HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yarın ya da dier gün mutlakaBuyurun bekleriz![]()
http://www.paketsec.in/ burda detaylı bir sekilde filesi tanıtıolar
bakmanı tavsiye ederim
bakmanı tavsiye ederimFiberDizayn şirketi ile 2.Hizmet alışım. İlk hizmet alışımda giriş kapanma problemi mevcuttu..Ama Samet bey ve Anıl bey'in gösterdiği ilgi alakayı şuana kadar hizmet aldığım hiç bir bilişimde görmedim.Ve sırf gösterdikleri ilgi alaka hoşgörü ile 2.kez almaya karar verdim. İlk başlarda hatalar mevcuttu.Lakin gerek Samet bey gerek Anıl bey gerek ise files yapımcıları Serhat bey bana her konuda çok yardımcı oldular.Ve halen yardımcı olmaktadırlar.
Ticket meselesi ise evet , bayram gerekçesi ile sürekli hizmet veremiyorlar.Bu bizim olduğu kadar onlarında hakları izin yapmak.
@kskerdal35 almak istersen öneririm..
Ticket meselesi ise evet , bayram gerekçesi ile sürekli hizmet veremiyorlar.Bu bizim olduğu kadar onlarında hakları izin yapmak.
FiberDizayn şirketi ile 2.Hizmet alışım. İlk hizmet alışımda giriş kapanma problemi mevcuttu..Ama Samet bey ve Anıl bey'in gösterdiği ilgi alakayı şuana kadar hizmet aldığım hiç bir bilişimde görmedim.Ve sırf gösterdikleri ilgi alaka hoşgörü ile 2.kez almaya karar verdim. İlk başlarda hatalar mevcuttu.Lakin gerek Samet bey gerek Anıl bey gerek ise files yapımcıları Serhat bey bana her konuda çok yardımcı oldular.Ve halen yardımcı olmaktadırlar.
Sende Maşallah Sahibimişsin Gibi.
Sende Maşallah Sahibimişsin Gibi.
Başımdan geçenleri anlattım.Ve bayram gerekçesi ile izinli olmalarının onların hakkının olmasını söyledim

Buna benzer yazı türleri..Bir firmanın sahibi yapıyorsa..Başlıyorum en baştan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)