HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Wikiye bakarken Dekorasyon kısmı dikkatimi çekti. Ekran görüntüsünü de aşağıya bırakacağım zaten. İlk bakışta biraz karışık gibi duruyor ama aslında mantığı çok zor değil.
Anladığım kadarıyla dekorasyon yuvası bulunan eşyalara ekstra özellik eklenebiliyor. Bunun için de bir dekorasyon malzemesi gerekiyor. İşlem sonunda eşya ek bir özellik kazanıyor. Gelen özelliğin ne olacağı da kullanılan malzemeye bağlı.
Bir detay daha var. Eşyanın kalitesi arttıkça dekorasyon yuvası sayısı da artıyor. Görselde de yazıyor zaten. Nadir eşyalarda 1 yuva bulunurken üst kalite eşyalarda daha fazla yuva açılıyor. Bu da aynı eşya üzerinde daha fazla geliştirme yapılabilmesini sağlıyor.
Ben ilk gördüğümde sadece kozmetik bir sistem sandım açıkcası. İsmi dekorasyon olunca insanın aklına görünüş değiştirme geliyor
Ama biraz okuyunca doğrudan istatistik veren bir sistem olduğunu fark ettim.Oyunda ilerleyenler için önemli olabilir diye düşünüyorum. Özellikle ekipman geliştirmeyi sevenler bu kısmı muhtemelen daha sık kullanıyordur. Ben henüz o aşamalara gelemedim ama wikiye eklenmiş olması bile sistemin oyunda önemli bir yere sahip olduğunu gösteriyor.
Görselde yer alan bilgilerden yola çıkarak sistemi merak edenler için kısa bir konu açmak istedim. Kullanan varsa deneyimlerini de yazabilir.
Ayrıntılar ve incelikler:
Dişli, eşleşen türde boş bir yuvaya sahip olmalıdır — daha yüksek kaliteler daha fazla yuvaya sahiptir.
Aynı malzeme, yuvaya bağlı olarak farklı bir stat verir (silah, zırh veya aksesuar).
Kesin istatistik ve değer, slot havuzu içinde rastgele belirlenir.
Bir yuvayı temizlemek için Çıkarma kullanılır; harcanan malzeme iade edilmez ve yeniden yuvarlama yapılır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)