Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ServerHizmet.Com Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkes ayrı bir şey söylüyor kimi lekeliyor kimi övüyor.Lekeleyenlerin elinde varsa kanıt , buyursun paylaşsın burada amenna , ama çekemedikleri için yapıyorlarsada Allah'ın dan bulsun bunu yapanlar. Savunmak için söylemiyorum bunları. Kanıt gösterin eyvallah. Bu bilişim böyle diyelim ama ben kanıt göremedim kusura bakmayın.

Ne gibi Kardeş Ben Bir sürü Serverdan pvp aldım reklamında değilim ve yazmıyacam allahlarından bulsunlar birazınıda ben mahkemede gereğini yaptırdım tazminatla nedenler hep aynı:ilgilenmediler bıraktım sıkıldılar pm attıgım için bıraktım yada 2 gb dediler atıyorum 512 mb gördüm mahkemeye verdim kapattırdım bunlar yalan değildir ben bu işin o yüzden uzatmayalım flow bu ara swhizmeti deniyorum şuan için herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım en azından 2 gb diye alıp 512 mb görmedim yada sw çökünce aradan 1 hafta sonra kurmayı görmedim ha buda övdüğüm anlamına gelmez henüz daha ilk bi haftam bakalım...

Tavsiye Etmem sakın almayın dolandırıcıdır ben server kurdum 3 gün serveri kullandım sonra 2 saat tüm sunucular kapanacak dedi bida vermedi serveri sakın inanmayın böle bilişimlere tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri