Arkadaşlar GetPixelPosition fonksiyonunu nasıl bulabilirim? Bunu waitdamageye çevireceğim. Teşekkürler.
GetPixelPosition dedigimiz packed sadece negatif - li x y z o kadar aslında normal düz alive den gelen y float'a - koyarsan GetPixel olurArkadaşlar GetPixelPosition fonksiyonunu nasıl bulabilirim? Bunu waitdamageye çevireceğim. Teşekkürler.
ama illaki ben getpixel kullanıyım daha iyi olur dersende LocalPlayer den gelen x y z yi yazıdırıyor bilgin olsunArkadaşlar GetPixelPosition fonksiyonunu nasıl bulabilirim? Bunu waitdamageye çevireceğim. Teşekkürler.
GetPixelPosition - EE2460 gir buna push dan az assagı in call'a space at
burası
GetPixel Aob : 55 8b ec 81 c1 ? ? ? ? e8 ? ? ? ? 8b 4d
localplayerden kac sa class ın onu yazman lazım
Nasıl yani charactermanager içinden çektiğim xyz olanların y olanına - yani negatif ekleyince getpixel mi oluyor ?GetPixelPosition dedigimiz packed sadece negatif - li x y z o kadar aslında normal düz alive den gelen y float'a - koyarsan GetPixel olur
aynenNasıl yani charactermanager içinden çektiğim xyz olanların y olanına - yani negatif ekleyince getpixel mi oluyor ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
Kontrol Ediliyor
Range Wait Damage Hakkında
- Cevaplar
- 4
- Görüntüleme
- 810
Metin2 Hile İstek
Destek MOBPTR hakkında
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 112
- Kilitli
Metin2 Hile İstek
Çekme Hilesi İçin Gerekenler ve Yol Haritası
- Cevaplar
- 5
- Görüntüleme
- 202