Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dün bildirim atığınızda sorunları düzetlmiştim ve Ch lerin açıldığını bizzat ben kendim iletim size.

Lütfen Sunucunun nasıl kullanması gerektiği ile ilgili Destek departmanımızdan destek alabilirsiniz.

Berke FİNCANCI
Destek departmanınızada söylüyorum sizede söylüyorum berke bey 2 gb lik server almısım emek files kurdurmusum 4 ch acılmıyorsa bu işte sıkıntı var ayrıca o NORM yazısı bi kere geliyor daha da gelmiyor ayrıca zırt bırt atıyor oyundan demı core hatalarının resimlerini sizlere yolladım simdi ben buraya resimleri atarsam iyi olmaz iyi kötü yorum bekliyorsunuz iyi olsa iyisini yazarım kötü olsa kötüsünü desteği sabah 10 da atmısım bana cevap verdiğiniz saate bakın yani tamam firmasınız kimse karalamak istemiyor hele ben asla istemem ama bozuk oyun teslim edilmez 2 gb lik sunucu 4 ch nasıl açılmaz

Destek departmanınızada söylüyorum sizede söylüyorum berke bey 2 gb lik server almısım emek files kurdurmusum 4 ch acılmıyorsa bu işte sıkıntı var ayrıca o NORM yazısı bi kere geliyor daha da gelmiyor ayrıca zırt bırt atıyor oyundan demı core hatalarının resimlerini sizlere yolladım simdi ben buraya resimleri atarsam iyi olmaz iyi kötü yorum bekliyorsunuz iyi olsa iyisini yazarım kötü olsa kötüsünü desteği sabah 10 da atmısım bana cevap verdiğiniz saate bakın yani tamam firmasınız kimse karalamak istemiyor hele ben asla istemem ama bozuk oyun teslim edilmez 2 gb lik sunucu 4 ch nasıl açılmaz

1GB 1CH
2GB 2CH
3GB 3CH
4GB 4CH ...

olarak gitmektedir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri