HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burada karakterler, yaratıklar, itemler, runeler ve farklı sistemlerle ilgili sayfalar bulunuyor. Özellikle bir eşya veya canavar hakkında bilgi arıyorsanız tek tek sayfa gezmek yerine Database kısmından bakmak daha kolay oluyor.
Wiki de Database de yani Veritabanında genel olarak Toplam 25 bine yakın malzeme karakter tanıtımı var hepsini buraya atamadım ama başlıklarını atacağım
Ben daha çok ekipman ve rune tarafına baktım. Oyunda ilerledikçe hangi eşyaların ne verdiğini hatırlamak bazen zor olabiliyor. Böyle durumlarda bu bölüm işe yarayabilir.
Bir de oyuna yeni gelen güncellemelerde eklenen içeriklerin burada listelenmesi güzel olmuş. En azından bir şey ararken sağda solda dolaşmaya gerek kalmıyor.
Çok detaylı kullandım diyemem ama oyunun wiki kısmını gezenlerin Database bölümüne de bakmasını öneririm. Özellikle yeni başlayanlar bazı mekanikleri daha rahat anlayabilir.
Açıkcası ben wiki kullanmayı çok seven biri değilimdir. Çoğu oyunda ihtiyacım olunca bakıp çıkıyorum. Ama burada kategoriler düzenli olduğu için aradığım şeyleri bulmak çok zor olmadı. Özellikle yeni bir rune gördüğümde veya adını ilk defa duyduğum bir itemle karşılaştığımda direkt bu bölüme bakmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.
Bu arada ben oyuna yeni başladığım için bütün bölümlere tek tek bakamadım. O yüzden gözümden kaçan şeyler olabilir. Ama ilk izlenim olarak söyleyebilirim ki oyunda bir şey ararken iş kolaylaştırıyor. Özellikle bazı item isimleri akılda kalmıyor. Bir yerde görünce sonra tekrar bulmaya çalışıyorsunuz. Böyle durumlarda açıp bakmak işe yarıyor.
Birkaç dakika kurcaladım sadece ama boş bir bölüm gibi gelmedi bana. İlerledikçe muhtemelen daha fazla kullanırım. Eğer wiki kullanmayı seviyorsanız zaten ara sıra girip bakarsınız diye düşünüyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)