R 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mars - TheLastKinq - Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İftiralara yerimiz yok.Bu yüzden videolu bildirimler dışındakiler ile ilgilenmiyoruz.Karşıdaki kişinin hile videosu varsa koyarsınız.Yada özellikle mars gm'ine tembih ederim takip eder arkadaşı.İftiralar üzerine cümle kurmayı bırakalım.Videoda herşeyi geçtim kaçman tedirgin ediyor.Sonuçta yanında başka bi karakter yok o damageyi başkası vursun.Videoyu detaylı olarak tekrar incelicez.Pek bi umut göz etmeyin derim çünkü video tamamen aleyhinize.

Valla artık bişe demiyorum.Benden nefret edenleri de soralım sw ye.Küfür konusuna gelince arkadaslar arasında kullanmışımdır argo kelimeler inkar etmem.Ama kimseye küfür etmem öyle.Daha yeni karsılastık seninle sürekli nerde küfür ediyormuşum.Ha küfür edecek te olsam, küfür edecegim insanın da bi karakter sahibi olması lazım, senin gibi insanlara küfür etmek sizler icin iltifat sayılır.Tüm bosları benim kesmek istedigime gelince, zaten ben çöle gitmiyorum.Sizin gibi hilem olmadıgı icin elit alevlerden yatıyorum, ugraşmak istemiyorm.Doyumdaki ejderler yetiyor.Benim inanmak istedigim şey de önemli değil video da belli zaten.Karakter atmak icin kactın diyelim, şu 8. saniyede kılıc sallamadan attıgın damageye onda hile var bende göstermek icin yapmış fln gibi saçma seyler yazmışsın.Hilesi olan adam video alır mı.Ama sana yemin ediyorum, çok gördüm senin gibi reel de de sanalda da arkamdan atanı, yalan söyleyeni, iftira atanı ama senin gibisini görmedim.O yüzden tebrik ediyorum seni.

Sorarız tüm sw ye benim için sorun yok. Argonun 1000 kat daha aşşalayıcı sözler kullanıyosun. her gün çöldesin yaw yalan atma bari video yu çektiğin de doyum damı çektin beni :D 8. saniyede kılıç salladım ama görünmemiş videoda diyorum sen hlaa bişeyler uyduruyosun. Ben gibisini görmemişsindir emin ol ben doğru konuşurum her zaman yalan söylemem bir oyun için. Unithikinq Lütfen Konuyu kapatın boşuna yazıyor ahmet. Daha fazla uzamasını istemiyorum konunun. ama hile yok bende asla kullanmam diğer arkadaşlara haksızlık asla yapmam:mad:

İftiralara yerimiz yok.Bu yüzden videolu bildirimler dışındakiler ile ilgilenmiyoruz.Karşıdaki kişinin hile videosu varsa koyarsınız.Yada özellikle mars gm'ine tembih ederim takip eder arkadaşı.İftiralar üzerine cümle kurmayı bırakalım.Videoda herşeyi geçtim kaçman tedirgin ediyor.Sonuçta yanında başka bi karakter yok o damageyi başkası vursun.Videoyu detaylı olarak tekrar incelicez.Pek bi umut göz etmeyin derim çünkü video tamamen aleyhinize.

8. saniyede çölde mavilerden kırmızılardan birsürü kişiler var sürekli peşimden koştuğu için oda damage yedi 1 kez birisinden.
Neden kaçtığıma gelince bu. [ 20 kez oldu söylediğim ] Karakter atmıştım
10 saniye verdim öldürmesin beni diye kaçtım. neden umut etmiyim
aylardır uğraşmışım zamanımı ayırmışım Kasmışım çarımı hilesiz. bu kadar kişi Yalanmı söylüyor ßen birşey demiyorum? İncelemeye bile gerek yok aslında herşey ortada ama size bırakıyorum

3. şahısların dediklerine bakarak banlamamızı beklemiyosunuz heralde oyuncuyu.Somut gözle görülebilir kanıt bekliyoruz.Kendinizi bizim yerimize koyun.Böle bi konu sizin önünüze getirilsin sizin kararınız ne olurdu acaba?.

8.saniye konusuna gelirsek.Lagdan kılıç sallamam gözükmemiş olabilir demişsiniz tamam dedim olabilir dedim.Şimdide karakter atarken 10 saniye vermiş diyorsunuz.İyice takip ettim 8.saniyede damage geliyo 29. u saniyeye kadar kaçıyorsunuz hatta videoya devam etse hala kaçıcaksınız.Karakter atma en fazla 10 saniye verir siz 21 saniye boyunca kaçmışsınız.Emek vermenizden hiç şüphem yok ama dediğim gibi başkalarının sözüyle işlem yapamayız.

ayrıcada. 5 inci saniyede adam önüme gelip duruyor 4 5 saniye bekliyor.
eğer hileli olsam 8 inci saniyede önüme geldiğinde durmadan vuruyor olurum
ama 1 kere damage yemiş kimden yediğini bilmiyorum bir çok kez yemesi lazımdı eğer bende hile olması için. unithikinq birşey diyemiyorum.
günler ce harcadığım emek boşuna gidecekse gitsin yanmıyorum.
adımın hile de geçtiğine üzülüyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri