Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/konu/3950256-bevis-sikayet-konusu/Çok boş bir konu olmuş hedef karalama yapma gibi gözüküyor tanımam etmem iki tarafıda açıkçası bir yorum yapıp gideceğim.
Günümüzün hile engelleme yazılımlarının PC müdahalesi yaptıklarına bile şahit olduk her türlü donanım disk bilgilerini çektiklerini gördük. Oyuncuların bir sunucudan engellenip diğer sunucuya bile giremediğini gördük açıkçası hile kullanan biri zaten 2,3 günde bir düzenli format atan kişidir bunun yanı sıra işin yasal kısmına gelecek olursak son zamanlarda popülerliği arttı diye bir sunucuya girmek incelemeni anlıyorum fakat kilitli dosyaları açmakta yasal değil bence yani konunun başından sonuna kadar boş oldugunu düşünüyorum iyi forumlar dilerim herkese
Tarafsız yorumdan önce işini yap. İnsan dolandırmakta yasal değil.
Uza yol al dostumhttps://forum.turkmmo.com/konu/3950256-bevis-sikayet-konusu/
Tarafsız yorumdan önce işini yap. İnsan dolandırmakta yasal değil.
köyüne ilerle şikayeti olan versin mahkemeye sana dokunan ne 

Başkasının ürünlerini insanlara satmaya utanmayan biri ders veriyor bana bak seen ne güzel developer olmuşsun puhahahahha
Ekli dosyalar
karşı tarafı tanımam etmem şüpheli birlikte nargile içmeye devam edin
gerçi kel dolandırıcı ise arkadaşı da öyledir 
gerçi kel dolandırıcı ise arkadaşı da öyledir 
Ben kimsenin arkadaşı değilim de sen birilerinin arkadaşısın onu biliyorum o hondacı abilerine selam söyle ayda 3 sunucu devam etsinler kendileri yazamadığı şeyleri başkalarına mı yazdırıyorlar artıkbu lavukta kelin arkadaşı birlikte sunucu açmışlardıbevis abisine ağlamış belli ki yardım alıyor
Ahhh ahhh ne kadar yazık kendi adı ile bile yorum atamıyor hahahahahahakarşı tarafı tanımam etmem şüpheli birlikte nargile içmeye devam edingerçi kel dolandırıcı ise arkadaşı da öyledir
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)