Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Forumun Gidişatı hk

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Eğer ciddi katı kurallarınız varsa ya denetlenmiyordur, yada bu kurallar bazı kişiler için geçerli. İsim vermek istemediğim bir yönetici, bundan birkaç ay öncesinde zar zor DracaryS'in bir sistemini yarım yamalak kendi oyununa hatalı bir şekilde ekledikten sonra hilenin mutfağından geldiğini iddia ediyor. Greek mutfak herhalde orası. Zaten o kişinin yapay zeka olmadan bir vasfı olmadığını ve cevaplarını bile yapay zeka ile yazdırdığı ifşalandı.
Bu tarz durumlarda konuyu raporlayarak bildire bilirsiniz. Gerekli Bölüm Ekipleri incelemelerini Yapacaklarına emin olabilirsiniz. Buradaki şu uslubunuza istinaden söylüyorum, vasıflı yada vasıfsız bu tarz söylemler Yakışı kalmamaktadır. Eleştiri farklı Bu tar kücük düşürme amaçlı söylemler farklıdır. Bu hususa dikkat ederek Cevaplamalar Daha İyi Olacaktır.

Ben kodlama ile alakalı kısımların yapay zeka içeriği olduğunu belirtmedim, direkt baştan sona yapay zeka ile prompt vere vere sistem / araç-gereç yazılıp bunun forumda ekran görüntüsü olarak paylaşıldığını söyledim. Yoksa tabii ki, artık AI her yerde, en basit örnek olarak kullandığım ide'de copilot auto-complete açık kullanıyorum. Rekabet kısmına gelirsek, ekran görüntüleri kategorisine bakarsanız rekabet edilecek bişey olmadığını görebilirsiniz. Ne rekabeti olucak? Kimin AI'ının contexti ne kadar büyük, kim AI'a daha çok para harcıyor şeklinde mi? Bireysel bir tartışmada bile AI ile yorum atan yetkililer varken dediğiniz rekabet pek mümkün değil. Benim geçmiş konu tarihlerindeki konulara bakarsanız, kalitenin yokuş aşağı düştüğünü, o dönem ki insanların artık bu dönemde konu açmadığını görürsünüz.
Sizler Emin olabilirsiniz ki forum Bünyesinde çok iyi işler yapan Yazılımcı arkadaşlarımızda mevcut. Sizlerin açtığı konulara baktım 12 tane konu açarak bir rekabet içine girmek yada rekabet aramak mantıklı değil. Ama şahsi görüşünüz bu konu üzerine muhakak adminlerimiz bir inceleme yapacaktır.

Bu tarz durumlarda konuyu raporlayarak bildire bilirsiniz. Gerekli Bölüm Ekipleri incelemelerini Yapacaklarına emin olabilirsiniz. Buradaki şu uslubunuza istinaden söylüyorum, vasıflı yada vasıfsız bu tarz söylemler Yakışı kalmamaktadır. Eleştiri farklı Bu tar kücük düşürme amaçlı söylemler farklıdır. Bu hususa dikkat ederek Cevaplamalar Daha İyi Olacaktır.
Vasıf neden küçük düşürme olarak algılanıyor anlamadım, benim yemek yapma gibi bir vasfım yok. Gidip yemektarifleri sitelerinde gönderi paylaşmam mesela. Yada AI ile yemek tarifi yapıp onu paylaşmam, niye çünkü benim öyle bir vasfım yok

Vasıf neden küçük düşürme olarak algılanıyor anlamadım, benim yemek yapma gibi bir vasfım yok. Gidip yemektarifleri sitelerinde gönderi paylaşmam mesela. Yada AI ile yemek tarifi yapıp onu paylaşmam, niye çünkü benim öyle bir vasfım yok
Yemek üzerinden örnek verdiniz bende devamını getireyim yemek yapmayan birisi yapmayı öğrene bilir bu yüzden vasıfsız olarak nitelik katmamak gerekiyor

Mevzu yönetime laf saydırmakmı yoksa önerimi üye olarak söylüyorum yapay zeka ile oluşturulan içerik doğru ise kullanılıyor degil veya ileride kötüye evrilicek bir halde ise kullanılmıyor birçok konuda faydası dokunmuştur forum üyelerine keşke Al olmadan kaynak paylaşsanızda bizde sizden öğrensek herşeyi zaten yeniliklerden herkez faydalanıyor yapay zeka dediğiniz şeyde bizler komut vermeden kendi başına birşeyleri getirip burada paylaşamıyor demekki açılan konuya gereksinim varmışki adam paylaşmış yapay zeka genel hayatımızı bir nevzede olsa güzelleştiriyor eleştiri olarak yazmıyorsunuz bu arada direkt olarak tüm yönetime laf atıyorsunuz devir artık teknolojinin tab oldugu dönem devri daha ilerleyecek gün geçtikce kimse yapay zeka kullandı diye bilgisiz veya birşeyden anlamıyor olamaz onlarca sistem yazan insan var daha kendisini ifade edemiyor mesela oda bir özelliktir o komutları verdirip elde edebilmekte bir sanattır yapay zeka yaptı diyip geçemeyiz ona o komutları veren ne istediğini bilen biri er yada geç istediğini gerek oradan gerek başka yerden temin ederek ilerler yapay zeka herkesin faydasınadır herkes için hayırlısını diliyorum.

Ek olarak : Al nasıl kullanılması gerektini bildiginizde gayet başarılı bir araçtır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri