Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bevis Work Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hevesli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 969

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sikayet varda bi konu gordüm 80 bin tl vermis ama filesi teslim etmemis birini dolandırmıs. acayip bi dolandırıcı galiba bu adam. ukabb abinin aion satıyor konusunu gordum cok kral bi adam Bursa sporu destekliyor DEM'lilere karsı yani milliyetci bi adam banada sunucu linki attı giricem yardım eden iyi birine benziyor ama sanırım dolandırıcı ile calısıyor umuyorum kı cok sorun yasamaz. bu ne lanet bi adammıs garip

sikayet varda bi konu gordüm 80 bin tl vermis ama filesi teslim etmemis birini dolandırmıs. acayip bi dolandırıcı galiba bu adam. ukabb abinin aion satıyor konusunu gordum cok kral bi adam Bursa sporu destekliyor DEM'lilere karsı yani milliyetci bi adam banada sunucu linki attı giricem yardım eden iyi birine benziyor ama sanırım dolandırıcı ile calısıyor umuyorum kı cok sorun yasamaz. bu ne lanet bi adammıs garip
Kanka onu tek savunan o oldu yani gidip adamı dolandırırsa kendi ayagına sıkar o kadar da karaktersiz seref yoksunu degildir ama geneli problem yasamıs ondan dolayı kımse ıs yapmasın. 80k dolandırılan gidip şikayet etsin benim arkadas sitigo diye bi yeri sikayet etti 500 verdi 2600 faiziyle geri aldı yani dava açsa %100 mahveder onu muhtemelen sımdı calısıp para topluyordur yada uyanık degildir parasını kaptırmıstır. oyle veltleri hemen tutup dava acacaksın sert sert adam edeceksin :P

Kanka onu tek savunan o oldu yani gidip adamı dolandırırsa kendi ayagına sıkar o kadar da karaktersiz seref yoksunu degildir ama geneli problem yasamıs ondan dolayı kımse ıs yapmasın. 80k dolandırılan gidip şikayet etsin benim arkadas sitigo diye bi yeri sikayet etti 500 verdi 2600 faiziyle geri aldı yani dava açsa %100 mahveder onu muhtemelen sımdı calısıp para topluyordur yada uyanık degildir parasını kaptırmıstır. oyle veltleri hemen tutup dava acacaksın sert sert adam edeceksin :p
ha hahah a sert sert adam edeceksin kısmı cok iyiydi oylesine boylesi gerek gibi olmjus

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri