mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ServerHizmet.Com Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[QUOTE=goko28;13968774]Biz yapamadık sen yp . Bunlar Tam dolandırıcı

Goko28 IN Derdı dolandırıcılık deıgl ben sıze kısaca belırtıyım..Benden bır sunucu aldı daha sonra başka bır muşerımle ortak oldu ve muşterm buna bılgılerı vermemış buda bana 2gundur şıfreler ıçın yalvarıyordu tabıkı ben şıfrelerı vermedim buyrun buda attığı mesajlar

swhizmet Nickli Üyeden Alıntı
O Server senın depilki sen haklarını arkadaşına vermedinmi kardeşim onun emri olmadan veremem

goko28
hayır kardeşim , o dersleri yüzünden bana bıraktı, yani bütün herşey bende navi şifresini felan verebilirim. ama putty değimş.

daha sonra benım fırmamın putty scriptini çalmış yenı çıkan fıleslarımı oradan çekıyor ve enson çıkardığım fılesı ozel olarak bendenn ıstıyor vermıyorum..

goko28
Cevap: selam
scrpte o yeni tanıtımınızdaki files war mı?

Evet bu sebeplerden dolayı dolandırıcıyız barı ınsanlar doğruyu öğrensın..Bende haksız olduğum her konuda ıade vardır. Sunucu Sılınmesı sureklı bozuk olması erken kapanması hızmet sıkıntısında ıade mevcuttur..
[/QUOTE]

Hahahahaha ! Sadece Gülüyorum Sahtekar.. Senin gibi yalancı yok su dünyada.

Arkadaslar reklam felan yapıyor gibi sakın düşünmeyin çünkü ben bir kuruş menfaat için boyun eğecek adam değilim serverim sebebini anlayamadığım bir nedenden benim yaptığım birşeydn çöktü sağolsun mehmet hocam 2 gün ugraştı gece 5-6 a kadar ama düzeltti ben memnunum şahsen serverhizmetten bazı karalamak isteyenler yazmış çizmiş ama ben onu şöyle yorumluyorum her başarı belirli zorluklardan mutlaka geçer... inanmayan varsa meydanm2.org serverim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri