Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

FURYMT2'DE Regedit kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YazilimMühendisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@AsiLZade @admin @Carissa @Best Studio

En son bu arkadaş konu açıyordu farklı hesaplarla banının açılması için, Böyle boş adamları forumda gezdirmemenizi tavsiye ederim 1 tane seveni yok + forumu kötülüyor.

1782841557671.png

Yani ??

Şikayet konumla ilgili mahkemeye bile çıktık kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildi uzlaşıldı sonrasında sen benim banımı ne akla hizmet yalvararak açtırdın gibi diyebiliyorsun ?? Admin açıklasın mailler duruyor sen birine yalvardın diyip kafanda kurduğunla yaşıyorsun resmen

En son bu arkadaş konu açıyordu farklı hesaplarla banının açılması için, Böyle boş adamları forumda gezdirmemenizi tavsiye ederim 1 tane seveni yok + forumu kötülüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 181860

Paylaşılan ekran görüntülerindeki kodlar tek başına istemcinin zararlı olduğunu kanıtlamaz. Ancak bir oyun istemcisinde os.system gibi işletim sistemi komutları çalıştırabilen fonksiyonların bulunması doğal olarak soru işareti oluşturur. Eğer bu kodların meşru bir amacı varsa, geliştirici ekibinin teknik bir açıklama yapması hem oyuncuların güvenini artırır hem de oluşan soru işaretlerini giderir. Şeffaflık bu noktada en doğru yaklaşım olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 181860

Birdaha bana yok yalvararak banını açtırdı gibi yazmadan önce kafanda kurduklarını yazmayı bırak birde sadece iftira atıyorsun
Bak işine mahkeme kararına kadar attım wpden ben sen değilim yalvaracak kadar muhtaç değilim bak işine yazma daha fazla hadi işine başkasının parasını almaya çalışma birdaha

Burada bence forumuda kötülemiş oluyorsun yalvartanın banını açıyorlar gibi birşey doğuyor konuşmandan

IMG_6549.jpeg

Son düzenleme:
Başkasının sistemlerini ekleme ücreti ile ekliyorum lafı kalitesiz bir duruş zaten garip bir beynin var
Sitemdekiler satışı yapılan başkasına ait ürünler değil. Kimsenin de tekelinde değiller. Senin nasihatine ihtiyacım yok.
Dolandırmak sana göre değil ama bir ton insan şikayetçi senden de geçmişte her yerde konuşuyorlar hakkında boş yapma hadi kardeşim sende uza artık yazma bana cevap
1 ton değil, 1 kişi bul bana bununla ticaret yaptım kanıtı bu beni mağdur etti. Söyle böyle neyse sorunu artık yazmasını söyle bekliyorum.
Yok, gidip başka dolandırıcıların önünü kestim, onlara iki laf söyledim diye onlar da çıkıp hakkımda konuşuyorsa, bu benim için ancak iltifattır.

Kuru sıkı konuşmak kolay. Ben iş yaptığım gibi gerektiğinde iadesini de bilirim buna kurallar değil, vicdanım izin vermez. Kime ne anlatıyoruz ki sen sabaha kadar konuşur durursun ticaret yapan arkamdan sallayan birini bulursan şikayet konusu bekliyorum. 1 tondan 1 gram istiyorum bunuda bulmazsan daha cevap bile yok sana bu konuşmanın üstüne yapağın tek şey cevap vermek değil O 1 kişiyi bulmak olsun. :wave:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri