Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Forumun Gidişatı hk

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Mevzu yönetime laf saydırmakmı yoksa önerimi üye olarak söylüyorum yapay zeka ile oluşturulan içerik doğru ise kullanılıyor degil veya ileride kötüye evrilicek bir halde ise kullanılmıyor birçok konuda faydası dokunmuştur forum üyelerine keşke Al olmadan kaynak paylaşsanızda bizde sizden öğrensek herşeyi zaten yeniliklerden herkez faydalanıyor yapay zeka dediğiniz şeyde bizler komut vermeden kendi başına birşeyleri getirip burada paylaşamıyor demekki açılan konuya gereksinim varmışki adam paylaşmış yapay zeka genel hayatımızı bir nevzede olsa güzelleştiriyor eleştiri olarak yazmıyorsunuz bu arada direkt olarak tüm yönetime laf atıyorsunuz devir artık teknolojinin tab oldugu dönem devri daha ilerleyecek gün geçtikce kimse yapay zeka kullandı diye bilgisiz veya birşeyden anlamıyor olamaz onlarca sistem yazan insan var daha kendisini ifade edemiyor mesela oda bir özelliktir o komutları verdirip elde edebilmekte bir sanattır yapay zeka yaptı diyip geçemeyiz ona o komutları veren ne istediğini bilen biri er yada geç istediğini gerek oradan gerek başka yerden temin ederek ilerler yapay zeka herkesin faydasınadır herkes için hayırlısını diliyorum.

Ek olarak : Al nasıl kullanılması gerektini bildiginizde gayet başarılı bir araçtır.
1774714251351.png

Kapatın bu forumu 2011/2012 yılındaki mmomt2'e yönelik forum olarak devam etsin şu halinden daha fazla etkileşim olur :) Üyelerinden içeriğine gerçeği yansıtan tek bir emare yok daha doğrusu kalmamış.

Son zamanlarda yapay zeka ile yapılmış dandik içeriklerin arttığı aşikar. Artık forumda gezmek gibi bir heves kalmadı açıkçası. Hayatında hilenin h'sini duymamış insanlar (özellikle bu tiplerin hook'a kanca demesi fenasal komik) anticheat, icmp tcp gibi protokoller hakkında bihaber insanlar firewall, ddos protection gönderileri atıyor; kod yazmayı bilmeyenler ai’a dialog ile bir şeyler yaptırıyor (tesekkürler, uzun zamandır dialog kullanan görmemistim). Genel olarak kategorilerin ağırlığı kalmadı. Birkaç ay önce kategorilerde ne var diye bakınıp ilham ya da rekabet içine girilirken, şu an forum AI çöplüğüne dönüşme yolunda ilerliyor. Komik olan taraf ise bunu en çok yetkili kişilerin ittiriyor olması. Bununla ilgili bir çözüm olacak mı?

Merhaba sevgili dostum,

Konuna katılıyorum. Daha yeni biraz konulara göz atayım dedim ve gerçekten gözüm kan ağladı. Sadece bu forum sitesi değil diğer forum siteleri hatta son zamanlarda bloglarda da bu durum mevcut. Bir bilgi öğrenmek için arama motoruna yazdığımda karşıma çıkan sitelere göz attığımda yapay zekadan yazdıklarını direkt anlıyorum ve konu içeriği beni bilgi olarak beslemiyor çünkü yapay zekayı bile kullanmayı bilmeyenler editörlük yapmaya kalkıyor. Bir prompt ile konu yayınlamaya bile acizler. Örnek olarak yayınlayacağı konu hakkında 2-3 sağlam kaynak bulup bu konular üzerine içerikler hazırlayacaklarına direkt yapay zekaya yazdırıyorlar. Evet yapay zeka arama motorlarından edindiği bilgileri size yazıyor ama her yazdığı bilgi doğru veya tam değil. Yanlış ve yarım bilgiler verdiği çok oluyor.

Katılmadığım nokta ise, bunun özellikle yetkili kişiler tarafından teşvik edildiği düşüncesi. Ben de geçmişte yönetim kadrosunda yer aldım ve ne üstlerimden böyle bir yönlendirme gördüm ne de ben altımdaki kişilere bu yönde bir telkinde bulundum. Ancak şu bir gerçek ki bu konuda bir iyileştirme yapılması gerekiyor. Üst yönetimin içerik üretimi konusunda alt yönetimi daha bilinçli şekilde yönlendirmesi gerekmekte. Kaliteli içerik oluşturma konusunda eğitim vermeleri gerekmekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri