HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
size iyi gibi geliyor ben bibir iç içeyim ilgi ve alaka sıfır tlfonlara bile bakmıyolar sorunlara care bulmuyolar
size iyi gibi geliyor ben bibir iç içeyim ilgi ve alaka sıfır tlfonlara bile bakmıyolar sorunlara care bulmuyolar
Destek Ekibimiz 1 hafta izinli olması sebebiyle satiş departmanındaki görevli arkaşlarımız yardımcı olmaya çalışmaktadır.
iyi güzelde kardeşim ben size ptt den ödeme yaptım ödeme bildirimi yapıyorum ptt den ödedim diye daha ptt den iş bankasına ödeme yapamazsınız diyorsunuz oysaki sıkca sorulan sorulardada var ptt şube, atm , garanti atm lerden ödeme yapabilirsizinz diyede yazmışınız ben ödeme yaptığım tariği felan hp gönderiyom bi baksanız göreceksizinz daha yok olmaz diyonuz bi bakın nolacak sanki ptt dende ödeme yapılıyo iş bankasına para boşuna gitmesin...
iyi güzelde kardeşim ben size ptt den ödeme yaptım ödeme bildirimi yapıyorum ptt den ödedim diye daha ptt den iş bankasına ödeme yapamazsınız diyorsunuz oysaki sıkca sorulan sorulardada var ptt şube, atm , garanti atm lerden ödeme yapabilirsizinz diyede yazmışınız ben ödeme yaptığım tariği felan hp gönderiyom bi baksanız göreceksizinz daha yok olmaz diyonuz bi bakın nolacak sanki ptt dende ödeme yapılıyo iş bankasına para boşuna gitmesin...
Ptt hesabımız olmadan ptt hesabımıza nasıl ödeme yaptiğinizi çözemedim
http://anksoft.net/bankahesapbilgileri.php
Yukarıda verdiğim linkte bulunan banka hesaplarından başka banka hesabımız yoktur başkasına yapıtığunuz ödemeden kesinlikle sorumlu değiliz yukarda linkte açıklandığı gibi.
ben saatden ptt hesabunız var demiyorum ptt den iş bankası hesabınıza para gönderdim diyorum hatta bunu yaparkende 7.50tl de para kesiyolar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)