- Konular
- 21
- Online süresi
- 9d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 540
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili forum sakinleri. Uzun zamandır piyasayı inceliyorum ve 55-120 projem için referansı olan bir files kullanak istiyorum gözümede sıkça gelen Bevisi gördüm ama forumda sürekli banlanıyor kendisi anladığım kadarıyla son durumunu bilmiyorum daha önce bir kaç kez sunucu girişmlerim oldu ama developer kısmı çok canımı sıktı ya iş yapmazlar ya aradığına dönmezler. bu sebepten bilindik isimlerle iş yapmak istiyorum.
Bevis ile iş yapmış kişiler yanıtlarsa sevinirim.
- İş ahlakı nasıl?
- İşlerini hızlı mı teslim eder?
- Parayı aldıktan sonra 360 dönen tiplerden mi?
- Projesiyle ilgili sorun yaşan oldu mu?
- Sürekli ek iş çıkarıp birseyler aldığı oluyor mmu?
Bevis ile iş yapmış kişiler yanıtlarsa sevinirim.
- İş ahlakı nasıl?
- İşlerini hızlı mı teslim eder?
- Parayı aldıktan sonra 360 dönen tiplerden mi?
- Projesiyle ilgili sorun yaşan oldu mu?
- Sürekli ek iş çıkarıp birseyler aldığı oluyor mmu?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Normalde bu konularla pek ilgilenmem, ama şu an aktif olarak Bevis ile çalıştığım için kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Öncelikle bazı yorumları okuyunca gerçekten üzüldüm. Çünkü emek verip, aynı ilgi ve özeni görmediğinizde hevesin kırılması çok normal. Herkesin işinde veya hayatında zaman zaman aksaklıklar ve gecikmeler olabilir; önemli olan bu durumlara nasıl yaklaştığıdır.
Ben piyasada birçok kişiyle çalıştım ve hala daha çalışmaya devam ediyorum, Bevis de bunlardan biri. Açıkçası, samimiyeti ve işini hızlı bir şekilde ilerletmesi açısından en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Birebir ticaret deneyimimizde yaşanan olumsuzluklar bir kişinin karakterini ya da iş ahlakını yansıtmaz. bu sürekli oluyorsa işte o zaman sıkıntı var demektir.
Projelerimiz sırasında Ekibim birkaç kez sistem değişikliği veya ek sistem talebinde bulundu; bunun için ekstra bir ücret talep etmedi. Hatta kendisi ya bu sistemi istediniz bende bu şekil vardı onu ekledim yada bu sistemi şu şekilde revize edebiliriz gibisine bizim bütün taleplerimizi karşılıksız bırakmadı.
Elbette her projede aksaklıklar olabilir, bu normaldir ve kimse için sürpriz olmamalı. Ama benim deneyimime göre Bevis, işini ciddiyetle ve samimiyetle yapan biri.
Piyasadaki sunucu sahiplerinin büyük bir kısmı, hatta belki %80’i Bevis’in fileslerini kullanmıştır. Bu filesler üzerinden para kazanılmış ve farklı yazılımcılar aracılığıyla yeni filesler ortaya çıkmıştır. Aslında bir dönem Bevis’in filesleri herkes için vazgeçilmezdi; çünkü sorunlara rağmen sürekli güncellemeler ve fixler getirilerek ayakta tutuldu ve binlerce oyun açıldı. Benim bile eski paylaşımlarımda Arkas2 tanıtımını görebilirsiniz. Yani bu adamın üzerinden ekmek yiyip sallamak doğru olmaz.
Bir noktada, kişiye saygınız olmasa bile projeye saygı göstermek önemlidir. Buradaki yorumları yapan kişiler için bunu söylemiyorum; bu her zaman böyledir.
Gerçekten ticaret yapılmış ve hakkı tam olarak verilmemiş olabilir, bu da Bevis’in kendi ayıbıdır. Ben şu an için kendime böyle bir haksızlık yapıldığını düşünmüyorum, ama görürsem bunu açıkça dile getirmekten çekinmem. Bundan korkmamak gerekir.
Benim yazdıklarım buradaki kişilere cevap olmaktan ziyade, bir kullanıcı deneyimi olarak değerlendirilebilir. Ayrıca, eğer bu kişi gerçekten dolandırıcı ise, tüketici mahkemesine başvurabilir ya da baroların sunduğu ücretsiz avukat hizmetlerinden yararlanarak yasal süreç başlatabilirsiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki, eğer bu kişi gerçekten kötü niyetli olsaydı, şu an çoktan yasal süreçler sonucu ciddi bir cezayı almış ve hapiste olması gerekirdi.
Velâsıl Kelam Anlatacaklarım bu kadar Allaha emanet olun.
- Konular
- 21
- Online süresi
- 1mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 77