Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uza hadi artık D E V L O P E R Puahahahyav sen kimsin de senden hizmet alacağım seni forumda dolandırcı olarak nitelendirdikleri için biliyorum. bir de kelden ötürü![]()
Aynı forumu kullanmak bana dokunuyor.Uza yol al dostumköyüne ilerle şikayeti olan versin mahkemeye sana dokunan ne
Başkasının ürünlerini insanlara satmaya utanmayan biri ders veriyor bana bak seen ne güzel developer olmuşsun puhahahahha
Sitemde bulunan hiçbir ürünün satışını bugüne kadar görmedim. Global sistemlerin altında da zaten bunların sadece ekleme ücreti karşılığında yapıldığı açıkça yazıyor. Onları siteme koyma sebebim satış yapmak değil senin gibi en basit işleri bile beceremeyip insanların parasına göz dikenler için sadece bir vitrinden ibaret. Eğer sitemde bulunan herhangi bir ürünü sahibinin sattığına dair tek bir örnek gösterebilirsen, o ürünü kaldırırım.
Developerlik kısmına gelirsek sattığın LOM sisteminden çapın belli. Nerden gördün dersen sattığın müsterideki sorunlarını ben çözmüştüm gerçi onu da dişli birine denk gelince parasını iade etmek zorunda kalmıştın, değil mi? O kısmı atlamışım.

Seni optimize etmeye çalışmak zaman kaybı. nargile içmeye devam et bir de çakman vardı levis o da dolandırıcı sende hadi işine bak tatava yapma objektif olduğunda millet seni kale alacak
Birincisi, forumda ben seni tanımam, sen de beni tanımazsın. Ancak burada hatalı olduğu açıkça görülen bir durumu görmezden gelmek ve üstüne o hatayı kapatmaya çalışmak, hem insanlık hem de karakter açısından doğru bir tavır değil.Eğer gerçekten bir geliştirici gözüyle olaya baksaydın, yapılan işin ne kadar riskli ve zarar verici olduğunu görebilirdin. Ortada kanıt olarak sunulan veriler varsa, bunları hiçbir şey olmamış gibi görmezden gelmek doğru değildir.Bugün bunu yapan, yarın çok daha farklı şeyler de yapabilir. Belki bugün bu durum seni doğrudan etkilemiyor olabilir. Ancak sırf birilerini gereksiz yere övmek veya hatayı savunmak yerine, objektif davranıp yapılan yanlışı kabul etmek çok daha doğru bir yaklaşım olur.
Kullanma quit at dokunuyorsa zaten çok başarılı gözükmüyorsun buraya katkın yok gibi birşey toplu İtem ayırmayı 400₺ ye satmaya çalışıyorsun.Aynı forumu kullanmak bana dokunuyor.
Sitemde bulunan hiçbir ürünün satışını bugüne kadar görmedim. Global sistemlerin altında da zaten bunların sadece ekleme ücreti karşılığında yapıldığı açıkça yazıyor. Onları siteme koyma sebebim satış yapmak değil senin gibi en basit işleri bile beceremeyip insanların parasına göz dikenler için sadece bir vitrinden ibaret. Eğer sitemde bulunan herhangi bir ürünü sahibinin sattığına dair tek bir örnek gösterebilirsen, o ürünü kaldırırım.
Developerlik kısmına gelirsek sattığın LOM sisteminden çapın belli. Nerden gördün dersen sattığın müsterideki sorunlarını ben çözmüştüm gerçi onu da dişli birine denk gelince parasını iade etmek zorunda kalmıştın, değil mi? O kısmı atlamışım.![]()
LOM sistemini beğendin mi peki incelemişsin sanırım. Sorunları çözdün mü vay be ben yazdım ama sorunları çözemiyordum sadece yazacak kadar ve senin gibilere prim verdirecek kadar biliyormuşum tüh Yapayzeka çıktı mertlik bozuldu alayınız developer oldunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)