- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sikayet varda bi konu gordüm 80 bin tl vermis ama filesi teslim etmemis birini dolandırmıs. acayip bi dolandırıcı galiba bu adam. ukabb abinin aion satıyor konusunu gordum cok kral bi adam Bursa sporu destekliyor DEM'lilere karsı yani milliyetci bi adam banada sunucu linki attı giricem yardım eden iyi birine benziyor ama sanırım dolandırıcı ile calısıyor umuyorum kı cok sorun yasamaz. bu ne lanet bi adammıs garip
- Konular
- 16
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 1,122
- DevLira
- 0
Kanka onu tek savunan o oldu yani gidip adamı dolandırırsa kendi ayagına sıkar o kadar da karaktersiz seref yoksunu degildir ama geneli problem yasamıs ondan dolayı kımse ıs yapmasın. 80k dolandırılan gidip şikayet etsin benim arkadas sitigo diye bi yeri sikayet etti 500 verdi 2600 faiziyle geri aldı yani dava açsa %100 mahveder onu muhtemelen sımdı calısıp para topluyordur yada uyanık degildir parasını kaptırmıstır. oyle veltleri hemen tutup dava acacaksın sert sert adam edeceksinsikayet varda bi konu gordüm 80 bin tl vermis ama filesi teslim etmemis birini dolandırmıs. acayip bi dolandırıcı galiba bu adam. ukabb abinin aion satıyor konusunu gordum cok kral bi adam Bursa sporu destekliyor DEM'lilere karsı yani milliyetci bi adam banada sunucu linki attı giricem yardım eden iyi birine benziyor ama sanırım dolandırıcı ile calısıyor umuyorum kı cok sorun yasamaz. bu ne lanet bi adammıs garip

- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
ha hahah a sert sert adam edeceksin kısmı cok iyiydi oylesine boylesi gerek gibi olmjusKanka onu tek savunan o oldu yani gidip adamı dolandırırsa kendi ayagına sıkar o kadar da karaktersiz seref yoksunu degildir ama geneli problem yasamıs ondan dolayı kımse ıs yapmasın. 80k dolandırılan gidip şikayet etsin benim arkadas sitigo diye bi yeri sikayet etti 500 verdi 2600 faiziyle geri aldı yani dava açsa %100 mahveder onu muhtemelen sımdı calısıp para topluyordur yada uyanık degildir parasını kaptırmıstır. oyle veltleri hemen tutup dava acacaksın sert sert adam edeceksin![]()