- Konular
- 979
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
jet_ahmet misin yoksa neysin bilmiyorum ama hiç günahı olmayan adama iftira atıyorsun.
TheLastKinq in kesinlikle hilesi yoktur böyle yaparak hiç bir yere varamazsın.
yalanlarına karnımız tok. tüm sw olarak senin hileci olduğunu biliyoruz ama denk getiripde videonu alamıyoruz gizli kesiyorsun. 4 5 adamın var zaten hızlı hemen kesiyorsunuz
unithikinq kesinlikle diyorum hileli değildir alnının akıyla bileceğinin gücüyle kasılıyor ve bos kesiyor. jet_ahmet adlı şahısa lütfen inanmayın inanılacak birşeyide yok zaten. bir dediği ötekini tutmuyor. teşekkürler ilgilenmesseniz seviniriz bu konuyla. gitmesi gereken sensin ahmet zaten şahitimiz çok adliyede görüşeceğiz hadi hoşcakal
yalanlarına karnımız tok. tüm sw olarak senin hileci olduğunu biliyoruz ama denk getiripde videonu alamıyoruz gizli kesiyorsun. 4 5 adamın var zaten hızlı hemen kesiyorsunuz
unithikinq kesinlikle diyorum hileli değildir alnının akıyla bileceğinin gücüyle kasılıyor ve bos kesiyor. jet_ahmet adlı şahısa lütfen inanmayın inanılacak birşeyide yok zaten. bir dediği ötekini tutmuyor. teşekkürler ilgilenmesseniz seviniriz bu konuyla. gitmesi gereken sensin ahmet zaten şahitimiz çok adliyede görüşeceğiz hadi hoşcakal

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yav siz kimsiniz.Hilenin ağlası varsa video al koy.Koydugum videolara bak 1 tane kıskandıgım, sucsuz adam var mı.Tek yüksek lvl ben olmamla alakası yok.Onun lvli 96 ben 98 ayrıca artık kasmıyorum o charımı.Ve 100 lvl i gecenler var 98-99 beni gecenler var.Kıskanıp ugrasacak olsam 96 lvl lerle neden ugrasayım onlarla ugrasırım.Başsavcılıga git istedigin yere git.Allah askına hakaret demişsin hakaret mi ettim buraya koy herkes görsün, iftira mı attım 2. video 8. saniyeyi dikkatlı izle, aile degerlerini aşagılayıcı sözler mi kullandım yine buraya koy da herkes görsün be kardesim.Boş konusma.Eger uzaklastırılacak biri varsa o da sensin.Asıl savcılıga gitmesi gereken biri varsa o da benim. Fakat senin gibiler icin boş yere zaman kaybedemem Allah'ından bul.
çektiğin videoda zaten küfür etmedin. sürekli küfür ediyosun çocukluğuna bağışladığım için video nu almadım. ben dobra dobra konuşuyorum. herkes görüyor. Kıskandığın adam herkes tüm bosları sen kesmek istiyorsun
Tüm sw nefret ediyo senden ne olduğunu biliyorlar zaten.
8. SAniye dediğin videoda hilem yoktur. Karakter attım 10 saniye verdi beni öldürmesin diye kaçtım. bu yüzdenmi ban yiyeceğim ben?
sen inanmak istediğin şeye inanıyosun ama unutuyosun ki böyle yaparak kendini yoruyorsun.. :ka24:
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
jet_ahmet misin yoksa neysin bilmiyorum ama hiç günahı olmayan adama iftira atıyorsun.
unithikinq kesinlikle diyorum hileli değildir alnının akıyla bileceğinin gücüyle kasılıyor ve bos kesiyor. jet_ahmet adlı şahısa lütfen inanmayın inanılacak birşeyide yok zaten. bir dediği ötekini tutmuyor. teşekkürler ilgilenmesseniz seviniriz bu konuyla. gitmesi gereken sensin ahmet zaten şahitimiz çok adliyede görüşeceğiz hadi hoşcakal![]()
Heryerde görüşelim farketmez.2. videonun 8. saniyesini tüm forum izlesin.Hile yok derlerse zaten ben bırakırım merak etme.Yalan söyleyip iftira atmam icin sizin gibi kanıtsız belgesiz sadece bos laflarla konu acmam lazım.Tüm sw hileci oldugumu biliomus, tüm sw ye beraber soralım ve madem öyle mars acıldıgından beri burdayım neden hic video alan olmamıs.4-5 adamın var dion ahah komiksin.Tek basıma kesiyorum şamanım saolsun.Video alıp koyarım kestigim bossları sorun yok.Hadi hodri meydan tek basına samansız kestiginiz ejderlerin cadıların videosunu koyunsana.unthinkinq nereLerdesin konu gittikçe uzuyor, yazmayım, böylelerine verilebilecek en güzel cvp sessiz kalmak diom dayanamıom, bi yerde kendimi savunmam da lazım.Hemde onların yaptıgı yalan söyleyerek iftira atarak değil
Konu kilitlenir gereği yapılırsa memnun oluruz.Gerisini adliyede görüşecekmişiz zaten arkadaslarla 

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Heryerde görüşelim farketmez.2. videonun 8. saniyesini tüm forum izlesin.Hile yok derlerse zaten ben bırakırım merak etme.Yalan söyleyip iftira atmam icin sizin gibi kanıtsız belgesiz sadece bos laflarla konu acmam lazım.Tüm sw hileci oldugumu biliomus, tüm sw ye beraber soralım ve madem öyle mars acıldıgından beri burdayım neden hic video alan olmamıs.4-5 adamın var dion ahah komiksin.Tek basıma kesiyorum şamanım saolsun.Video alıp koyarım kestigim bossları sorun yok.Hadi hodri meydan tek basına samansız kestiginiz ejderlerin cadıların videosunu koyunsana.unthinkinq nereLerdesin konu gittikçe uzuyor, yazmayım, böylelerine verilebilecek en güzel cvp sessiz kalmak diom dayanamıom, bi yerde kendimi savunmam da lazım.Hemde onların yaptıgı yalan söyleyerek iftira atarak değilKonu kilitlenir gereği yapılırsa memnun oluruz.Gerisini adliyede görüşecekmişiz zaten arkadaslarla
![]()
Videonun olmaması Senin saklanmandır, gizlenmendir bu yüzden videonu koyamıyolar. KAnıtın belgen nedir ? kılıçla azraili kesmemmi
komik olma tek başına sen kimseyi kesemezsin. hep yatıyorsun ws lerde.
merak etme koyacağım bundan sonra kestiğim bosların videosunu.
Unihitkinq Konuyu kitleyip İlgilenmesseniz seviniriz.
Zaten ahmet denilen şahsın her dediği yalan olduğu anlaşılıyor.
Sizlere güveniyoruz Kesinlikle hileli değildir TheLastKinq__

- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çektiğin videoda zaten küfür etmedin. sürekli küfür ediyosun çocukluğuna bağışladığım için video nu almadım. ben dobra dobra konuşuyorum. herkes görüyor. Kıskandığın adam herkes tüm bosları sen kesmek istiyorsun
Tüm sw nefret ediyo senden ne olduğunu biliyorlar zaten.
8. SAniye dediğin videoda hilem yoktur. Karakter attım 10 saniye verdi beni öldürmesin diye kaçtım. bu yüzdenmi ban yiyeceğim ben?
sen inanmak istediğin şeye inanıyosun ama unutuyosun ki böyle yaparak kendini yoruyorsun.. :ka24:
Valla artık bişe demiyorum.Benden nefret edenleri de soralım sw ye.Küfür konusuna gelince arkadaslar arasında kullanmışımdır argo kelimeler inkar etmem.Ama kimseye küfür etmem öyle.Daha yeni karsılastık seninle sürekli nerde küfür ediyormuşum.Ha küfür edecek te olsam, küfür edecegim insanın da bi karakter sahibi olması lazım, senin gibi insanlara küfür etmek sizler icin iltifat sayılır.Tüm bosları benim kesmek istedigime gelince, zaten ben çöle gitmiyorum.Sizin gibi hilem olmadıgı icin elit alevlerden yatıyorum, ugraşmak istemiyorm.Doyumdaki ejderler yetiyor.Benim inanmak istedigim şey de önemli değil video da belli zaten.Karakter atmak icin kactın diyelim, şu 8. saniyede kılıc sallamadan attıgın damageye onda hile var bende göstermek icin yapmış fln gibi saçma seyler yazmışsın.Hilesi olan adam video alır mı.Ama sana yemin ediyorum, çok gördüm senin gibi reel de de sanalda da arkamdan atanı, yalan söyleyeni, iftira atanı ama senin gibisini görmedim.O yüzden tebrik ediyorum seni.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)