- Konular
- 877
- Online süresi
- 8920s
- Reaksiyon Skoru
- 992
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 281
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- MmoLira
- -804
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selam,
Öncelikle eleştiri yapılması kötü bir şey değil, aksine forumun gelişmesi için gerekli. Ama biraz daha objektif bakmak lazım diye düşünüyorum.
Turkmmo Forum yıllardır aktif olan ve hala ciddi bir kullanıcı kitlesini barındıran bir platform. Türkiye’de oyun forumu kültürünün büyük kısmı buradan geçmiş durumda.
Evet, son dönemde içerik kalitesi veya bazı bölümlerdeki yoğunluk (özellikle PvP server konuları vs.) tartışılabilir ama bu tamamen kullanıcı kitlesinin yön verdiği bir durum. Yani forum neyse, aslında topluluğun yansıması.
Burada yapılması gereken “forum bitmiş” demek yerine:
Kısacası eksikler var ama tamamen kötüye gidiyor demek biraz ağır olur. Biraz da kullanıcı olarak bizim katkımız belirleyici
Öncelikle eleştiri yapılması kötü bir şey değil, aksine forumun gelişmesi için gerekli. Ama biraz daha objektif bakmak lazım diye düşünüyorum.
Turkmmo Forum yıllardır aktif olan ve hala ciddi bir kullanıcı kitlesini barındıran bir platform. Türkiye’de oyun forumu kültürünün büyük kısmı buradan geçmiş durumda.
Evet, son dönemde içerik kalitesi veya bazı bölümlerdeki yoğunluk (özellikle PvP server konuları vs.) tartışılabilir ama bu tamamen kullanıcı kitlesinin yön verdiği bir durum. Yani forum neyse, aslında topluluğun yansıması.
Burada yapılması gereken “forum bitmiş” demek yerine:
- kaliteli içerik üretmek
- doğru konular açmak
- gereksiz spam yerine katkı sağlamak
Kısacası eksikler var ama tamamen kötüye gidiyor demek biraz ağır olur. Biraz da kullanıcı olarak bizim katkımız belirleyici

- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
teoriye kaçınılmaz son yorumu yapılan ortamda ve düşünceden ne gibi bir şey beklenebilir, google tararken otorite puanına -10 yazmıştır.
Biraz daha abartsa belgesel de olabilirmiş , teoriye sezon finali çekilmiş.
Biraz daha abartsa belgesel de olabilirmiş , teoriye sezon finali çekilmiş.
- Konular
- 215
- Online süresi
- 5ay 78079s
- Reaksiyon Skoru
- 2,411
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 19,656
- DevLira
- 51
Hadi ama dostlar yemeği her yerde pişirebilirsiniz bu her hangi bir mutfakta alan da olabilir, geleneksel arama yöntemi malesef sona erdi araştırmalarda ve hızlı prototipleme için mcp uzantıları kullanılıyor ve öneriyorum.
- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
Selamünaleyküm kardeşim,Son zamanlarda yapay zeka ile yapılmış dandik içeriklerin arttığı aşikar. Artık forumda gezmek gibi bir heves kalmadı açıkçası. Hayatında hilenin h'sini duymamış insanlar (özellikle bu tiplerin hook'a kanca demesi fenasal komik) anticheat, icmp tcp gibi protokoller hakkında bihaber insanlar firewall, ddos protection gönderileri atıyor; kod yazmayı bilmeyenler ai’a dialog ile bir şeyler yaptırıyor (tesekkürler, uzun zamandır dialog kullanan görmemistim). Genel olarak kategorilerin ağırlığı kalmadı. Birkaç ay önce kategorilerde ne var diye bakınıp ilham ya da rekabet içine girilirken, şu an forum AI çöplüğüne dönüşme yolunda ilerliyor. Komik olan taraf ise bunu en çok yetkili kişilerin ittiriyor olması. Bununla ilgili bir çözüm olacak mı?
Serzenişini çok iyi anlıyorum, haklısın. Maalesef yapay zekâyı tamamen engellemek mümkün değil ve üretilen içeriklerin önünü bir noktadan sonra alamıyoruz. Zaten forum kurallarımızda yapay zekâ ile üretilen içeriklerin yasak olduğuna dair bir madde yok; bu yüzden elimizden geldiğince içeriklere karışmamaya çalışıyoruz.
Yapay zekâ hayatımıza girdiğinden beri birçok alanı kârdan çok zarara uğrattı. Administrator olarak her şeyin farkındayız. Oryantasyon Administrator’ü olarak bizzat ben de eğitim verirken katılımcıları orijinal içerik üretmeye yönlendirmeye çalışacağım.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 35
- TM Yaşı
- 12 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 2,182
- DevLira
- 12
ne zaman api ile saçma sapan konular çekilip forumda paylaşılmaya başlandı etkileşim olsun diye o zaman bi seviye alta düştü benim gözümde türkmmo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...