Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Forumun Gidişatı hk

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Konu farklı yerlere çekilmelere başladı konuyu kapatıyorum bunun hakkında bir karar verilecek bu konu altından gerekli açıklama yapılacak.

Bu konuyla ilgili ufak bir kaç ekleme yapmak istiyorum;

Öncelikle seviyeli ve iyi niyetli gördüğümüz tüm eleştirileri, önerileri mutlaka dikkate alıyoruz bunu bilmenizi istiyorum. Sizlerin burada yazdıklarını biz kendi gruplarımızda mutlaka tartışıyoruz.

Sonuç olarak burası bir topluluk ve topluluğun görüşleri bizim için önemli.

Biz arkaplanda kendi içimizde bunları görüşürken bu topluluğa sizler gibi katkı sağlamak isteyenlere de bir kaç önerim var.

1- Sizlerde yönetime katılmak için başvuru gönderebilir, yönetime girdikten sonra taleplerinizi daha net şekilde dile getirebilirsiniz ve yapılacak düzenlemelerin ardından moderasyon konusunda destek sağlayabilirsiniz.
2- Yönetime girmeyenler içinde topluluğu geliştirmek adına, güncelliği kalmamış konular görüyorsa bize raporlayarak düzenleme yapılmasını sağlayabilir.

Tekrar belirteyim topluluğu daha iyi hale getirmek için her türlü görüşe açığız. Yeter ki yönetime laf çakayım amacıyla değil, daha iyisi olsun düşüncesiyle görüş belirtilsin.

Yapay zeka kullanımı ile ilgili şahsi görüşüm ise;
Belirli oranda ve belirli kalitede olduğu sürece sorun yok. Ama olur olmadık yerde anlamsız duran içerikler beni de rahatsız ediyor.

Selamlar, yıllar önce 2016 yıllarında sanırım proje sistemi forumda ilk aktif olmaya başladığı zamanda kendi çapımda kurmuş olduğum özgün konu ekibimiz vardı. Amacımız kopyala yapıştır olup 200 konu açmaktansa el emeğiyle açılmış 5-10 konu açarak foruma üyelerimize daha fazla katkıda bulunmak idi hedefimiz. Sonrasında ufak bir ekip olmaktan çıkıp bütün yönetim olarak bu şekilde içerik üretmeye başladık ve güzel sonuçlar elde ettik. Özellikle son 2 sene içerisinde içerik üretme konusunda yapay zekadan destek almaya başladık, doğru bir tespit yapmışsın. Bu şekilde konu açılırken bile bazı kurallarımız vardı elbette, dümdüz yapay zeka ile açılmış içerikler onaylanmıyordu. Örnek verecek olursak anlatım bozuklukları veya cümlenin akışı zaten ilk okunduğu zaman bu içeriğin yapay zeka üzerinden oluşturduğunu belli ediyordu. Bu bahsettiğim yazılım ve dev dışı içerikler için geçerli, yönetimde olduğum süre boyunca yapay zeka ile oluşturulan bir hile veya dev içeriğine ben hiç rastlamadım :) Kısacası yapay zeka ile açılan içerikler belli bir düzenleme ve denetleme ile elden geçirildiği zaman foruma faydası gerçekten fazla oluyor. Değerli fikirlerini forum ile paylaştığın için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri