noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim Ax Bilişimi Öneririm Kaliteli, Güvenli, Online Destek Çok İyi, Yaklaşık 13 Yıldır Hizmet Vermekteler.

Kardeşim Ax Bilişimi Öneririm Kaliteli, Güvenli, Online Destek Çok İyi, Yaklaşık 13 Yıldır Hizmet Vermekteler.

Burası Reklam alanı değildir.

İyidir .) Berke bey sağolsun bana server dışında da çok yardımı dokundu.
serverimiz acılsın inş daha güzl yorumlarımızı yaparız

Yorumlarınız için teşekkür ederiz

Berke Bey in ilgisine lafım yok ama bu kadar bozuk bi filesi bu kadar bozuk bi sistemle kurup teslim etmeleri cok yanlış hiç bir şey normal degil kadın karakterler acılmıyor üstelik site gitti su an oyun bile açılmıyor ticket atmısım saat 10 da hala cevap gelecek olan paramıza oldu ben o kadar zamandır pvp kurduruyorum cok şey gördüm ama ilk defa bozuk files teslim edene rastladım berke bey yapıyor ugrasıyor evet ama bu files sıkıntılı ya da bana öyle denk geldi oyun acılsa bile CH ler kapalı görünüyor mysql tabloları komple bozuk repair yapılamıyor daha bir sürü valla ben pişman oldum

Berke Bey in ilgisine lafım yok ama bu kadar bozuk bi filesi bu kadar bozuk bi sistemle kurup teslim etmeleri cok yanlış hiç bir şey normal degil kadın karakterler acılmıyor üstelik site gitti su an oyun bile açılmıyor ticket atmısım saat 10 da hala cevap gelecek olan paramıza oldu ben o kadar zamandır pvp kurduruyorum cok şey gördüm ama ilk defa bozuk files teslim edene rastladım berke bey yapıyor ugrasıyor evet ama bu files sıkıntılı ya da bana öyle denk geldi oyun acılsa bile CH ler kapalı görünüyor mysql tabloları komple bozuk repair yapılamıyor daha bir sürü valla ben pişman oldum

Dün bildirim atığınızda sorunları düzetlmiştim ve Ch lerin açıldığını bizzat ben kendim iletim size.

Lütfen Sunucunun nasıl kullanması gerektiği ile ilgili Destek departmanımızdan destek alabilirsiniz.

Berke FİNCANCI

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri