mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hala bunlardan filez alan varmı yavv o kadar resim yayınladık okadar seyler yazdık hepsını silmisler yazıdıklarımızı ortbas edılmıs ben sunucumu deyıstım 1 ay oldu oyunu son odemesıne 20 gun kala kapattım acmadım bana 2024 yerıne 1024 makına sattılar 2 aylık parasını odedım 30 tllık oyuna 65 ytl odedım +130 ytl artı cektıgım sıkıntılar cabasıı allahsızlar bunlar o da yetmedı alan adı host kaydım var bu fırmadan guvenmedıgımden baska bir host aldım onu kulanıyorum allah cocugu var sa cocugundan karısı varsa karısından anasından babasından kat kat cıkarsın verdigim parayı her ıkı dunyadada hakkkımı helal etmıyorum ben bunlara .....

Size tek bir sorum sizden başka neden bu tür şikayetler ile karşımıza çıkmadı halil bey ben artık gerçekten sizinle uraşmaktan bunaldım. Gerçekten sizin gibi Ahlaksız sizin gibi insanların kazancına göz konan insanlar yüzüden gerçekten türkiyenin durumuna acıyorum.

Hala bu konuşmayı yapabiliyorsanız sizdeki nasıl bir vicdan anlamış değilim bu tür sorunlar ile karşılasan neden başka biri yok neden sadece sizsiniz ben bunu anlamış değilim Lütfen firmanın adını kötülemek için uraşmamanızı rica ediyorum hukuksal işlem başlatılmıştı bunun ile sanırım duruşma 19/11/2013 tarihinde sali günü idi derdinizde orada anlatırsınız...

Çok Yardımcı Oluyorlar Gercekten Çok İyi bir Hosting profesyonel kadrosuyla ben memnunum alan arkadaslar pisman olmaz sımdıden soylıyım.

Türkiyenin En iyisi ANKSOFT

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri