HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rankından belli olmuyormu neye dayandığıasi bilişim genel işletme müdürü
AsiBİlisim.NET İnternet Hizmetleri
Web Sitesi : www.asibilisim.net
Msn : root@asibilisim.net
Mail : root@asibilisim.net
Telefon 1 : 0507 555 25 45
Ofis Tel : 0412 611 55 75
Adres : Diyarbakır / Gaziler Ofis Karşısı No 145
Ben kısaca arkadaşı cevaplayım
Firmayı Nasıl Bilirsiniz : Kötü = 5 yıllık fırmayız ondandır.
Herhangi Bir Dolandırıcılık , Sahtekarlık gibi durumları varmı : EVET VAR : Kesinlikle dolandırıcıyız oyuzden şikayet konuların çoğunda, para iade etmişizdir..
Güvenilirmi : DEİL daha türkçe konuşmayı yazmayı bilmez ama maşallah iftirada üstüne yoktur
Sizce Almalımıyım : Pişmanlık Yaşarsınız.: Evet yaşarsınız kesinlikle böyle bilişimlere paranıı kaptırıp bize gelirseniz boşyere para harcadığınız için pişman olabilirsiniz
Asi bilişim sitenizde birşey dikkatimi çekti
Metin2 Paket 1
- Xenon E3 3.4 GHZ işlemci
- 512 MB Ram
- 30 GB Sata HDD
- 1 Adet ip Adresi
- Sınırsız Trafik
- Ticket Sistemi
- 7/24 Saat Online Ticket Desteği
- .TK Domain ve Hosting TL30.00 TL Aylık
TL120.00 TL 3 Aylık
TL200.00 TL 6 Aylık
TL400.00 TL Yıllık
bu hesaplamaya göre sizin 1 gb sunucunuz 3 aylık 90 tl etmesi gerekirken neden 120 tl fiyat yazdınız dolandırıcılığında bukadarı olmaz...daha 3ile 3 ü çarpmaktan aciz bi insanin kalkıp bilişim şirketi işine girip ona buna çamur atması gerçekten düşündürücü
http://www.asibilisim.net/cart.php?gid=2 buyrun![]()
para iade yoktu hani mehmet bey ? Ben serverimr i salak olduğumuz için mi başlarına aktardım . Hayatın yalan asla tavsiye etmem
Birader Ben parayı yatırdım adam telefonumu açmıyor yarın mahkemeye vercem 100 tl yı masraflarla beraber alayım da icrayla bak nasıl adam olcaklar
Biz yapamadık sen yp . Bunlar Tam dolandırıcıBirader Ben parayı yatırdım adam telefonumu açmıyor yarın mahkemeye vercem 100 tl yı masraflarla beraber alayım da icrayla bak nasıl adam olcaklar
Biz yapamadık sen yp . Bunlar Tam dolandırıcı
Açıcam dava bilader yeter bu kadar.
para iade yoktu hani mehmet bey ? Ben serverimr i salak olduğumuz için mi başlarına aktardım . Hayatın yalan asla tavsiye etmem
çeşitli olaylarla iade yapıyoruz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)