HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence almayın ben aldım server filesi çok kötü hatalarını çözmekden doğru düzgün oynayamadım 20 gün hatalarını çözdüm en sonunda bıktım kapanmasını bekledim
3 Gün Oldu Tam 3 gündür Bekletiyosunuz ?
Ödeme bildirim + sipariş vermezsenız sunucunuz açılmaz.
Eğer packlerden veya oyun içi özelliklerden anlıyorsanız öneririm. Lag derdi falan yok fakat oyun içi destek neredeyse 0 sorduğunuz çoğu şeye bilgim yok cevabını alıyorsunuz.
hala bunlardan filez alan varmı yavv o kadar resim yayınladık okadar seyler yazdık hepsını silmisler yazıdıklarımızı ortbas edılmıs ben sunucumu deyıstım 1 ay oldu oyunu son odemesıne 20 gun kala kapattım acmadım bana 2024 yerıne 1024 makına sattılar 2 aylık parasını odedım 30 tllık oyuna 65 ytl odedım +130 ytl artı cektıgım sıkıntılar cabasıı allahsızlar bunlar o da yetmedı alan adı host kaydım var bu fırmadan guvenmedıgımden baska bir host aldım onu kulanıyorum allah cocugu var sa cocugundan karısı varsa karısından anasından babasından kat kat cıkarsın verdigim parayı her ıkı dunyadada hakkkımı helal etmıyorum ben bunlara .....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)