- Konular
- 406
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 433
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 182
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burada Neden Kavga Cıktı ki ??
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
OTURUP Akşama kadar senin yalanlarına karşılıkmı verecem.
5. Saniyede attan iniyo yanıma geliyo ama damage yemiyor
2.incisi 8 Saniyede damage yiyor 1 kere ama nerden yediği belli değil.
3.Eğer bende hile olsaydı koşuyorken başkasınada damage atardım videoda belli olurdu
4. Karakter değişikliği yaptım 3 4 kez vurduğu için En sonundada video yu kapadı
5. Neden 5 saniyede yanıma geldiğinde yemiyorda damageyi 8 inci saniyede geldiğinde yiyor damageyi?
çok iyi bakıldığında hilesiz olduğum anlaşılıyor.
ahmet sen gibiler ancak iftira atar.
Attan iniyor adam direk yanına geliyor hemen kaçıyorsun o yüzden yemiyor.
2.cine karşılık: Nereden yediği belli diyor diyosun ama ikiniz yanyanasınız, başka kimse yok yanınızda.
3.ne karşılık:Koşarkan kimsenin yanına fazla yaklaşmıyorsun.
4.ne karşılık
En sacmasıda bu zaten)Karakter değişikligi yaptıysan 10 sn sonra çıkardı.Çünkü adam sana vurmuyor hiç kovalarken.5.ne karşılık: 5. saniyede attan iniyor yanına yaklaşınca hemen koşmaya başlıyorsun.8. saniyede ise bi anlık duraksamanda belli oluyor hemen kaçıyorsun tekrar.
Birde bi dediğin bi dediğini tutsun.Bi diyorsun ki adamda hile var, bende hile göstermek icin böyle yaptı.Sonra diyorsun ki o damageyi başka biri vurmuştur, halbuki ikiniz yan yanasınız baska kimse yok yanınızda.Sonra birde diyorsun ki neden 5 te vurmamışım 8 de vurmuşum.Sende haklısın düşündükce aklına türlü türlü bahaneler geliyor.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Attan iniyor adam direk yanına geliyor hemen kaçıyorsun o yüzden yemiyor.
2.cine karşılık: Nereden yediği belli diyor diyosun ama ikiniz yanyanasınız, başka kimse yok yanınızda.
3.ne karşılık:Koşarkan kimsenin yanına fazla yaklaşmıyorsun.
4.ne karşılıkEn sacmasıda bu zaten)Karakter değişikligi yaptıysan 10 sn sonra çıkardı.Çünkü adam sana vurmuyor hiç kovalarken.
5.ne karşılık: 5. saniyede attan iniyor yanına yaklaşınca hemen koşmaya başlıyorsun.8. saniyede ise bi anlık duraksamanda belli oluyor hemen kaçıyorsun tekrar.
Birde bi dediğin bi dediğini tutsun.Bi diyorsun ki adamda hile var, bende hile göstermek icin böyle yaptı.Sonra diyorsun ki o damageyi başka biri vurmuştur, halbuki ikiniz yan yanasınız baska kimse yok yanınızda.Sonra birde diyorsun ki neden 5 te vurmamışım 8 de vurmuşum.Sende haklısın düşündükce aklına türlü türlü bahaneler geliyor.
Durmadan sanamı yazacam senin gibi boş insan değilim çalışıyorum.
orada büssürü kişiyle yan yanayız
Koşarken herkese yaklaşıyorum
Karakter değişikliği yaptım ama o adam bana hileyle vurduğu için karakter değişikliğim iptal ediliyo
5.saniye de attan inip yanıma geliyo damage yemiyor
8. saniyede bi anlık durmamdada Kılıç sallıyorum videoda gözükmüyo
Herkes görüyo sen istediğini yaz düşün.
Kesinlikle hile yok bende Kıskanma:l04:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
-Sayın Unithinkinq-
bu ahmet denilen sahtekarın sözlerini umarım cidddiye almıyorsunuzdur.
1. inci Videoyu çekerken Kılıç sallayarak vuruyorum. önce diyo gelmeden önce hileyle kesiyodu madem öyleydi neden kılıç sallayarak vurduğumun videosunu çekmedi.
2.inci videoda 5.saniyede attan inip yanıma geliyo 3 4 saniye yanımda duruyor Ama noluyorsa damage yemiyor sizce bu çelişki değiLmi.
3.üncüsü 8.saniyede geliyo yanıma önce vurmuyo sonra ben hareket ettikten sonra damage yiyor. zaten durarkende ard arda vurmuyo hile olsa ard arda vurarım.
4.üncü Emek harcadım O kadar ay uğraştım
5. Videodan bile sayılmayacağını düşünüyorum somut bir video değiL
6. incelemeye bile alıyorsunuz herşey apaçık ortadayken
7.Şuan elimde delil yok ama doğru konuşuyorum kiminle konusursanız konusun mars da apaciyi sorduğunuzda hiçde iyi şeyler söylemeyecektir.
8.Karakter attım 3 4 sefer ama onda hile oldugu için karakter attığımda iptal oldu o yüzden kaçıyordum.
9. kaçmanın suç sayılacağı bi yerde Gerekenin yapılmasını istiyorum
10. Lonca savaşında apaçi savaşdan sürekli kaçıyor arkadaşlarıyla beraber
11. Herşeyi görüyorsunuz incelemeye bile gerek yok direk ilgilenmeyip kapatmalısınız konuyu
12. Şuan İşlerim var çıkıyorum
13.Umarım sağlıklı kararlar verirsiniz.
14. Lütfen bu şahısın dediklerine aldırış etmeyiniz
15. Tüm Gm ler incelemesini talep ediyorum herkes izlediğinde Konunun kapatılacağı banlanmaya gerek olmadığı açıklamasını sizlerden duyacağımı zannediyorum
16. Bu şahısı sürekli takip edin sw de bos kaya bırakmadığını ve hileyle kestiğini göreceksiniz. SaygıLar. emeğe saygı zamana saygı.. 15 16 yaşlarında biriside değilim 35 yaşında evli çocuklu bir insanım hileyle ne işim olur. neyse lafı fazla uzattım benden bu kadar unithikinq Allah rızası için Doğru karar verin.
bu ahmet denilen sahtekarın sözlerini umarım cidddiye almıyorsunuzdur.
1. inci Videoyu çekerken Kılıç sallayarak vuruyorum. önce diyo gelmeden önce hileyle kesiyodu madem öyleydi neden kılıç sallayarak vurduğumun videosunu çekmedi.
2.inci videoda 5.saniyede attan inip yanıma geliyo 3 4 saniye yanımda duruyor Ama noluyorsa damage yemiyor sizce bu çelişki değiLmi.
3.üncüsü 8.saniyede geliyo yanıma önce vurmuyo sonra ben hareket ettikten sonra damage yiyor. zaten durarkende ard arda vurmuyo hile olsa ard arda vurarım.
4.üncü Emek harcadım O kadar ay uğraştım
5. Videodan bile sayılmayacağını düşünüyorum somut bir video değiL
6. incelemeye bile alıyorsunuz herşey apaçık ortadayken
7.Şuan elimde delil yok ama doğru konuşuyorum kiminle konusursanız konusun mars da apaciyi sorduğunuzda hiçde iyi şeyler söylemeyecektir.
8.Karakter attım 3 4 sefer ama onda hile oldugu için karakter attığımda iptal oldu o yüzden kaçıyordum.
9. kaçmanın suç sayılacağı bi yerde Gerekenin yapılmasını istiyorum
10. Lonca savaşında apaçi savaşdan sürekli kaçıyor arkadaşlarıyla beraber
11. Herşeyi görüyorsunuz incelemeye bile gerek yok direk ilgilenmeyip kapatmalısınız konuyu
12. Şuan İşlerim var çıkıyorum
13.Umarım sağlıklı kararlar verirsiniz.
14. Lütfen bu şahısın dediklerine aldırış etmeyiniz
15. Tüm Gm ler incelemesini talep ediyorum herkes izlediğinde Konunun kapatılacağı banlanmaya gerek olmadığı açıklamasını sizlerden duyacağımı zannediyorum
16. Bu şahısı sürekli takip edin sw de bos kaya bırakmadığını ve hileyle kestiğini göreceksiniz. SaygıLar. emeğe saygı zamana saygı.. 15 16 yaşlarında biriside değilim 35 yaşında evli çocuklu bir insanım hileyle ne işim olur. neyse lafı fazla uzattım benden bu kadar unithikinq Allah rızası için Doğru karar verin.
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ayrıca efeskolik in hilesini video ile çeken arkadaşımız vardır. unithinkinq bunu göz önünde bulundurursan sevinirim.forumda zaten aratırsanız göreceksinizdir videosunu. apache kesinlikle dolandırıcı sahtekar birisidir.
hile olmayan adamı neden banlasın ki gm
körmü bu adam hileyi yada hakareti göremesin her şey ap açık ortada
kendisinide uyarmama ramen hile açıyo...
senin videonda ben bi hile göremedim neden koyduğunu anlamadım adam ne güzel kesemeye çalışıyo...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)