Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

FURYMT2'DE Regedit kodu

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
kıymetli forum arkadaşlarım, 3.yılına girecek bir oyunun devamlı olarak yedekleri alınmaktadır. Bundan 2 yıl öncesinin de yedeği var, 1 ay öncesinin de var bu konuyu açmadan hemen önceki yedeklerde var. Hepinizin de bildiği üzere yedeklerde tarih neyse odur değiştirilirse tarih olarak anlaşılır durumdadır ve bu kolaylıkla fark edilir. Eğer forumda yetkili güvenilir bir arkadaş varsa bana özelden ulaşsın ben size canlı canlı olarak bu kodun server tarafının bağlantısı olup olmadığını göstereyim sizlere. Ölü kod dediysem öyledir. Son zamanlarda projelerimle kıskançlıktan kudurttuğum bir kaç arkadaşın boş boş konu ve yorumları işte ciddiye alınacak bir şey yok. İşleri güçleri ne çalabiliriz bugün furyden hangi fikri çalayım fury nokta mı koymuş virgül mü koymuş diye çöpçülük yaparlar başka da bir şey yapamazlar. Buradan sunucumuzda oynayan ve bizleri destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. saygılar

Çok boş bir konu olmuş hedef karalama yapma gibi gözüküyor tanımam etmem iki tarafıda açıkçası bir yorum yapıp gideceğim.

Günümüzün hile engelleme yazılımlarının PC müdahalesi yaptıklarına bile şahit olduk her türlü donanım disk bilgilerini çektiklerini gördük. Oyuncuların bir sunucudan engellenip diğer sunucuya bile giremediğini gördük açıkçası hile kullanan biri zaten 2,3 günde bir düzenli format atan kişidir bunun yanı sıra işin yasal kısmına gelecek olursak son zamanlarda popülerliği arttı diye bir sunucuya girmek incelemeni anlıyorum fakat kilitli dosyaları açmakta yasal değil bence yani konunun başından sonuna kadar boş oldugunu düşünüyorum iyi forumlar dilerim herkese

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri