Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

FURYMT2'DE Regedit kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YazilimMühendisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Birincisi, forumda ben seni tanımam, sen de beni tanımazsın. Ancak burada hatalı olduğu açıkça görülen bir durumu görmezden gelmek ve üstüne o hatayı kapatmaya çalışmak, hem insanlık hem de karakter açısından doğru bir tavır değil.Eğer gerçekten bir geliştirici gözüyle olaya baksaydın, yapılan işin ne kadar riskli ve zarar verici olduğunu görebilirdin. Ortada kanıt olarak sunulan veriler varsa, bunları hiçbir şey olmamış gibi görmezden gelmek doğru değildir.Bugün bunu yapan, yarın çok daha farklı şeyler de yapabilir. Belki bugün bu durum seni doğrudan etkilemiyor olabilir. Ancak sırf birilerini gereksiz yere övmek veya hatayı savunmak yerine, objektif davranıp yapılan yanlışı kabul etmek çok daha doğru bir yaklaşım olur.
Ben hatasız demiyorum açıkçası seninle aynı konunun üzerinde duruyorum fakat şunu söylemeye çalışıyorum o kadar çok şey varken inan buna takılma piyasada Herşey var bir metin2 oyuncusu bunu bilmiyorsa zaten herşeyi çoktan gitmiştir.

Konu %3 ise görünmeyen kısımlar %97 yani bir discord konuşmasında şahit olduğum diyalog vardı xx koruma PC izliyor dediler oyuncuların hepsi biliyoruz dedi 😅😅

Zamanında ir**panel video çekmişti mesela hatırlıyorum screenshot sistemi geldi diye miydi neydi sonra o video yok oldu etik değil diye kaldırdı diye biliyorum ama şunu demek istiyorum seneler önce Yapayzeka yokken bunlar yapılıyordu şimdi varken çoluk çocuk herkes yapar

Son düzenleme:
Kullanma quit at dokunuyorsa zaten çok başarılı gözükmüyorsun buraya katkın yok gibi birşey toplu İtem ayırmayı 400₺ ye satmaya çalışıyorsun.
Kayıt olurken forum kurallarında "Katkın yoksa kullanamazsın." diye bir madde görmedim ben :)

Ben forumu ticaret amacıyla kullanıyorum. O ürünleri satmıyorum sadece ekleme ücreti karşılığında sistemleri entegre ediyorum. İşin komik tarafı bana ticaret dersi vermeye çalışan adam dolandırcılıktan sabıkalı. Sana birisi toplu İtem ayırma eklenecek dese belki iki kat fiyat çekip üstüne de insanları mağdur edecek kişi burada benim ticaretimi sorguluyor gerçekten komik :D

LOM sistemini beğendin mi peki incelemişsin sanırım. Sorunları çözdün mü vay be ben yazdım ama sorunları çözemiyordum sadece yazacak kadar ve senin gibilere prim verdirecek kadar biliyormuşum tüh Yapayzeka çıktı mertlik bozuldu alayınız developer oldunuz 😅
2 Haftada çözülemeyen sorun varmış ortada burda laf yapana kadar çözecektin. Madem çözüyordun parayı neden iade ettin gerçi o adama yamuk yapmak biraz billur ister. Benim boş vaktim yok sana cevap yetiştiremem neticede aldığım işleri yapmam gerekiyor. (Sallamak, Dolandırmak bana göre işler değil).

Başkasının parasını neden sana atayım ki?
Adam halen yazacak sözde bana uyanık
Uza hadi yazsın adam doğrular veririz parasını

Kardeş sen sıkıntılı mısın adam ücreti sen al dedi sana diyorum ki ücreti atan ibanada atabilirsin burda gelip konuyu çarpıtma bütün forum biliyor dolandırıcı olduğunu

1782841353352.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri