- Konular
- 151
- Online süresi
- 4g 17071s
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 169
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 8,459
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Ölü internet teorisi loading.
- Konular
- 71
- Online süresi
- 2ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 151
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 10,047
- DevLira
- 0
Forum yönetimine eleştiride bulunmasan ya da eleştirin doğru anlaşılsa çok güzel konu olacakmış ama gayet anlaşılır ve ana konunun küçük parçasına sahip olan bölüm düşman siperinden gelen bir bomba sanılıp hard savunmalara geçilmiş. Yapay zeka iq ortalamasını da düşürmüş bence xD
- Konular
- 215
- Online süresi
- 5ay 78238s
- Reaksiyon Skoru
- 2,411
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 19,656
- DevLira
- 51
Son zamanlarda yapay zeka ile yapılmış dandik içeriklerin arttığı aşikar. Artık forumda gezmek gibi bir heves kalmadı açıkçası. Hayatında hilenin h'sini duymamış insanlar (özellikle bu tiplerin hook'a kanca demesi fenasal komik) anticheat, icmp tcp gibi protokoller hakkında bihaber insanlar firewall, ddos protection gönderileri atıyor; kod yazmayı bilmeyenler ai’a dialog ile bir şeyler yaptırıyor (tesekkürler, uzun zamandır dialog kullanan görmemistim). Genel olarak kategorilerin ağırlığı kalmadı. Birkaç ay önce kategorilerde ne var diye bakınıp ilham ya da rekabet içine girilirken, şu an forum AI çöplüğüne dönüşme yolunda ilerliyor. Komik olan taraf ise bunu en çok yetkili kişilerin ittiriyor olması. Bununla ilgili bir çözüm olacak mı?
Konu çok hype aldı o yüzden bir kaç bilgi geçmek istiyorum ve çoğu cevaplara değineceğim kimisi bana ai ile konuşuyor diyip bu cevap altından (metin2 modder) ya da bilgisiz olanlar bu cevabımı dikkate almayabilir alabilir.
bu forumda çoğu kişi özellikle ücretli hizmetler alanlarında metin2 sdk ile farklı farklı servis hizmet çözümleri sağlıyorlar
şimdi çözüm olarak openai swagger biliyormusunuz bilmiyorum ücretli satış yapan bir kişiden open api mı isteyeceğiz? buna gerek duyacak mı?
ücretli satış konusunda olan bir kişi plan modellerini değiştirebilir politikalar ve demo sunabilir bunu alıp almamak size kalmış demo talep edin!
insanların yaptıkları yapılarda da hatalar mevcuttur llm ın yaptıklarında da burada ters bir durum yok bağlam arttıkça llm lar sapıtıyor şiştikleri için bunu zaten biliyoruz ve artık MCP sunucularda birden fazla uzantılarla bu sorun zaten çözülüyor?
krom tabanlı bir tarayıcı yı yapmak için binlerce kişi çalışıyor onu geliştirmek için llm lar ın burada rolü şudur ben bunu 8 ay da üretim ortamına kaldırırım
bu bir örneğidir
https://github.com/lightpanda-io/browser
ayrıca güvenli kod yazma konusuna da bir kaynak buraya bırakıyorum lakin doğru şartlar llm a sunulursa bu gerçek olabilir
https://www.businessinsider.com/ai-...cial&utm_campaign=insider-artificial-sub-post
şu ölü internet teorisine gelirsek botlar her zaman vardı veri kazıyıcılar da her zaman vardı şu anda yüksek parametrelere sahip LLM lar bile sitelere girip çoğu verileri kazıyamıyor o yüzden şu ölü internet teorisini bir köşeye bırakın.
Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Online süresi
- 3g 52868s
- Reaksiyon Skoru
- 298
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 155
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 8,636
- DevLira
- 6
api ile konu çeken bir yapay zeka modeli varsa bizede yolla deneyelim.ne zaman api ile saçma sapan konular çekilip forumda paylaşılmaya başlandı etkileşim olsun diye o zaman bi seviye alta düştü benim gözümde türkmmo
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 35
- TM Yaşı
- 12 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 2,182
- DevLira
- 12
cümlede yapay zeka bile geçmiyor kingo : D bence bi claude'a falan at benim cümleyi ne demek istemişim açıklasın sanaapi ile konu çeken bir yapay zeka modeli varsa bizede yolla deneyelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...