Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

FURYMT2'DE Regedit kodu

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Çok boş bir konu olmuş hedef karalama yapma gibi gözüküyor tanımam etmem iki tarafıda açıkçası bir yorum yapıp gideceğim.

Günümüzün hile engelleme yazılımlarının PC müdahalesi yaptıklarına bile şahit olduk her türlü donanım disk bilgilerini çektiklerini gördük. Oyuncuların bir sunucudan engellenip diğer sunucuya bile giremediğini gördük açıkçası hile kullanan biri zaten 2,3 günde bir düzenli format atan kişidir bunun yanı sıra işin yasal kısmına gelecek olursak son zamanlarda popülerliği arttı diye bir sunucuya girmek incelemeni anlıyorum fakat kilitli dosyaları açmakta yasal değil bence yani konunun başından sonuna kadar boş oldugunu düşünüyorum iyi forumlar dilerim herkese
https://forum.turkmmo.com/konu/3950256-bevis-sikayet-konusu/
Tarafsız yorumdan önce işini yap. İnsan dolandırmakta yasal değil.

Ekli dosyalar

• IMG_6534.png
    IMG_6534.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 0
bu lavukta kelin arkadaşı birlikte sunucu açmışlardı :D bevis abisine ağlamış belli ki yardım alıyor
Ben kimsenin arkadaşı değilim de sen birilerinin arkadaşısın onu biliyorum o hondacı abilerine selam söyle ayda 3 sunucu devam etsinler kendileri yazamadığı şeyleri başkalarına mı yazdırıyorlar artık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri