Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

cvb uretmeye calısmıyorum zaten yapacak adam sımdıye kadar yapardı o kadar lafın ıcınden sıze hangısı kıvırma payı verıyorsa ona cvb verıyorsunuz zaten

Gerekli açıklamayı 100lerce yaptım.

Kötülemek amaçlı değil ancak parayı hesabınıza yatıralı tam olarak 11 saat 48 dakika oldu ve " Anksoft Destek-Satış " ile ilgilenen arkadaş bana saat 17.13 te Kontrol ediyorum efendim dedi. Saat 19.15'te hiçbir cevap vermeden çıktı ve hala çevrimdışı. Sizin 24 saat kuralınızın farkındayım ve ben teslim edilmemesinden yakınmıyorum. Ancak müşteri psikolojisinden anlayan elemanlar alırsanız yani teslim edilmeyeceğini, cevap veremeyeceğini bile bile ilgileniyorum efendim demeyen elemanlar alırsanız kimse ne mağdur olur ne de cevap bekleyerek vaktini öldürür. Bize az önce 1-2 saate teslim ediliyor dendi ve şuan beklemekteyiz. Kullandıktan sonra tekrar yorum yaparım, iyi çalışmalar dilerim..

Kötülemek amaçlı değil ancak parayı hesabınıza yatıralı tam olarak 11 saat 48 dakika oldu ve " Anksoft Destek-Satış " ile ilgilenen arkadaş bana saat 17.13 te Kontrol ediyorum efendim dedi. Saat 19.15'te hiçbir cevap vermeden çıktı ve hala çevrimdışı. Sizin 24 saat kuralınızın farkındayım ve ben teslim edilmemesinden yakınmıyorum. Ancak müşteri psikolojisinden anlayan elemanlar alırsanız yani teslim edilmeyeceğini, cevap veremeyeceğini bile bile ilgileniyorum efendim demeyen elemanlar alırsanız kimse ne mağdur olur ne de cevap bekleyerek vaktini öldürür. Bize az önce 1-2 saate teslim ediliyor dendi ve şuan beklemekteyiz. Kullandıktan sonra tekrar yorum yaparım, iyi çalışmalar dilerim..

Bizim 1 gb almamızın sebebi 1 aylık hazırlık süresince oyuncu çekmeyecek olmamız. Oyuncu çekeceğimiz dilimde zaten kapasiteyi büyütmek amaçlı yeni paketlere geçeceğiz. Eğer memnuniyet açısından sıkıntı olmazsa elbette AntSoft yine tercihim olacak.

Çalışanlarımızda ufak bir sıkıntı mevcut kadroda yeni düzenlemeler yapılmaktadır sunucunuz saat 12 olmadan teslim edilcektır. bu konuda emin olabilirsiniz

guzel bır bılısıme benzıyo baskasndan almasaydım dusunebılırdım

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)

Bu akşam saat 22.00 civarlarında teslimat yapıldı. Umarım güzel anlaşıp memnun kalır ve uzun soluklu bir yolculuğa AnkSoft ile çıkarız. Herşey için teşekkürler ve iyi çalışmalar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri