HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyidir İyi 

Ben diğerleriyle aynı görüşte değilim. Pvp accaktım anksofttan 3 gun oldu acmadılar . Berke bey yani anksoftun sahıbı trafık kazası gecılldıgı soyledıler kendısını arayıp hangi hastanede olduğunu sordum . Hastanenin ismini aldım hastaneyide aradım acilide öyle biri yatmıyormuş bugun 4. gun olucak satın almadan iyice bir düşünün bence.
Size tek bir sorum sizden başka neden bu tür şikayetler ile karşımıza çıkmadı halil bey ben artık gerçekten sizinle uraşmaktan bunaldım. Gerçekten sizin gibi Ahlaksız sizin gibi insanların kazancına göz konan insanlar yüzüden gerçekten türkiyenin durumuna acıyorum.
Hala bu konuşmayı yapabiliyorsanız sizdeki nasıl bir vicdan anlamış değilim bu tür sorunlar ile karşılasan neden başka biri yok neden sadece sizsiniz ben bunu anlamış değilim Lütfen firmanın adını kötülemek için uraşmamanızı rica ediyorum hukuksal işlem başlatılmıştı bunun ile sanırım duruşma 19/11/2013 tarihinde sali günü idi derdinizde orada anlatırsınız...
siz benim tanıdıgım en kotü bılısımsimsiniz sizin hic bi seyinize guven ve tama etmem artık 2 ay lık emklerımi sildiniz o kadar resımle belgeledim yaptıklarınızı forumdan sildiniz işinize gelen ıyılerı alıyorsunuz sadece onca yorum yazdım hepsını sıldınız yada sildirdiniz vicdan dan bahsetmeyin haramzadeler sizi 65 ytl oduyorum verdiginiz makına 30 ytl lık makına artı kafanıza ore oyun sıfırlıyorsunuz acaba varmı pıyasada oyununuzu 3-4 aydan fazla kullanan siz adam olsaydınız benım buraya koydugum 100 den fazla resımlerı sildirmezdınız sizden bir cacık olmaz aldıgım alan adı hostunuza bıle panelımı atmıyorum girip bilgilerimi calarsınız dıye sizden hersey beklenır .. utanmasanız bir yıllk parasını odedıgım hostuda kapatıcaksınız ..
sızın herseyınız yalan kardesim bende yeterı kadar bılgı var elımde facelerde reklamınızı yapıyorum merak etmeyın
not: 130 ytl ve 2 aylık emegımı caldınız guveni su istimal ettınız allahda sizi su istimal etsin insallah..
siz benim tanıdıgım en kotü bılısımsimsiniz sizin hic bi seyinize guven ve tama etmem artık 2 ay lık emklerımi sildiniz o kadar resımle belgeledim yaptıklarınızı forumdan sildiniz işinize gelen ıyılerı alıyorsunuz sadece onca yorum yazdım hepsını sıldınız yada sildirdiniz vicdan dan bahsetmeyin haramzadeler sizi 65 ytl oduyorum verdiginiz makına 30 ytl lık makına artı kafanıza ore oyun sıfırlıyorsunuz acaba varmı pıyasada oyununuzu 3-4 aydan fazla kullanan siz adam olsaydınız benım buraya koydugum 100 den fazla resımlerı sildirmezdınız sizden bir cacık olmaz aldıgım alan adı hostunuza bıle panelımı atmıyorum girip bilgilerimi calarsınız dıye sizden hersey beklenır .. utanmasanız bir yıllk parasını odedıgım hostuda kapatıcaksınız ..
sızın herseyınız yalan kardesim bende yeterı kadar bılgı var elımde facelerde reklamınızı yapıyorum merak etmeyın
not: 130 ytl ve 2 aylık emegımı caldınız guveni su istimal ettınız allahda sizi su istimal etsin insallah..
hangi firmasınız bilmiyorum ancak allahta sizin kazancınıza el koyar inş..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)