NovaLst 1
NovaLst
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Darkorbit Dev Anlatım Herşey! Sürekli Güncel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kinqcocuq34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Son Ekleme : Konun sabitlenmesi rica olur :)

Öncelikle Selamun Aleyküm Diyerek konumuza giriş yapalım hemen gençler :)

Kendimi tanıtayım izin verirseniz :) Ben Darkorbit 'e hayranlık duyan bir oyuncuyum TR4 de oynuyorum adım
кєη∂ιηℓєgυяυя∂υу

Evet şimdi Darkorbit nedir ? : Darkorbit Web Tabanlı (internet üzerinden) Oynanabilen düşük sistem gereksinimli uzayda geçen patlatmalı çatlatmalı 2006 yılında çıkmış bir oyundur sahibi Bigpoint'tir Kendisine çok teşekkür ediyorum böyle eğlenceli bi oyun yaptığı için arkadaş ortamı gayet iyi bu arada :)

Bu oyunda 3 dene şirket var. MMO (Mars), VRU (Venüs) ve EIC (Dünya)... Oyuna başlamak için birini seçmeniz gerekiyor tabi.

Darkorbit'in ana mevzusu Uzay geminize Lazerlerinizi Roketlerinizi Kalkanlarınızı Hızlandırıcılarınızı takıp savaşmaktır
sadece pvp degil tabikide level olayı da var ama level atlamak bi hayli zor oluyor yüksek levellerde level sınırı 40 ama ben 40 olan görmedim şahsen :D

Oyunun en önemli mevzusu açık arttırma bana göre açık arttırma olmasa hadi yiyosa dizin derdim size :D
Çünkü Açık arttırmadan değil dükkandan almaya kalkarsanız faka basarsınız (bu da nasıl yazılıyo bilmiyorum ama mazur görün bu mazur nası yazılıyodu lan onu da unuttum :D ) çünkü çoğunlukla oyunun para biriminden biri olan uridium ile satılır
zaten uridium ile kimse gemi almıyo artık 90 bin uri ortalama bi gemi yoksa 60 mıydı :D En baba gemi 300 bin uri
Uri bu arada uridium un kısaltması şimdiiik uridium ile alınmıyosa ne ile alınıyo uşağım onuda anlat derseniz anlatacağım uşagım şimdi sabırlı ol derim :D

Diğer para birimi de Credits buna da kısaca credi diyolar credits sonlarda hep tedirgin olurum yazarken credist mi yazdım diye :D o yüzden bence çünkü pek fark yok :D
Arkadaşlar credits kolay kazanılan ve çok harcanan bi para onu da belirteyim dediğim gibi en baba gemi açık artırmada herşey credits ile bu arada en baba gemi ye 700 500 milyon falan verenler oluyor milyona kısaca m deniyor mesela 1.000.000 1 m diye okunuyor halk arasında :D 100.000 falan da 100 k diye okunuyor

Şimdi bu paralar nasıl kasılıyo anlatıyon ama derseniz yaratık öldürerek görev yaparak skaylab 'dan (onu da anlatıcam meraklanmayın) öle işte ya :D credi ile açık arttırmadan mesela cpu lar var destek gibi bişi açıyosun onları bazıları 500 bin ediyo credi olarak 10 bin den alırsınız 500 binden satarsınız ilk başlama paranız çıkar nostromo ile başlarsınız :D nostromo dediğim gemi adı şimdi aşşağıda gemileri anlatıcam
Bu arada haritaları falan anlatmıcam zaten anlatsamda unutursunuz oynayınca çakıyosunuz hemen oyunu zaten :)
----------Gemiler----------

En küçükten en güçsüzden en güçlüye en büyüğe gidiyoruz beyler onuda belirtiyim zaten anlıyacaksınız

Phoenix : En küçük gemidir eskiden geminiz patlarsa bu geliyodu ama artık geminiz patlasa bile bişey olmuyor gemiye çok iyi bi özellik

Özellikleri :

Ücreti: 0 Credits (bedava)
: 320
Kargo: 100
Lazer: 1
Jeneratör: 1
ler: 2.000 (Pil bu arada lazer in mermisi :D tam mermi degilde oyuna girince anlıcaksınız)
Darbe Puanı: 4.000 (1. mapda oynanıyoda 2. 3 . ye giderseniz 1 dk dayanamassınız bi boss orda 4 5 k vuruyo
Roketler: 100
Ekstralar: 1

Liberator
Açıklaması: Bayağı dandik bir gemi. Zaten başlangıç görevlerini yaptın mı veriyorlar bunu.
-
Ücreti: 40.000 Credits
Hız: 300
Kargo: 400
Lazer: 4
Jeneratör: 6
Piller: 10.000
Darbe Puanı: 16.000
Roketler: 500
Ekstralar: 2

Piranha
Açıklaması: Gayet iyi bir gemi. Fakat diroit(o da aşşağıda) kasmak isteyenler i
uygun bir gemi değil. En uygunu Leonov (bunuda anlatıcam güçlü olduğu için aşşagıda).
-
Ücreti: 100.000 Credits
Hız: 360
Kargo:600
Lazer: 6
Jeneratör: 8
Piller: 14.000
Darbe Puanı: 64.000
Roketler: 700

Nostromo
Açıklaması: Bu gemiyi bir ara kaldırmışlardı, fakat geri döndü. Ayrıca daha da güçlü. Bana göre gemi iyi.
-
Ücreti: 195.000 Credits (siz şuna 200.000 diyin )
Hız: 340
Kargo: 700
Lazer: 7
Jeneratör: 10
Piller: 16.000
Darbe Puanı: 120.000
Roketler: 800
Ekstralar: 3

Bigboy
Açıklaması: İlk Başlarda herkezin tercihi ilk başlarda canı yüksek olduğu için hevesleniyolar ama kullanmayın nostromo alın hem hızlı canıda iş görür hız olayı canavarların etrafında dolana dolana keserseniz size vuramıyolar o sebeple gerekli
-
Ücreti: 285.000 Credits (vermeyin bu parayı, yazık olur.)
Hız: 260 (gerçekten çok yavaş ben 300 hızlı goliathla yavaş oluyorum onuda anlatıcam)
Kargo: 800
Lazer: 8
Jeneratör: 15 (tam kalkan bir gemi anlayacağınız)
Piller: 18.000
Darbe Puanı: 160.000 (kanmayın buna)
Roketler: 900

Leonov
Açıklaması: Yeni başlayanların en iyi gemisi. Oyuna girip baksanız bi 20-25 tane vardır bu gemiden. Ayrıca x-1,x-2,x-3 ve x-4'te özellikleri ikiye katlanır.
-
Ücreti: 15.000 Uridium (başlangıçta verilen uridium ile almayın açık arttırmadan 200 bine alırsınız rahat millet 1.5 milyon falan baısyoda boş zamanda 10 bine bile alabilirsiniz)
Bonus Özellikleri:
Hız: 380
Kargo: 1000
Lazer: 6 (ama ikiye katlama olduğu için 12 taneymiş gibi görür)
Jeneratör: 6 (lazerdeki olay bunda da var)
Piller: 6.000
Darbe Puanı: 160.000
Roketler: 300
Aşşağıdaki özellikler ana haritalardan çıkınca geçerli oluyo ana haritalar yani şirketin kendi haritaları
4-1,4-2,4-3,4-4 ve devamı haritalardaki özellikleri: (bu haritalarda bu gemiyle habire patlarsınız.)
Hız: 360
Kargo: 500
Lazer: 6 (6 taneymiş gibi görür özellik olmadığı için)
Jeneratör: 6 (bunuda 6 tane olarak görür)
Piller: 6.000
Darbe Puanı: 64.000
Roketler: 300

Vengeance
Açıklaması: İyi bir gemi. Gerek hızı olsun, gerek oynanış olsun iyi. Ama bu gemiyi 10. seviyeden sonra kullanın derim ben. (10 levelden önce x-1 den x-4'e kadarki yerde oynayacağınız için orda sizi bu gemi batırır).
-
Ücreti: 30.000 Uridium
Hız: 380
Kargo: 1000
Lazer: 10
Jeneratör: 10
Piller: 16.000
Darbe Puanı: 180.000
Roketler: 800

Goliath
Açıklama: Çok güzel bir gemi, biraz yavaş ama en iyi gemilerden 3. herhalde eskiden bundan iyisi yoktu yeni gemi çıkardılar onlar çok abartı ama :) ama görünüşü gayet iyi canı falan olsun zaten oyunun yarısından fazlası bunla geziyodur
-
Ücreti: 80.000 Uridium
Hız: 300 (çok da olmasa da yavaş)
Kargo: 1.500
Lazer: 15 (silah işte bu lazer dediği)
Jeneratör: 15 (hız takarsanız hızlı oluyor)
Piller: 32.000 (32 bin yeterde artar size)
Darbe Puanı: 256.000 (Sibelon falan rahatça kesersiniz 50 k da kalkan yapsanız)
Roketler: 1.600

Ben goliath kullanıyorum gayet memnunum diğerlerini alamam zaten dizmeye yeni başladım çarımı

SpearHead
Açıklaması: Kutu(evren kutusu onuda anlatıyım en iyisi aşşağıda çok önemli de unutmuşum) toplamak için en ideal gemi bence. Full elit hız döşediniz mi kimse yakalayamaz daha sizi. Özel skillerinin güzelliğide cabası. Sinek diyolardı galiba buna onuda söliyim
-
Ücreti: 45.000 Uridium
Hız: 370
Kargo: 500
Lazer: 5
Jeneratör: 12
Piller: 5.000
Darbe Puanı: 100.000 (fiyatına göre canı düşük bence)
Roketler: 500
Özel Skilleri-
1= Mükemmel Kamuflaj
Açıklaması: Bu yetenek seni kamufle eder, hatta küçük haritadan bile siler ve hedef alınmanı engeller.
2= Felç Edici
Açıklaması: Bu yetenek düşman gemilerin yeteneklerini felç eden bir arıza alanı oluşturur. Onların kullandığı yetenekler felç edilir.
3= Hedef İşaretleme
Açıklaması: Bu yetenek grubun için hedefleri işaretler ve bütün grup üyelerinin verdiği hasarı artırır.
4= Keşif
Açıklaması: Bu yetenek küçük haritadaki keşif menzilini iki katına çıkarır.

Aegis
Açıklaması: Gayet iyi bir gemidir. Arkadaşımın çarında kullanmıştım görünüşü berbat ötesi ama gemi iyi :)
-
Ücreti: 250.000 Uridium
Hız: 300
Kargo: 2.000
Lazer: 10
Jeneratör: 15
Piller: 15.000
Darbe Puanı: 275.000
Roket: 3.000
Özel Skilleri-
1= DP (Darbe Puanı) Tamiri
Açıklaması: DP tamiri dost uzay gemilerinin DP'lerini yavaş yavaş yenilemeni sağlar.
2= Kalkan Tamiri
Açıklaması: Bu yetenek seçili dost uzay gemisine yeni kalkan enerjisi göndermeni sağlar.
3= Tamir Birimi
Açıklaması: Aegis bu yetenekle bir birim düşürüp yakınlardaki bütün dost gemilerin DP'lerini yavaş yavaş yeniler.

Citadel
Açıklaması: Oyunun en iyi gemisi denemez ama en güçlüsü denebilir de bunu kesebilirsiniz bence aegis ile bigboydan bile yavaş bu ama hız jenaratörü takar adam bunada panzer veya tank diyebiliriz.
-
Ücreti: 300.000 Uridium (uridium ile alan yoktur herhalde açık arttırmadan alın)
Hız: 240
Kargo: 4.000
Lazer: 7
Jeneratör: 20 (panzer demiştim)
Piller: 20.000
Darbe Puanı: 550.000 (ee panzer olduğu nereden belli olacak.)
Roketler: 2.000
Ekstralar: 5
Özel Skilleri-
1= Ateşi Çek
Açıklaması: Bu yetenekle etrafındaki düşman gemilerin ateşini geçici olarak kendine çekersin.
2= Seyahat
Açıklaması: Bu yetenek kısa bir süre için uzay geminin hızını artırır. Böylece uzun mesafeleri daha hızlı katedersin.
3= Koruma
Açıklaması: Bu yetenekle uzay geminin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturursun. Kalkan menzil içindeki b
n grup üyelerine verilen hasarın bir kısmını sana yönlendirir.
4= Güçlendir
Açıklaması: Bu yetenek uzay gemini koruyucu bir zırhla güçlendirir ve aldığın hasarı azaltır. Ayrıca, gemin bu süre boyunca hareketsiz kalır.

Evet şimdi yukarıda belirttiğim evren kutuları'nı anlatıyım çoğu haritada bulunur 4-2 de yaratık olmadığı için genellikle arkadaşlar pet denilen küçük phoenix gibi bişeyde daha şekil onu toplama moduna alıp toplarlar içinden 30 - 50-75-150 urdium çıkma ihtimali var ben ordan kastım bayağı credide çıkıyo da 200 300 credi bazen 1000 geliyo ben 200 300 k kastım credi ordan :D da fazla toplamadım hatta

Gerçekten yoruldum bi su içiyim bari :D Bi arkadaş da böyle bi rehber yapmış ben ondan gördüm bi tanede ben yapıyım dedim onun ki eskiydi çünkü o da benim kadar anlatmışta her gün 1 bölüm anlatmış ben hepsini bi anda yazıyorum neyse devam ediyoruz

Gelelim konumuza sizin kızı bizim oğlana aa durun konu bu değil konu darkorbit :)

Droitler : Droitler geminizin yanında bulunan ve size saldırı da yardım eden küçük robot gibi şeylerdir :D

Droitler

Diroit Nedir: Geminizin daha da güçlenmesine yarayan malzemeler olan kalkan ve lazer koyabileceğiniz bir donanım çeşididir. Diroitlerin her seviye artışında geminize koyduğunuz lazer veya kalkanın gücünü müspet anlamda etkileyecektir.

Diroit çeşitleri: Üç farklı diroit çeşidi mevcuttur.

Kredi ile satın alınan FLAX denir.(1 adet boş slotu vardır)

Uridium ile satın alınana da İRİS denir...(2 adet boş slotu vardır)

Apis Diroid : 9. diroidin inşaat planının bazı parçalarını korsan ganimetlerin arasında bulabilirsin. Parçaları biriktirdiğin zaman, diroidi inşa edebilirsin. Uridium ile diroidi hemen tamamlatırsın. İnşaat planından bulduğun her parça sayesinde, anlık inşaatın Uridium masrafını düşürebilirsin.

Zeus Diroid : 10. diroidin inşaat planının bazı parçalarını korsan ganimetlerin arasında bulabilirsin. Parçaları biriktirdiğin zaman, diroidi inşa edebilirsin. Uridium ile diroidi hemen tamamlatırsın. İnşaat planından bulduğun her parça sayesinde, anlık inşaatın Uridium masrafını düşürebilirsin.

Diroitlerle ne yapabilirim?

Hangardan Diroitine laser, Kalkan, Jeneratör ve Extralardan yükleyebilirsin. Hız jeneratörü yükleyemezsin çünkü Diroitlerin geminin hızına etkisi yoktur. Diroitin artan leveline göre laser ve jeneratör gücüde belli bir oranda artar.

Diroitlerin fiyatı nedir?

Flax Diroiti:

1. Diroiti 100.000 Kredi
2. Diroiti 200.000 Kredi
3. Diroiti 400.000 Kredi
4. Diroiti 800.000 Kredi
5. Diroiti 1.600.000 Kredi
6. Diroiti 3.200.000 Kredi
7. Diroiti 6.400.000 Kredi
8. Diroiti 12.800.000 Kredi

Iris Diroiti:

1. Diroiti 15.000 Uridium
2. Diroiti 24.000 Uridium
3. Diroiti 42.000 Uridium
4. Diroiti 60.000 Uridium
5. Diroiti 84.000 Uridium
6. Diroiti 96.000 Uridium
7. Diroiti 126.000 Uridium
8. Diroiti 200.000 Uridium

Diroitlerdeki malzemler ne oluyor?

Diroitin yok olduğunda yada diroitini sattığında malzemelerin depona aktarılır yani hiç bir malzeme kayıp olmaz.

Bir Extradaya birden fazla sahip olabilirim?

Her Extradan sadece bir tane alabilirsin yani iki tane Tamir robotu birden alamazsın. Ama Dirotilere uzay gemisine nazaran daha fazla Extra yükleyebilirsin.

Diroitin Leveli nasıl artar?

Diroitler kullanım süresine ve tabiki Tecrübe Puanına göre level artışı gösterir. Diroitin levelleri artıkça rengide değişecektir. 6 level bulunmaktadır. Diroitin level artışı Diroitte bulunan malzemenin daha güçlü çalışmasını dolayısıyla geminin dah da güçlenmesine olanak sağlar.

Diroitler kendiliğinden mi ateş eder?

Hayır, Dirotler aynı Uzay gemin de olduğu gibi ancak birine saldırdığında aktif hale gelir.

Diroitler Kamuflajdan yaralanırmı?

Evet, Kamuflaj modu bütün gemini ve dolayısıyla Diroitleride saklar.

Diroitleri kullanabilmeniz için:"Ekipman"a ve "Diroit"lere tıklamanız gerekir

Diroitlere "ekipman yerleştirmek" ve "çıkartmak" ise sürükleyip bırakmakla mümkündür;
"Satmak" yada "Tamir etmek" için ise;

Hangardan diroit bölümüne gelip üzerine tıkladığınız zaman seçenekler çıkar zaten.

Sizi bilgilendirme amaçlı yeni pencerede gerekli bilgiler ve fiyat belirtilecektir.Onayladığınız taktirde onarım / tamir işlemi gerçekleşmiş olur.

Diroitin tamiri:

Diroitlerinizi her tamir ettirdiğinizde seviyeleri 1 seviye düşmektedir...Yani 6 seviye olan diroitiniz tamir olduğunda 5. seviyeye düşmektedir...

Şimdi sıra lazerlerde yani lazer mermisini attığımız silahlar

LAZERLER:

LF1= En dandik lazerdir kendisi. Almayın derim ben.
Fiyatı: 10.000 Credits
Hasarı: 40
-
MP1= Orta halli bir lazerdir kendisi. Yeni başlayanlara öneririm.
Fiyatı: 40.000 Credits
Hasarı: 60
-
LF2= Güzel bir lazer. Başka yorum yok
Fiyatı: 5.000 Uridium
Hasarı: 100
-
LF3= Çok çok iyi bir lazer. Herkese öneriyorum. Kullanın lan
Fiyatı: 10.000 Uridium
Hasarı: 150
-
LF4= Bu arkadaş çok çok zor bulunuyor, ve bir o kadar da güçlü atıyor. En güçlü lazerdir kendisi.
Fiyatı: Korsan (yeşil) kutulardan nadiren çıkar
Hasarı: 200 (herhalde )
-
HST-1. Namı diğer Hellstorm Launcher 1= Bu arkadaşı almanızı önermem. Buna vereceğiniz krediye açık artırmadan bunun daha güçlü olanını alın.
DarkOrbit'in açıklaması: "Yükleme Ustası" Sadece bir roket savaşın ka
i
değiştirebilir. 3 roketle birden saldırırsan hasar o kadar büyük olabilir ki, savaşı doğru dürüst başlamadan kazanabilirsin. Roketatarın verdiği büyük hasar, ateş gücü konusunda yeni bir çığır açacaktır. Bu özel üretilmiş silah, maalesef sadece ona özel yapılmış roketlerle donatılıyor.
Bu arkadaşın kullandığı roket= ECO-10
-
HST-2. Namı diğer Hellstorm Launcher 2= Bu arkadaş HST-1'den daha güçlüdür ve yanı sıra alışverişten 500.000 Credits'e alabilirsin. Ha bu arada, söylemeyi unutmuşum, HST-1'in parası 500.000 Credits. Eğer bu arkadaşı uridium ile almak istiyorsanız (ki önermem), o zaman 15.000 Uridium'a elveda diyeceksiniz
DarkOrbit'in açıklaması: "Yükleme Ustası" Hellstorm Launcher 1 versiyonunun geliştirilmişi. Sadece bir roket savaşın kaderini değiştirebilir. 5 roket birden saldırırsa, hasar o kadar büyük olabilir ki, savaşı doğru dürüst başlamadan kazanırsın. Roketatarın verdiği büyük hasar, ateş gücü konusunda yeni bir çığır açacaktır. Bu özel üretilmiş silah, maalesef sadece ona özel yapılmış roketlerle donatılıyor.
Bu arkadaşın kullandığı roket= ECO-10

Gelelim Jenaratörlere Resimli anlatım'dır arkadaşlar :)

G3N-1010.png

G3N-1010 Hız jeneratörüdür. 2 birim hız verir ve 2.000 credi ile alabilirsiniz. Oyundaki en düşük hız jeneratörüdür.

G3N-2010.png

G3N-2010 Hız jeneratörüdür. 3 birim hız verir ve 4.000 credi ile alabilirsiniz.

G3N-3210.png

G3N-3210 Hız jeneratörüdür. 4 birim hız verir ve 8.000 credi ile alabilirsiniz.

G3N-3310.png

G3N-3310 Hız jeneratörüdür. 5 birim hız verir ve 16.000 credi ile alabilirsiniz.

G3N-6900.png

G3N-6900 Hız jeneratörüdür. 7 birim hız verir ve 50.000 credi ile alabilirsiniz. Dükkanda credi ile alınan en iyi hız jeneratörüdür.

G3N-7900.png

G3N-7900 Hız jeneratörüdür. 10 birim hız verir ve dükkandan 2.000 uridium ile ve ya açık artırmadan credi ile alınabilir. Oyundaki en iyi hız jeneratörüdür.

SG3N-A01.png

SG3N-A01 Kalkan jeneratörüdür. 1.000 kalkan verir. hasarı %40 oranında hasarı kalkanlara çeker. 8.000 credi ile alabilirsiniz. Oyundaki en az kalkan veren ve absorbe eden kalkandır.

SG3N-A02.png

SG3N-A02 Kalkan jeneratörüdür. 2.000 kalkan verir. %50 oranında hasarı kalkanlara çeker. 16.000 credi ile alabilirsiniz.

SG3N-A03.png

SG3N-A03 Kalkan jeneratörüdür. 5.000 kalkan verir. %60 oranında hasarı kalkanlara çeker. 128.000 credi ile alabilirsiniz. Credi ile alınan, en çok kalkan veren jeneratördür.

SG3N-B01.png

SG3N-B01 Kalkan jeneratörüdür. 4.000 kalkan verir. %70 oranında hasarı kalkanlara çeker. 256.000 credi ile alabilirsiniz. Credi ile alınan, en çok absorbe eden jeneratördür.

SG3N-B02.png

SG3N-B02 Kalkan jeneratörüdür. 10.000 kalkan verir. %80 oranında hasarı kalkanlara çeker. 10.000 uridium ve ya açık artırmadan credi ile alabilirsiniz. Oyundaki en iyi kalkandır.

Evet nerdeyse her şeyi anlattım galiba pardon anlatmamışım daha çok şey var inşallah okurken sıkılmazsınız sıkılırsanız bi gün yarısını başka zamanda kalanını okursunuz ama okuyun döverim :D

Gelelim Yaratıklara bunda resimli anlatım yapıcaktım fakat resimler yokmuş internette görsellere baktm düzgün bulamadım kendim çekmemde akşamı bulur o yüzdene yazılı olcak anlatım Bazı yerleri alıntı aklımda kalmayanlar eğer yanlışsa mazur görün :)

- -=[ Streuner ]=- -

Darbe puanı: 800--------------------Prometium: 10
Kalkan: 400-----------------------Terbium: 0
Tecrübe Puanı: 400&800---------Endurium: 10
Şeref Puanı: 2----------------------------Prometid: 0
Kredi: 400----------------------Duranium: 0
Uridium: 1------------------------Promerium: 0
Xenomit: 0
Verdiği Hasar:20
Bulunduğu Harita: x-1 , x-2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

..::{ Boss Streuner }::..

Darbe Puanı: 3200-----------------Prometium: 40
Kalkan: 1600--------------------Terbium: 10
Tecrübe Puanı: 1600---------Endurium: 40
Şeref Puanı:8 ----------------------------Prometid: 0
Kredi: 1600----------------------Duranium: 0
Uridium: 4-----------------------Promerium: 0
Verdiği Hasar:70-100
Bulunduğu Harita:x-2

-=[ Lordakia ]=-

Darbe Puanı: 2.000-----------------Prometium: 20
Kalkan: 2.000--------------------Terbium: 20
Tecrübe Puanı: 800---------Endurium: 20
Şeref Puanı: 4----------------------------Prometid: 0
Kredi: 800----------------------Duranium: 0
Uridium: 2---------------.--------Promerium: 0
Verdiği Hasar:80
Bulunduğu Alan: x-2 , x-3 , x-4 , x5

.::{ Boss Lordakia }::..

Darbe Puanı: 8000-----------------Prometium: 80
Kalkan: 8000--------------------Terbium: 80
Tecrübe Puanı: 3200---------Endurium: 80
Şeref Puanı:16 ----------------------------Prometid: 10
Kredi: 3200----------------------Duranium: 0
Uridium: 8-----------------------Promerium: 1
Xenomit: 1
Verdiği Hasar:298-350
Bulunduğu Harita:x-2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-=[ Saimon ]=-

Darbe Puanı: 6.000-------------------Prometium: 40
Kalkan: 3.000----------------------Terbium: 40
Tecrübe Puanı: 1.600--------Endurium: 40
Şeref Puanı: 8-----------------------------Prometid: 2
Kredi: 1.600---------------------Duranium: 2
Uridium: 4-------------------------Promerium: 0
Verdiği Hasar:200
Bulunduğu Harita: x-3 , x-4

..::{ Boss Saimon }::..

Darbe Puanı: 24.000-----------------Prometium: 160
Kalkan: 12.000--------------------Terbium: 160
Tecrübe Puanı: 6400---------Endurium: 160
Şeref Puanı:32 ----------------------------Prometid: 8
Kredi: 6.400----------------------Duranium: 8
Uridium: 16-----------------------Promerium: 1
Xenomit: 2
Verdiği Hasar:600-650
Bulunduğu Harita:x-4

-=[ Mordon ]=-

Darbe Puanı: 20.000-----------------.Prometium: 80
Kalkan: 10.000---------------------Terbium: 80
Tecrübe Puanı: 3.200---------Endurium: 80
Şeref Puanı: 16-----------------------------Prometid: 8
Kredi: 6.400----------------------Duranium: 8
Uridium: 8--------------------------Promerium: 1
Verdiği Hasar:390
Bulunduğu Harita: x-3 , x-4

-=[ Devolarium ]=-

Darbe Puanı: 100.000------------------Prometium: 100
Kalkan: 100.000---------------------Terbium: 100
Tecrübe Puanı: 6.400----------Endurium: 100
Şeref Puanı: 32------------------------------Prometid: 16
Kredi: 51.200---------------------Duranium: 16
Uridium: 16-------------------------Promerium: 2
Verdiği Hasar:1200
Bulunduğu Harita: x-3

.::{ Boss Devolarium }::..

Darbe Puanı: 400.000-----------------Prometium: 400
Kalkan: 400.000--------------------Terbium: 400
Tecrübe Puanı: 25.600---------Endurium: 400
Şeref Puanı: 128 ----------------------------Prometid: 64
Kredi: 204.800----------------------Duranium: 64
Uridium: 64-----------------------Promerium: 8
Xenomit: 8
Verdiği Hasar:4100-4650
Bulunduğu Harita: x-3

-=[ Sibelon ]=-

Darbe Puanı: 200.000------------------Prometium: 200
Kalkan: 200.000---------------------Terbium: 200
Tecrübe Puanı: 12.800---------Endurium: 200
Şeref Puanı: 64------------------------------Prometid: 32
Kredi: 102.400--------------------Duranium: 32
Uridium: 32-------------------------Promerium: 4
Verdiği Hasar:2650
Bulunduğu Harita: x-4

.::{ Boss Sibelon }::..

Darbe Puanı: 800.000--------------------Prometium: 800
Kalkan: 800.000-----------------------Terbium: 800
Tecrübe Puanı: 51.200-----------Endurium: 800
Şeref Puanı: 256-------------------------------Prometid: 128
Kredi: 409.600----------------------Duranium: 128
Uridium: 128--------------------------Promerium: 16
Xenomit: 32
Verdiği Hasar:9100-12350
Bulunduğu Harita: x-4
--------------------------------------------

-=[ Kristallin ]=- -->

Darbe puanı: 50.000--------------------Prometium: 100
Kalkan: 40.000-----------------------Terbium: 100
Tecrube Puanı: 6.400-----------Endurium: 100
Seref: 32-------------------------------Prometid: 16
Kredi: 12.800-----------------------Duranium: 16
Uridium: 16---------------------------Promerium: 1
Verdigi Hasar :1500-1650
Bulundugu Harita : x-7

..::{ Boss Kristallin }::..

Darbe puan: 200.000--------------------Prometium: 400
Kalkan: 160.000-----------------------Terbium: 400
Tecrube Puanı: 25.600-----------Endurium: 400
Seref: 128-------------------------------Prometid: 64
Kredi: 51.200----------------------Duranium: 64
Uridium: 64--------------------------Promerium: 4
Verdigi Hasar :3600-4700

-=[ Kristallon ]=- -->

Darbe Puanı: 400.000--------------------Prometium: 300
Kalkan: 300.000-----------------------Terbium: 300
Tecrube Puanı: 51.200-----------Endurium: 300
Seref: 256-------------------------------Prometid: 128
Kredi: 409.600----------------------Duranium: 128
Uridium: 128--------------------------Promerium: 16
Verdigi Hasar:4450
Bulundugu Harita: x-7

.::{ Boss Kristallon }::..

Darbe Puanı: 1.600.000--------------------Prometium: 1200
Kalkan: 1.200.000-----------------------Terbium: 1200
Tecrube Puanı: 204.800-----------Endurium: 1200
Seref: 1024-------------------------------Prometid: 512
Kredi: 1.638.400----------------------Duranium: 512
Uridium: 512--------------------------Promerium: 64
Xenomit: 64
Verdigi Hasar:15.000-20.000
Bulundugu Harita: x-7

-=[ Sibelonit ]=- -->

Darbe Puanı: 40.000--------------------Prometium: 100
Kalkan: 40.000-----------------------Terbium: 100
Tecrube Puanı: 3.200-----------Endurium: 100
Seref: 16-------------------------------Prometid: 8
Kredi: 12.800-----------------------Duranium: 8
Uridium: 12---------------------------Promerium: 1
Verdigi Hasar:1000-1500
Bulundugu Harita: x-5

..::{ Boss Sibelonit }::..

Darbe Puanı: 160.000--------------------Prometium: 400
Kalkan: 160.000-----------------------Terbium: 400
Tecrube Puanı: 12.800-----------Endurium: 400
Seref: 64-------------------------------Prometid: 32
Kredi: 102.400----------------------Duranium: 32
Uridium: 48--------------------------Promerium: 4
Verdigi Hasar:3175-4350

-=[ Lordakium ]=- -->

Darbe Puanı: 300.000--------------------Prometium: 300
Kalkan: 200.000-----------------------Terbium: 300
Tecrube Puanı: 25.600-----------Endurium: 300
Seref: 128-------------------------------Prometid: 64
Kredi: 204.800----------------------Duranium: 64
Uridium: 64-------------------------- Promerium: 8
Verdigi Hasar:3150-3600

..::{ Boss Lordakium }::..

Darbe Puanı:1.200.000 --------------------Prometium: 1200
Kalkan: 800.000-----------------------Terbium: 1200
Tecrube Puanı: 102.400-----------Endurium: 1200
Seref: 512-------------------------------Prometid: 256
Kredi: 819.200----------------------Duranium: 256
Uridium: 256--------------------------Promerium: 32
Xenomit: 32
Verdigi Hasar:10.000-16.000

-=[ StreuneR ]=- -->

Darbe Puanı: 20.000--------------------Prometium: 80
Kalkan: 10.000------------------------Terbium: 80
Tecrube Puanı: 3.200-----------Endurium: 80
Seref: 16-------------------------------Prometid: 8
Kredi: 6.400------------------------Duranium: 8
Uridium: 8-------------------------- Promerium: 0
Verdigi Hasar:400-490
Bulundugu Harita: x-8

.::{ Boss StreuneR }::..

Darbe Puanı: 80.000--------------------Prometium: 320
Kalkan: 40.000-----------------------Terbium: 320
Tecrube Puanı: 12.800-----------Endurium: 320
Seref: 64-------------------------------Prometid: 32
Kredi: 25.600----------------------Duranium: 32
Uridium: 32--------------------------Promerium: 0
Xenomit: 4
Verdigi Hasar:1500-2000
Bulundugu Harita: x-8
---------------------------------------------------------------------------------------------------

-=[ Protegit ]=-

Darbe Puan: 50.000 --------------------Prometium: 100
Kalkan: 40.000 ------------------------Terbium: 100
Tecrube Puanı: 6.400 -----------Endurium: 100
Seref: 32 -------------------------------Prometid: 16
Kredi: 12.800 ------------------------Duranium: 16
Uridium: 16-------------------------- Promerium: 2
Verdigi Hasar: 1300-1500
Bulundugu Harita: x-6

Cubikonun Yardımcı Gemılerıdır x-6 dan Baska Hic bir Haritada Bulamazsınız

---------------------------------------------------------------------------------------------------

-=[Cubikon]=-
Darbe Puanı: 1.600.000--------------------Prometium: 1200
Kalkan: 1.200.000-----------------------Terbium: 1200
Tecrube Puanı: 204.800-----------Endurium: 1200
Seref: 1024-------------------------------Prometid: 512
Kredi: 1.638.400----------------------Duranium: 512
Uridium: 512--------------------------Promerium: 64
Verdigi Hasar:0 (CUBİKON HASAR Sadece yanında bulunan protegitler hasar verir)
Bulundugu Harita: x-6
-----------------------------------------------------------------

Şimdi Gelelim Kapılara 1-2 yerini bilmiyodum ama başka siteden düzenliyerek yazdım bilmediğim yerleri alıntı degildir yani

KAPI ALPHA

Alpha kapısında yaratıkların darbe,kalkan ve vuruş güçleri normal haritalardakiyle aynıdır.Ayrıca toplayacağınız yaratıkların çöpleride aynıdır. Yaratıklardan elde edeceğinz TP, ŞP ve uridium haritadakilerle aynıdır.

Sırasıyla gelen yaratıklar:

40 adet Streuner
40 adet Lordakia
40 adet Mordon
80 adet Saimon
20 adet Devolarium
80 adet Kristalin
20 adet Sibelon
80 adet Sibelonit
16 adet Kristalon
30 adet Protegit

Kazanacağınız Ödüller:

20.000 Uridium
20.000 x4 UCB-100 Mermi
4.000.000 Tecrübe Puanı
100.000 Şeref Puanı
2 adet Tamir Kuponu
2 adet Araştırma (Günlük) Dosyası

KAPI BETA

Beta kapısında yaratıkların darbesi,kalkan ve vuruş güçleri normalin 2 katıdır. Uzaylıların çöpleride 2 katıdır. Yaratıklardan elde edeceğinz TP, ŞP ve uridium ise normalin 2 katıdır.

40 adet Streuner
40 adet Lordakia
40 adet Mordon
80 adet Saimon
20 adet Devolarium
80 adet Kristalin
20 adet Sibelon
80 adet Sibelonit
16 adet Kristalon
30 adet Protegit

Kazanacağınız Ödüller:

40.000 Uridium
40.000 X4 UCB-100 Mermisi
8.000.000 Tecrübe Puanı
200.000 Şeref Puanı
4 adet Tamir Kuponu
4 adet Araştırma (Günlük) dosyası

KAPI GAMMA

Gama kapısındaki yaratıkların darbesi,kalkan ve vuruş güçleri normalin 3 katıdır.Uzaylıların çöpleri de 3 katıdır. Yaratıklardan elde edeceğinz TP, ŞP ve uridium da 3 katıdır.

40 adet Streuner
40 adet Lordakia
40 adet Mordon
80 adet Saimon
20 adet Devolarium
80 adet Kristalin
20 adet Sibelon
80 adet Sibelonit
16 adet Kristalon
30 adet Protegit

Kazanacağınız Ödüller:

60.000 Uridium
60.000 X4 UCB-100 Mermi
12.000.000 Tecrübe Puanı
300.000 Şeref Puanı
6 adet Tamir Kuponu
10 adet Araştırma (Günlük) dosyası

KAPI DELTA

1. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Lordakia - 5 adet
Mordon - 5 adet
Saimon - 15 adet

NPC'lerin güçleri normalin iki katı (iki kat saldırı, iki kat darbe puanı ve iki kat ödül)

2. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Streuner - 11 adet
Boss Streuner - 1 adet

Burda yapmanız gereken Boss Streuner (kalkanlı) ilk önce çevresindeki NPC'leri yok ediniz aksi taktirde bu bölümü geçemezsiniz.

3. Bölümde Aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Mordon - 5 adet
Saimon - 10 adet
Kristallin - 15 adet

NPC'ler güçleri normalin iki katı ( iki kat saldırı, iki kat darbe puanı ve iki kat ödül)

4. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Lordakia - 12 adet
Lordakium - 1 adet

Burda yapmanız gereken Lordakium (kalkanlı) ilk önce çevresinde ki NPC'leri yok ediniz aksi taktirde bu bölümü geçemezsiniz.

5.Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.
Boss Saimon - 5 adet
Boss Lordakia - 10 adet
Boss Mordon - 15 adet

6. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Sibelonit - 15 adet
Sibelon (Kalkanlı) - 1 adet

Burda yapmanız gereken Sibelon (kalkanlı) ilk önce çevresindeki NPC'leri yok ediniz aksi taktirde bu bölümü geçemezsiniz.

7. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Boss Streuner - 5 adet
Sibelonit - 5 adet
Kristallin - 10 adet (3 kat daha güçlüler)

8. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Kristallin - 10 adet (3 kat daha güçlüler)
Kristallon (kalkanlı) 1 tane
Burda yapmanız gerekenKristallon (kalkan kullanıyor) ilk önce çevresindeki NBC leri yok ediniz aksi taktirde bu bölümü gecemezsiniz!

9. Bölümde aşağıdaki listede ki yaratıklar sıra ile gelmektedir.

Protegit toplam 15 tane her boss lordakium cevresinde 5 tane Boss lordakium (kalkanlı) 3 tane.

10. Bölümde ;

DemaNeR(Senejiewz) - 3 adet

Vuruş gücü 4000- 4500 hızınız ve darbe puanınız eşit!

Kazanacağınız Ödüller:

Tecrübe Puanı: 9.000.000
Şeref Puanı: 225.000
X4 Mermi(Ucb-100): 45.000
Uridyum: 45.000
Xenomit: 450
Tamir Kuponu: 5 Adet
Günlük Dosyası: 8 Adet

NOT: Delta kapısındaki yaratıklar Saldırı menzili diğerlerine göre daha fazla! ve dikkat köşelere kaçırdığınızda kesmezseniz tamir olarak geri gelirler.

KAPI EPSILON (LF4 KAPISI)

Kapıda sizi neler bekliyor?

Epsilon kapisi diger galaxy gates yaratıklarından farklı olarak "Grup Kapısı" yaratıklarından oluşmaktadır.

1. Bölüm

Vagrant - 5 adet
Vagrant - 6 adet
Vagrant - 6 adet

2. Bölüm

Vagrant - 5 adet
Maraduer - 5 adet
Vagrant - 7 adet

3. Bölüm

Maraduer - 5 adet
Outcast - 5 adet
Outcast - 5 adet

4. Bölüm

Maraduer - 5 adet
Outcast - 6 adet
Outcast - 6 adet

5. Bölüm

Outcast - 6 adet
Corsair - 5 adet
Corsair - 4 adet

6. Bölüm

Corsair - 4adet
Outcast - 6 adet
Hooligan - 5 adet

7. Bölüm

Corsair - 5 adet
Hooligan - 5 adet
Hooligan - 5 adet

8. Bölüm

Hooligan - 6 adet
Hooligan - 4 adet
Ravager - 4 adet

9. Bölüm

Hooligan - 5 adet
Ravager - 6 adet
Convict - 3 adet

10. Bölüm

Convict - 4 adet

11. Bölüm

Dalga 29- 5x Ravange
Dalga 30- 6x Convict

Kazanacağınız Ödüller:

5.000.000 Tecrübe Puani
150.000 Şeref Puani
25.000 Uridium
20.000 Adet Ucb-100 Mermisi
10 Adet günlük dosyası
5 Adet Ganimet Anahtari
1 Adet LF-4 Lazeri Kazanma Şansı !

İlk Epsilon kapısını yapanlara LF-4 ödülü mutlaka verilir. Ancak devamında her Epsilon Kapısını tamamladığınızda LF-4 size ödül olarak gelmeyebilir. Çıkma olasılığı tüm Epsilon kapıları içersinden % 25'tir.

KAPI ZETA (HAVOC KAPISI)

1. Bölüm

İnfernal - 10 adet

2. Bölüm

İnfernal - 9 adet
Scorcher - 3 adet

3. Bölüm

İnfernal - 5 adet
Scorcher - 7 adet

4. Bölüm

Scorcher - 9 adet

5. Bölüm

Scorcher - 8 adet
Melter - 2 adet

6. Bölüm

Scorcher - 3 adet
Melter - 6 adet

7. Bölüm

Melter - 10 adet

8. Bölüm

Melter - 13 adet

9. Bölüm

Bu bölümde önce 6 tane İnfernal'ı kesmeniz gerek. Daha sonra Devourer yaratığının İnsta Kalkanı düşecektir ve böylece kesebileceksiniz.

İnfernal - 6 adet
Devourer (Kalkanlı) - 1 adet

10. Bölüm

Bu bölümde 1 tane İnsta Kalkanlı Devourer etrafında dalga halinde NPC'ler gelecektir.Bu NPC'leri keserek bir sonraki dalga NPC'leri gelecektir ve böylece tüm dalgalardaki NPC'leri kestikten sonra Devourer yaratığının İnsta kalkanı düşecektir.

Devourer (Kalkanlı) - 1 adet

1. Dalga

İnfernal - 2 adet

2. Dalga

Scorcher - 10 adet

3. Dalga

Streuner (x-1) - 2 adet
Boss Streuner - 2 adet
UberStreuner - 2 adet
StreuneR (x-8) - 2 adet
UberStreuneR - 3 adet

4. Dalga

Lordakia - 3 adet
Boss Lordakia - 3 adet
Uber Lordakia - 3 adet

5. Dalga

Saimon - 3 adet
Boss Saimon - 3 adet
UberSaimon - 3 adet

6. Dalga

Sibelonit - 3 adet
Boss Sibelonit - 3 adet
Uber Sibelonit - 3 adet

7. Dalga

Kristallin - 3 adet
Boss Kristallin - 3 adet
Uber Kristallin - 3 adet

Kazanacağınız Ödüller:

200.000 Şeref Puanı
6.000.000 Tecrube Puanı
50 Günlük dosyası
35.000 Uridium
25.000 UCB-100 Mermisi
25 Adet Korsan Anahtarı

Ve "Havoc Diroit Tasarımı" kazanma şansı!

KAPI KAPPA (HERCULES + LF4 KAPISI)

1. Bölüm:

Streuner - 10 adet
Vagrant - 10 adet
Infernal - 10 adet

2.Bölüm:

Marauder - 6 adet
Scorcher - 7 adet
Boss Mordon - 8 adet

3. Bölüm:

Outcast - 6 adet
Devolarium - 6 adet
Icy - 3 adet

4. Bölüm:

Boss Sibelonit - 5 adet
Corsair - 5 adet
Scorcher - 5 adet

5. Bölüm:

Hooligan - 4 adet
Kristallin - 5 adet
Melter - 4 adet

6.Bölüm:

İnterceptor - 8 adet
Barracuda - 6 adet
Annihilator - 3 adet

7.Bölüm:

Boss Lordakium - 6 adet
Protegit - 8 adet
Boss Sibelon - 2 adet

8.Bölüm:

Kucurbium - 3 adet
Kucurbium - 3 adet
Uber Saimon - 8 adet

9.Bölüm:

Convict - 5 adet
Boss Kristallin - 5 adet
demaNeR - 1 adet

10.Bölüm:

Boss Kucurbium - 1 adet

11.Bölüm:

Century Falcon - 1 adet

Kazanacağınız Ödüller:

9.000.000 Tecrube Puanı
325.000 Şeref Puanı
15.000 Uridium
30.000 UCB-100
10 Araştırma Dosyası
5 Korsan Anahtarı

NOT: Kappa kapısını başaranlar, sonunda pilot adının altında "All Star" unvanını seçebilir ve bu da tabii ki saygınlık kazandırır!

HERCULES (HERKÜL) TASARIMI KAZANMA ŞANSI !:

%15 daha fazla kalkan bonusu verir.
Tüm droitlerde Herkül Tasarımı varsa darbe puanı %20 daha fazla artar.

Ve 1 Adet LF4 Lazeri Kazanma Şansı !

KAPI LAMBDA

Arkadaşlar Bu Kapı Darkorbitteki En az GG Parçası isteyen Kapı'dır..

1.BÖLÜM
10 tane Boss Streuner
10 tane Boss Lordakia
10 tane Boss Lordakia

2.BÖLÜM6 tane Boss Mordon
7 tane Boss Saimon
7 tane Boss Saimon

3.BÖLÜM3 tane Boss Devolarium
6 tane Boss Sibelonit

4.BÖLÜM5 tane Boss Sibelonit
5 tane Boss Sibelonit.
1 tane Boss Sibelon

5.BÖLÜM10 tane Boss Lordakia
3 tane Boss Lordakium

6.BÖLÜM6 tane Boss Kristallin
6 tane Boss Kristallin
1 tane Boss Kristallon

7.BÖLÜM
2 tane Boss Kristallon
10 tane Boss Kristallin
10 tane Boss Kristallin

Kapı'nın Verdiği Ödüller ;

15.000 Uridium
10.000 UCB 100 Mermisi (X4 Türü)
3 Araştırma Dosyası (Arge için)
5 Ganimet Anahtarı (Korsan Sandığı için)
2.750.000 TP
100.000 Şeref

NOT: Kapıyı Bitirenlere “Boss of Bosses”(patronların patronu) isminde yeni bir başlık verir. Bu başlığın sebebi ise ; bu kapıda tüm bossları yok ediyorsunuz ki bu da sizi boss of bosses yapıyor. Bunlara ek olarak, diroid tasarımı gibi başka ekstra ödüller yoktur. Sadece böyle küçük,farklı ve yeni bir başlık veren bir kapıdır.

KAPI KRONOS (Saturn Gemi Tasarımı)
Kronos Kapısı Meta-Galaxy Kapısı, Yani Kronos Kapısı için gerekli parçaları elde etmek için diğer tüm galaxy kapılarını en azından bir kere oynamış olmanız gerekmektedir.Buda Şu anlama geliyor : Kapıyı Tamamlamak için Toplamda 21 Kapı yapmalısınız.

Yani Alphayı 4 kere, Beta yı 3 kere bitirir ve diğerlerini de bitirirseniz Kronos Kapısı için gerekli tüm parçaları Tamamlarsınız.

Kapıda Karşınıza Çıkacak Uzaylılar :
10 tane Saturn Phoenix
30 tane Saturn Yamato
20 tane Saturn Defcom
30 tane Saturn Librator
20 tane Saturn Nostromo
30 tane Saturn Prihanna
30 tane Saturn Bigboy
14 tane Saturn Vengeance
8 tane Saturn Goliaht
20 tane Saturn Leonov
5 tane Saturn Venom
5 tane Saturn Sentinel
5 tane Saturn Specrum
5 tane Saturn Diminisher
10 tane Saturn Revenge
15 tane Saturn Enforce
6 tane Saturn Lightning (Şimşek )
6 tane Saturn Avenger
6 tane Saturn Lightning (Şimşek)
6 tane Saturn Avenger
6 tane Saturn Lightning (Şimşek)
6 tane Saturn Bastion
6 tane Saturn Enforce
6 tane Saturn Bastion
10 tane Staurn Spearhead
5 tane Saturn Citidel
8 tane Saturn Aegis
10 tane Saturn Goliaht
8 tane Saturn Crimson
8 tane Saturn Jade
8 tane Saturn Shappire

Ve Final Bölümünde ;

1 Tane Kendi Geminiz'in Kopyası
8 tane Evil İris

Kronos Kapı Ödülleri:
· 25.000 Uridium
· 25.000 UCB 100
· 250 Ekstra Enerji
· 500 UBR 100 Roket
· 5000 RSB 75
· 15 Günlük dosyası
· 10 Korsan anahtarı
· 12.000.000 Terube Puanı
· 450.000 Şeref Puanı

+ Oyuncuların adının yanındaki Galaxy Gate Yüzüklerin yerini alacak Kronos Kapısı Ödülü sembolü.
+% 20 daha fazla Darbe Puanı desteği veren Goliath için Satürn Tasarımı. (Kazanma Şansı)

KAPI HADES( GRUP KAPISI)
45 Parça

Bölüm 1:

x50 sibelons
x20 boss sib
x10 uber sibs
x1 Emperor Sibelon (yaklaşık 35k damage)

Bölüm 2:

x50 lordakiums
x20 Boss lordakiums
x10 uber lordakiums
x1 Emperor Lordakium 40-80k damage vurabilir)

Bölüm 3:

x50 BK
x20 Boss BKs
x10 Uber BKs
1 Emperor BK

Ödüller

Uridium: 20,000
- Cephane: 15,000 UCB-100
- Şeref: 200,000
- Tp: 4,000,000
- arge dosyası: 8
- Korsan anaharı: 4
- Gruptaki Herkese Lf4 kazanma şansı
- Hades İmparatoru başlığı

Kapının Herkesde açık olması gerekiyor(Girecek olanlarda)

Neredeyse herşeyi anlattım galiba ammada uzun oldu ben yazmaktan yoruldum sizde okumaktandır herhalde biraz sıkıcı oldu ama yapıcak bişey yok isterseniz okumayın farketmez

P.E.T 'i Anlatmamışız o da eksik kalmıycak tabi ki :D (bazı yerleri alıntı)

P.E.T NEDİR ?

P.E.T. hangarda P.E.T./MODÜLLER altında satın alınır. Eğer daha bir P.E.T. sahibi değilsen, o zaman satın alabileceğin tek şey o olacaktır. Diğer malzemelere ulaşabilmek için, önce bir P.E.T. sahibi olmalısın. Bir P.E.T.’in fiyatı 50.000 Uridium’dur ve şu temel özellikleri barındırır:

• 1 Modül slotu
  • 1 Silah slotu
  • 2 Jeneratör slotu
  • 2 YZ protokol slotu

• DP temel değer (seviye 1’de – 50.000 DP)
Yıldız Haritasında P.E.T.

P.E.T. yuvarlak bir sembol ile gösterilir.

“Baslat” butonuna tıkladığın zaman, P.E.T.’i yollayabilirsin. P.E.T. yolla çıktığı zaman, bağlantıyı gösteren kare şeklindeki düğme değişir.

Sağ üst köşede P.E.T.’e ait DP, kalkanlar, kalan yakıt ve tecrübesini görürsün.

P.E.T. butonun yanında yakıt satın alımı için bir nokta bulunur. Eğer P.E.T.’in yakıtı bitecek olursa, bir dükkân ziyareti ile yakıtını doldurabilirsin.

Çekmeli menüde P.E.T.’in bulunduğu modus görünür. Gemine yerleştirdiğin modüllerin seviyesi, P.E.T.’in bulunduğu modusu belirler. Sadece bir modusu aktif hale getirebilirsin.

P.E.T.’in iki tane standart modusu bulunur: Pasif modu ve koruma modu. Pasif modunda P.E.T. hep yanında bulunacak. Koruma modunda P.E.T. saldırıya uğradığın zaman veya kendin saldırdığın zaman düşmana saldırır. Ne kadar çok modül yerleştirirsen, o kadar çok modu kullanabilirsin.

Otomatik arama ve toplama yapan modüllerde, işlevi konfigürasyonla ayarlayabilirsin. Ayarlar çekme menü ile yapılır.

Oyuncuların çoğu P.E.T. 10 için kısayol tuşu bulunmasını istedi. İlk aşamada iki yeni kısayol tuşu atadık. [E] tuşu P.E.T.'i etkinleştiriyor veya etkinliğini kaldırıyor ve [R] tuşu ise onu koruma moduna sokuyor. Böylece, saldırıya uğradığınızda, kendinizi hemen en iyi biçimde savunabileceksiniz.

P.E.T. İkramiye Muharebesine götürülür mü?
Hayır, şu an için aktif dışı kalır.

Güçlendiricilerin P.E.T.’e bir etkisi var mı?
Hayır, P.E.T. güçlendiricilerden etkilenmez.

Savaş esnasında P.E.T.’i aktif dışı bırakabilir miyim?
Hayır, savaş sonuna kadar beklemek zorundasın.

EMA P.E.T.’e etki yapar mı?
Evet. Eğer P.E.T. EMA menzili içindeyse, aktif dışı kalır.

Yetenek ağacının P.E.T.’e bir etkisi var mı?
Hayır. Sadece YZ protokolleri P.E.T.’in değerlerini değiştirebilir.

Bana ait olan P.E.T.’i öldürebilir miyim?
Elbette. Tıkla, vur ve onu uzayın hurdalığına yolla … eğer yüreğin buna imkan verirse elbette … Tabi eksi şeref puanı alacağınıda unutma.

P.E.T kestiğimde kazancım nedir?

Düşman şirket gemilerinin P.E.T'lerini ve Düşman Klan gemilerinin P.E.T'lerini kestiğinizde alacağınız Tecrube Puanı çizelgesidir.

P.E.T 'in Modülleri (resimli anlatım)

Yak%C4%B1t.png

Yakıt olmassa P.E.T. çalışmaz. 4 birim yakıt 1 uridium dur. Maximum yakıt kapasitesi ise 50.000 dir.

Kombo%20Gemi%20Tamir%20Mod%C3%BCl%C3%BC%201.png

Kombo gemi tamir modülü (1. Seviye) 20.000 uridium ile alınır ve saniyede 10.000 darbe puanı tamir eder. Her kullanışınızda 200 yakıt tüketilir. (Her kullandığınızda 50 uridium a karşılık gelmektedir.)

Kombo%20Gemi%20Tamir%20Mod%C3%BCl%C3%BC%202.png

Kombo gemi tamir modülü (2. Seviye) 30.000 uridium ile alınır ve saniyede 15.000 darbe puanı tamir eder. Her kullanışınızda 400 yakıt tükenir. (Her kullandığınızda 100 uridium a karşılık gelmektedir.)

Kombo%20Gemi%20Tamir%20Mod%C3%BCl%C3%BC%203.png

Kombo gemi tamir modülü (3. Seviye) 55.000 uridium ile alınır ve saniyede 25.000 darbe puanı tamir eder. Her kullanışınızda 750 yakıt tükenir. (Her kullandığınızda 187,5 uridium a karşılık gelmektedir.)

Kombo%20Koruma%20Modu%20Mod%C3%BCl%C3%BC%201.png

Kombo koruma modu modülü (1. Seviye) 20.000 uridium ile alınır. Yakıt tüketimini %35 artırır.

Kombo%20Koruma%20Modu%20Mod%C3%BCl%C3%BC%202.png

Kombo koruma modu modülü (2. Seviye) 30.000 uridium ile alınır. Yakıt tüketimini %35 artırır.

Kombo%20Koruma%20Modu%20Mod%C3%BCl%C3%BC%203.png

Kombo koruma modu modülü (3. Seviye) 55.000 uridium ile alınır. Yakıt tüketimini %35 artırır.

Otomotik%20Toplay%C4%B1c%C4%B1%201.png

Otomatik toplayıcı (1. Seviye) 7.500 uridium ile alınır. Menzili kadar açılabilir. Kargo kutularını ve avantaj kutularını otomotik olarak toplar.

Otomotik%20Toplay%C4%B1c%C4%B1%202.png

Otomatik toplayıcı (2. Seviye) 17.500 uridium ile alınır. Menzili kadar açılabilir. Kargo kutularını ve avantaj kutularını otomotik olarak toplar.

Otomotik%20Toplay%C4%B1c%C4%B1%203.png

Otomatik toplayıcı (3. Seviye) 37.500 uridium ile alınır. Menzili kadar açılabilir. Kargo kutularını ve avantaj kutularını otomotik olarak toplar.

Hammadde%20Toplay%C4%B1c%C4%B1%201.png

Hammedde toplayıcı (1. Seviye) 2.500 uridium ile alınır. Menzili kadar açılabilir. Etrafındaki hammeddelir otomatik olarak toplar.

Hammadde%20Toplay%C4%B1c%C4%B1%202.png

Hammedde toplayıcı (2. Seviye) 6.000 uridium ile alınır. Menzili kadar açılabilir. Etrafındaki hammeddelir otomatik olarak toplar.

Hammadde%20Toplay%C4%B1c%C4%B1%203.png

Hammedde toplayıcı (3. Seviye) 17.500 uridium ile alınır. Menzili kadar açılabilir. Etrafındaki hammeddelir otomatik olarak toplar.

D%C3%BC%C5%9Fman%20Bulucu%201.png

Düşman bulucu (1. Seviye) 6.000 uridium ile alınır. Sizin seçtiğiniz uzaylı menzilinin yettiği kadar arar ve harita üzerinde ping atar.

D%C3%BC%C5%9Fman%20Bulucu%202.png

Düşman bulucu (2. Seviye) 12.500 uridium ile alınır. Sizin seçtiğiniz uzaylı menzilinin yettiği kadar arar ve harita üzerinde ping atar.

D%C3%BC%C5%9Fman%20Bulucu%203.png

Düşman bulucu (3. Seviye) 37.500 uridium ile alınır. Sizin seçtiğiniz uzaylı menzilinin yettiği kadar arar ve harita üzerinde ping atar.

1 Level Modüller ===> P.E.T. inizi aldığınızda açılır.
2 Level Modüller ===> P.E.T. inizi 4 Level yaptığınızda açılır.
3 Level Modüller ===> P.E.T. inizi 8 Level yaptığınızda açılır.

Benden size tavsiye peti sonraya bırakın çünkü çok uridium gidiyo fazla fazla gidiyo gerçekten çok masraflı alırken 50 bin modüller 20 30 bin hep masraf çok kutu toplama işe yarar ama 50 bin vercegine ona lf3 alırsın ilerde alın peti

Başka ne kaldı ya herşeyi anlattımmı ben tamda eğlenceli oluyodu ha :D

Lazerleri Anlattık lazer cephanesi kaldı bak önemli şeyler sona kalıyo hep ya :D

LCB-10.png

1-)LCB-10(X1)
Bu cephane darkorbitteki sizin gerçek vuruşunuzu yansıtan cephanedir aslında darkorbitin en kötü cephanesidir bu cephaneyi genelde yaratık keserken kullanmanızı tavsiye ederim zaten bot kullanan arkadaşlarda x2 100 bin civarı olduğu için bunu kullanmayı tercih etmiyorlar.
Nerelerden Alabilirim/Bulabilirim:
-Dükkan/Cephane kısmından (1000 tanesi 10.000 credits)
-Oyundaki bonus kutularından
-Korsan kutularından
-Özel gün bonus kutularından

images

2-)MCB-25(X2)
Bu cephane x1 den daha iyi bir cephane şahsen ben kasılırken ,kapılarda bunu tercih ediyorum.Bu cephane sizin normal atağınızı ikiye katlar Misal:1000 vuruyorsanız 1000x2=2000 vurursunuz tabiki ataklar her salvoda aynı olmaz artıp azalabilen değerlerdir...
-Dükkan/Cephane kısmından (1000 tanesi 500 uridium)
-Korsan kutularından
-Alışverişten:2-3 m e alırsınız ancak garanti olsun diyorsanız 5-6 m basın...
-Bazı görevler

images

3-)MCB-50(X3)
Bu cephane x1 ve x2 den daha iyidir kasılırken özellikle kapıda en iyi dostunuzdur çünkü kapıda x4 sıkmak (bence) pek akıl işi değil tabi sizde bolsa size kalmış Bu cephane sizin atış gücünüzü 3 katına çıkarır aynı şekilde atak her salvoda değişebilir.
-Dükkan/Cephane kısmından (1000 tanesi 1000 uridiuum)
-Korsan kutularından
-Alışverişten:x2 ile aynı şekilde 2-3 m e alırsınız
-Bazı görevler

nj4v2.jpg

4-UCB-100(X4)
Bu cephane oyuncular arasında en değer verilen cephanelerden birisi baskınlarda en çok kullanılan cephane çünkü birazdan anlatacağım rsb-75 gibi şarj olma süresi yok bu cephane atağınızı dörde katlıyor.Bu cephaneden elinizde varsa her şeye sıkmayın derim baskınlarda kullanın, çünkü bunu satın alamıyorsunuz.
-Alfa kapısından (20 bin adet)
-Beta kapısından (40 bin adet)
-Gamma kapısından (60 bin adet)
-Delta kapısından (45 bin adet)
-Epsilon kapısından (20 bin adet)
-Zeta kapısından (25 bin adet)
-Lambda kapısından (10 bin adet)
-Kappa kapısından (30 bin adet)
-Kronos kapısından (25 bin adet)
-Hades kapısından (15 bin adet)
-Sürpriz harita
-Spacebal çöpleri (Nadir)
-Tim ödülleri
-Bazı görevler

RSB-75.png

RSB-75(X6)
Bu cephane x1,x2,x3,x4 ten daha iyi bir cephanedir oyunun baskınlarda en tercih edilen cephanesidir bu cephaneyi oyuncular daima x4 le birlikte kullanır baskınlarda çünkü bu cephane yalnızca 3 saniye boyunca ateşlenir belirli bir soğuma süresi vardır ancak saniyeler içinde soğur bu cephaneyi boss ve uber keserkende kullanabilirsiniz ...
-Korsan kutularından
-Bazı görevlerden
-Özel saatlerde ( Bu saatler geldiğinde dükkan kategorisinin üstünde işaret çıkar ) (1000 tanesi 5000 uridium)

SAB
Bu cephane oyundaki en stratejik öneme sahip lazer çünkü bu lazer sayesinde rakibinizin kalkanını eritirken kendi kalkanınızı tamamlıyorsunuz boss,uber kesimlerinde ,baskınlarda ideal bir lazer oldukça kullanışlı bir cephane bence...
-Dükkan/Cephane kısmından (1000 tanesi 1000 uridium)
-Korsan kutularından
-Alışverişten:x2 ile aynı şekilde 2-3 m e alırsınız
-Bazı görevler

CBO-100.png

CBO-100
Bu cephane bence harika bir cephane çünkü bu cephane hem x3 hem de sab demek bu cephanede attığınız her salvo hem atağınızı 3 katına çıkarıp vuruyor hem de rakibin kalkanını emiyor bence harika özellikle boss , uber , cubikon kesimi için idel bir seçim olacaktır savaşlardaki stratejik önemi de ayrı bi iyi yanı...
-Bu cephane yalnızca futbol maçları yapıldığında satışa sunulur.(1000 tanesi 5000 uridium)

JOB-100.png

JOB-100
Açıkçası bu lazer hakkında pek bilgiye sahip olduğumu söyleyemem bu lazer npclerde 3.5 oyuncualrda 2 kat hasara neden olana bir cephane nadir bulunuyor ve hiç sıkanı da kullananı da ne baskında ne kasılırken görmedim. Şahsen konuşuyorum sizi bilmem beyler
m08.gif

-Bu cephane yalnızca cadılar bayramında satışa sunulur.(1000 tanesi 500 uridium)

Levelleri nasıl unuttum ben ya işte Leveller :)

Seviye 01: (HARİTA) X-1 ve X-2 (kendi şirketin)
Seviye 02: 10.000 TP, (HARİTA) X-3 ve X-4 (kendi şirketin)
Seviye 03: 20.000TP, (DİREK GİRİŞ) X-3 ‘den X-4′e (kendi şirketin)
Seviye 04: 40.000 TP
Seviye 05: 80.000 TP, (HARİTA) X-3 veya X-4 (yabancı şirkete)
Seviye 06: 160.000 TP, (DİREK GİRİŞ)X-3′den X-4′e (yabancı şirkete)
Seviye 07: 320.000 TP
Seviye 08: 640.000 TP, (PvP BÖLGESİNE GİRİŞ) 4-1, 4-2, 4-3
Seviye 09: 1.280.000 TP, (PvP BÖLGESİNE GİRİŞ) 4-4
Seviye 10: 2.560.000 TP, (HARİTA)X-5 (kendi şirketin)
Seviye 11: 5.120.000 TP, (HARİTA )X-6 ve X-7 (kendi şirketin)
Seviye 12: 10.240.000TP, (HARİTA) X-8 (kendi şirketin)
Seviye 13: 20.480.000 TP, (HARİTA) X-2 (yabancı şirketlere)
Seviye 14: 40.960.000 TP, (HARİTA)X-5 (yabancı şirketlere)
Seviye 15: 81.920.000 TP, (HARİTA) X-6 veX-7 (yabancı şirketlere)
Seviye 16: 163.840.000 TP, (HARİTA)X-1 yabancı şirketlerin ana üslerine(başlangıç yeri-şirket) giriş erişimi (kestirme)
Seviye 17: 327.680.000 TP (TÜM HARİTALARA GİRİŞ)
Level 18: 655,360,000 Exp,
Level 19: 1.310.720.000 Exp
Level 20: 2.621.440.000 Exp
Level 22: 10.485.760.000 Exp
Level 23: 20.971.520.000 Exp
Level 24: 41.943.040.000 Exp
Level 25: 83 886 080 000 Exp
Level 26: 167 772 160 000 Exp
Level 27: 335 544 320 000 Exp
Level 28: 671 088 640 000 Exp
Level 29: 1 342 177 280 000 Exp
Level 30: 2 684 354 560 000 Exp

ŞİMDİLİK REHBERİMİZİ BURDA BİTİRELİM ZATEN BİŞEY KALMADI HERHALDE DUUR SKYLAB ONUDA SONRA TAMAMLARIZ YA HERŞEYİ ANLATTIM RESMEN ÖLDÜM YORGUNLUKTAN DİLİM DAMAĞIM KURUDU İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR

İSTEKLERİNİZİ OYUNDAN VEYA FACEBOOK HESABINDAN BANA İLETEBİLİRSİNİZ

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri