- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Peki bana şunu açıklarmısınız ?
1.videoyu geçtim lagdır bişidir olabilir.
2.videonun 8.saniyesine 1 kere damage atıyorsun.Kılıç sallamadan ardından hemen kaçıyorsun.Videoya yakalanmamak için.
Hile yoksa neden kaçtığını açıklarmısın?
2.videonun 8.saniyesine 1 kere damage atıyorsun.Kılıç sallamadan ardından hemen kaçıyorsun.Videoya yakalanmamak için.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tabikide açıklarım. efeskolik hileci birisi kendi hilesiyle başka larının videosunu çekerek çektiği kişinin hileli olduğuna inandırmak için sizi öyle yapıyor
yani kendi hilesi var bana vururken damage oluyor ama sizde bakacaksınızki ben vuruyorum hileyle. bu yüzden kaçıyordum karakter atmıştım zaten o sıradada 10 saniye verdi öldürmesin diye kaçtım olay bundan ibaret sayın unithikinq teşekkür ederim.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Umarım kaçtığım için ban yemeyeceğim. değilmi unithinkinq aylardır harcadığım emek çaba boşuna gitmeyeceğini sanıyorum. kılıç salladım ama videoda görünmemiş
anlamadım bende lag mı geldi yoksa başka birisi ona mı vurdu. en iyi pvp sw si diye sizde oynuyorum böyle çirkinlikler bazı şahısların yüzünden soğuyorum ve bide kaçtığım için ban yiyeceksem hiç birşey demiyorum saygı duyuyorum. ne diyim ben daha başka teşekkürler.
anlamadım bende lag mı geldi yoksa başka birisi ona mı vurdu. en iyi pvp sw si diye sizde oynuyorum böyle çirkinlikler bazı şahısların yüzünden soğuyorum ve bide kaçtığım için ban yiyeceksem hiç birşey demiyorum saygı duyuyorum. ne diyim ben daha başka teşekkürler.
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:ka19: Aynen öyle. Bendende kaçtıgın icin öyle alayım dedim 1. video yani.Hakkımda söylediklerinize gelince; Ne sahtekarlık yaptıysam ispatlayın.Oyundaki herkese sorun bakalım bi kişi hakkımda öyle düşünüyormu (Tabi sizin arkadaslarınız olabilir ).Kıskanma konusuna gelince.Savascı charımla sadece boss kesiyorum, artık kasmıyorum, sura oynuyorum.Ayrıca lvl önemli değil item önemli benim icin.Neyse kimin hakkımda ne düşündügü önemli değil.Padişahında arkasından atarlar.Bence 1. videoda bile hersey belli ama neyse.2.videonun 8. saniyesini farketmiş unthinkinq.Sonuc olarak unthinkinq ilqilendin mi :l03:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:ka19: Aynen öyle. Bendende kaçtıgın icin öyle alayım dedim 1. video yani.Hakkımda söylediklerinize gelince; Ne sahtekarlık yaptıysam ispatlayın.Oyundaki herkese sorun bakalım bi kişi hakkımda öyle düşünüyormu (Tabi sizin arkadaslarınız olabilir ).Kıskanma konusuna gelince.Savascı charımla sadece boss kesiyorum, artık kasmıyorum, sura oynuyorum.Ayrıca lvl önemli değil item önemli benim icin.Neyse kimin hakkımda ne düşündügü önemli değil.Padişahında arkasından atarlar.Bence 1. videoda bile hersey belli ama neyse.2.videonun 8. saniyesini farketmiş unthinkinq.Sonuc olarak unthinkinq ilqilendin mi :l03:
Sen kaçmışmıyım 1 inci videoda ? he adam gibi bosumu kesiyorum
ispatlananacak deliller mahkemede karşına çıkacak mahkemede hesaplaşacağız hiç merak etme sen. surayıda hileyle kasıyorsun bilmiyoruz sanma. 2.Vİdeonun 8 saniyesinde hilem yok normalim ben hile neyim anlamam kurmasını falan bilmem. bu kadar çamur atma sana yakışmıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)