Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hâlâ ihtiyacın varsa yarı fiyatına yaparım. Belki ticaret nasıl yapılır diye örnek alır, kendine de biraz çeki düzen verir. Allah ıslah etsin.Utanmadan bide beni tehtid ediyor yok görüşücez şöyle böyle ne kadar yüzsüz bi adam bu ya
Hâlâ ihtiyacın varsa yarı fiyatına yaparım. Belki ticaret nasıl yapılır diye örnek alır, kendine de biraz çeki düzen verir. Allah ıslah etsin.
Puhahahahahahah avcı avında her zaman
Ekli dosyalar
Arkadaşlar Bu konu İçeriğinden farklı yerlere çekilmeye başladı. Birbirinize çamur atmaktan başka birşey yazdığınız malesefki gözükmüyor. Bu tarz Usluplara gerek duymadan. Forum kurallarınca birbirinize Argo sözler ve İftiralarla mesaj yazmanız Etik bir durum değildir. Kişi Tarafınınca mahkemede temmize çıktığını beyan etmiş bu husus üzerine forumdaki hesaplarının banı kaldırılmış. Aksi Durum olsaydı forumdaki banı kaldırılmazdı. Bu konulara bakarak birşey demek etik bir davranış olmaz. Mahkeme nezlince suçlu bulunmamış ve burada "DOLANDIRICI" yaftası vurarak iftira atmış oluyorsunuz. Bu tarz durumlara ve yazılan mesajlarınızı dikkat etmeniz gerekmektedir. Anlayışınız için Teşekkür eder İyi Forumlar Dilerim.
Teşekkür ederim kral Hazej kardeşime yaptırdım mis gibi yaptı adamHâlâ ihtiyacın varsa yarı fiyatına yaparım. Belki ticaret nasıl yapılır diye örnek alır, kendine de biraz çeki düzen verir. Allah ıslah etsin.
BeviS sonradan mesajını düzenleyip görsel eklemen ne derece etik ? Kendini bir şekilde haklı çıkarmak istiyorsun laf atmak istiyorsun anlıyorum ama o kişi ben değilim. 
Admin mesaj attığında bildirim geldiği için konuyu o şekilde gördüm. Acaba bana karşı ne bulabilirim diye oradan buradan bir şeyler bulacağım birşeyler kırpmana gerek yok varsa iddaa ettiğin biri şikayet konusu bekliyorum. O mesajı yazan kişinin neden forumda yasaklı olduğu zaten ortada. Kişi benim ticaret yaptığım insan değil. Bunlar sadece doğrularımdan rahatsız olan tayfa. Açıkçası onların beni karalamaya çalışması benim için iltifattan başka bir şey değil.
Bir de, sanki ortada yeni bir kanıt varmış gibi sonradan görsel ekleyip paylaşmanı da anlamadım. Konuyu karalayan gereken cevabı alan kişileri zaten aşağıya bırakıyorum. Benim gizleyeceğim hiçbir içeriğim yok geçmişim ve hatayım karanlık düşüncelerinden daha parlak merak etme.
https://forum.turkmmo.com/konu/3924...zeltme-artist-palette-ui-scroll-quest/page-19

Admin mesaj attığında bildirim geldiği için konuyu o şekilde gördüm. Acaba bana karşı ne bulabilirim diye oradan buradan bir şeyler bulacağım birşeyler kırpmana gerek yok varsa iddaa ettiğin biri şikayet konusu bekliyorum. O mesajı yazan kişinin neden forumda yasaklı olduğu zaten ortada. Kişi benim ticaret yaptığım insan değil. Bunlar sadece doğrularımdan rahatsız olan tayfa. Açıkçası onların beni karalamaya çalışması benim için iltifattan başka bir şey değil.
Bir de, sanki ortada yeni bir kanıt varmış gibi sonradan görsel ekleyip paylaşmanı da anlamadım. Konuyu karalayan gereken cevabı alan kişileri zaten aşağıya bırakıyorum. Benim gizleyeceğim hiçbir içeriğim yok geçmişim ve hatayım karanlık düşüncelerinden daha parlak merak etme.
https://forum.turkmmo.com/konu/3924...zeltme-artist-palette-ui-scroll-quest/page-19
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)