacı ile yapıldı bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak savaşa gireceğimiz gece bana gelen pm'ler ve skypeden bana haber veren arkadaşlar sayesinde rakip lonca Mehteran'ın zevk alma ve eğlence maksadının dışına çıktığını gördük. Bizim savaş kadromuzu ely3 oyuncularının hepsi biliyor. 20 max. 25 kişi savaş kadromuz bulunuyor. Karşı loncaya bakınca 30-35 civarı girecek arkadaş gördük ve bu miktar bizim için gayet normaldi. Ancak gördüğümüz ve duyduğumuz olaylar savaşın eğlencesinin ve zevk almanın önüne geçeceğinden savaş adabının dışına çıkıldığını fark ettiğimizden dolayı bu yola başvuruldu. Ben yaptığımız etik demiyorum ancak karşımızda sütten çıkmış ak kaşık yoktur bunun farkına varılmasını diliyorum.

Burak bana dediğin gelip benimle konuşsaydın vs vs bunlar çözüm üretmeyecekti. Nedeni yanındaki adamlar. Bana diyorsun ben sokmazdım yapmazdım etmezdim ama yaşamayan adama savurmak kolay. Sonuç olarak yine karşımızda ely#3 sunucusu karma loncası vardı. Dediklerim yine bir bir önüme geldi. Yanılmadım yani.

LosTSamaN olarak yazıyorum bunları diğer arkadaşları bağlamaz bu arada. Tebrik ederim güzel savaştı...

TEKSAS : 100 Ely#3 : 9 selametle arkadaşlar...

AronHim ve diğer bir kaç kişi den gelen pm ler seni yalancı çıkartıyor? Saints ten ve diğer türevi loncalardan adam çağırırsanız ve bu işe hile karıştırırsanız , karşınızda 22 kişi olucağı halde siz ısrarla sayınızı yükseltirseniz bu sözleri söylemeye hakkınız olucağını mı sanıyorsun ?

Gerekli cevabı aldınız arenada zaten , artık yazıp yazıp kendınızı avutmayın olgunluğunuzu sessizliğinizle gösterin.

Saintden sadece ekrem çagırıldı oda 4-5 kişi daha gelebilecegini söyledi boş yapma ikile

Not: Adam oldugunuzda mesaj atın eşit şartlarda savaşalım lonca gunu korkup adam banlatarak olmuyor bu işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri