berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu TBH: Taskbar Hero: Dekorasyon Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sen272
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 42

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1782068063746.png
Wiki'ye göz atarken Decoration sistemi dikkatimi çekti. Ekran görüntülerini de aşağıya bırakacağım zaten. İlk bakışta biraz karışık görünüyor ama mantığını anlayınca aslında oldukça basit bir sistem.

Anladığım kadarıyla üzerinde Decoration yuvası bulunan eşyalara ekstra stat ekleyebiliyorsunuz. Bunun için uygun bir Decoration malzemesi kullanmanız gerekiyor. İşlem tamamlandığında eşya ek bir özellik kazanıyor ve gelen özelliğin türü kullandığınız malzemeye göre değişiyor.

Bir diğer dikkatimi çeken nokta ise eşya kalitesi arttıkça Decoration yuvası sayısının da artması. Görselde de belirtildiği gibi nadir (Rare) eşyalar genellikle tek yuvaya sahipken, daha yüksek kalitedeki eşyalarda birden fazla yuva açılabiliyor. Bu da aynı ekipman üzerinde daha fazla geliştirme yapabilmenizi sağlıyor.

Açıkçası sistemi ilk gördüğümde bunun tamamen kozmetik bir özellik olduğunu sanmıştım. "Decoration" ismini görünce insanın aklına doğrudan görünüş değiştirme geliyor. Biraz okuyunca işin aslının farklı olduğunu fark ettim. Sistem doğrudan karakterin istatistiklerini etkileyen bonuslar sağlıyor.
Oyunun ilerleyen aşamalarında oldukça önemli hale gelebilecek bir mekanik gibi duruyor. Özellikle ekipman geliştirmeyi seven oyuncuların sık kullandığı sistemlerden biri olacağını düşünüyorum. Ben henüz o seviyelere gelemedim ama umarım en kısa zamanda o seviyelere gelirim şu an daha başlangıç aşamasındayım sizlerde bildiklerinizi yorumlar altında paylaşırsanız sevinirim birbirimize yardımcı oluruz bu arada :

Dikkat Çeken Detaylar

Decoration basabilmek için eşyanın uygun türde boş bir yuvaya sahip olması gerekiyor.
Eşya kalitesi yükseldikçe sahip olabileceği yuva sayısı da artıyor.
Aynı Decoration malzemesi; silah, zırh ve aksesuarlarda farklı statlar verebiliyor.
Gelen statın türü ve değeri belirli ölçüde rastgele seçiliyor.
İsterseniz mevcut Decoration'ı kaldırabiliyorsunuz ancak kullanılan malzeme geri gelmiyor.
Kaldırıp yeniden bastığınızda farklı bir sonuç elde etme şansınız bulunuyor.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri