Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serveri daha teslim alamadım 2 gunde odeme bildirimi anca onaylandı saat 16.00 dan beri server kurulumunu bklıyorum.

Serveri daha teslim alamadım 2 gunde odeme bildirimi anca onaylandı saat 16.00 dan beri server kurulumunu bklıyorum.

Ödeme bildirim ve sipariş vermezseniz 1yıl bile beklersiniz beyfendi sunucunuzun almanız için sipariş ödemenızınde onaylanması için ödeme bildirim yapmanız lazım.

Kötü Veya İyi her yoruma açığız

Bizlerle olumlu - olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırız.

Tanıtım konumuzda geçen bazı yorumlarıda sizlerle paylaşmak isterim

Teşekkürle
Ben Enes Gerçekten Çok İyi Bir Bilişim Burdan Param Olsa 200 milyarlık Server Alırım O Kadar İyi Çalışmalar Başarılar...

Ben Onur Gerçekten Çok İyi Bir Bilişim Burdan Param Olsa 200 milyarlık Server Alırım O Kadar İyi Çalışmalar Başarılar...

Merhaba arkadaşlar, buradan 1 gb sunucu aldım, bir hafta içerisinde 1 defa mysql koptu, başka bir hatasını görmedim 1 hafta içinde.

Fakat bugün, sunucu ip'sini puttye yazıp giremedim, hata veriyordu, ticket attım ve tam 4 saat sonra ticketa cevap verdiler, üstelik ticketı mesai saatlerinin içinde attım, bana sunucumun boot hatası verdiğini ve format atılması gerektiğini, fakat bu işlemin ücretli olduğunu söylediler, ben de artık ne sunucuya giriş yapıcam, ne de onlara onarım parası yolluycam, diyeceğim şudur ki, azıcık hakkım varsa umarım acısı çıkar.

Ayrıca SF'leri de güncel değil, TR tipi diye verdikleri SF'den istenilen expler tr ile aynı değil, yani trde 300 istiyorsa burda 100 istiyor gibi.

Kesinlikle önermem.

edit:

Ayrıca metin2 hakkında bilgileri bulunmamaktadır, sadece sunucuya SF'yi yükleyip vermektedirler.

ve son olarak, Burak Kayahan adlı çalışanlarıyla telefonda görüştüğüm aklıma geldi, ve size yemin edebilirim yaşı 16dan yukarı değildi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri