Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
UzatmaBeviS sonradan mesajını düzenleyip görsel eklemen ne derece etik ? Kendini bir şekilde haklı çıkarmak istiyorsun laf atmak istiyorsun anlıyorum ama o kişi ben değilim.
Admin mesaj attığında bildirim geldiği için konuyu o şekilde gördüm. Acaba bana karşı ne bulabilirim diye oradan buradan bir şeyler bulacağım birşeyler kırpmana gerek yok varsa iddaa ettiğin biri şikayet konusu bekliyorum. O mesajı yazan kişinin neden forumda yasaklı olduğu zaten ortada. Kişi benim ticaret yaptığım insan değil. Bunlar sadece doğrularımdan rahatsız olan tayfa. Açıkçası onların beni karalamaya çalışması benim için iltifattan başka bir şey değil.
Bir de, sanki ortada yeni bir kanıt varmış gibi sonradan görsel ekleyip paylaşmanı da anlamadım. Konuyu karalayan gereken cevabı alan kişileri zaten aşağıya bırakıyorum. Benim gizleyeceğim hiçbir içeriğim yok geçmişim ve hatayım karanlık düşüncelerinden daha parlak merak etme.
https://forum.turkmmo.com/konu/3924...zeltme-artist-palette-ui-scroll-quest/page-19
Forumda elbette tartışabilirsiniz; ancak bunu saygı çerçevesinde yapmanız gerekiyor.
Bir kişi diğerine "dolandırıcı" diyor, bir başkası ise "Bu hesabın cezası neden kaldırıldı?" diyerek tartışmayı alevlendiriyor. Bu tür ithamlar ve üslup, ortamın gereksiz yere gerilmesine neden oluyor.
Sizlerden ricam, bu mesajdan sonra tartışmalarınıza daha sakin ve saygılı bir şekilde devam etmeniz. Fikir ayrılıkları elbette olabilir; ancak bunları birbirinizi hedef almadan ve karşılıklı saygı çerçevesinde dile getirmeniz, forum ortamı açısından çok daha sağlıklı olacaktır.
Bir kişi diğerine "dolandırıcı" diyor, bir başkası ise "Bu hesabın cezası neden kaldırıldı?" diyerek tartışmayı alevlendiriyor. Bu tür ithamlar ve üslup, ortamın gereksiz yere gerilmesine neden oluyor.
Sizlerden ricam, bu mesajdan sonra tartışmalarınıza daha sakin ve saygılı bir şekilde devam etmeniz. Fikir ayrılıkları elbette olabilir; ancak bunları birbirinizi hedef almadan ve karşılıklı saygı çerçevesinde dile getirmeniz, forum ortamı açısından çok daha sağlıklı olacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)