Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Wait Range Damage Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hızı değil de saldırı animasyonu yani vurma animasyonu
Not: hız animasyonu da olabilir emin değilim

Son düzenleme:
Hızı değil de saldırı animasyonu yani vurma animasyonu
Not: hız animasyonu da olabilir emin değilim
Model XYZ sendstate gibi çalışmıyor birde diğer türlüde bir işe yaramıyor ve dediğin gibi 100-300 offset aralığın da. @Csezen bence sen kodlamayı yapamadın bu kadar anlatıma anlamamak.. ya troll(baştan beri bu vibe alıyorum) yada ciddisin¿

ben c# üzerinden uğraşıyorum. ondan kaynaklı sorun yaşıyorum zaten. send state adresine c# üzerinden paketi gönderiyorum ancak işe yaramıyor. c++ kullansam büyük ihtimalle sorun olmayacaktı. bende model x, y, z ye target mobun x,y,z sini yazdırıyorum ancak bu sefer target damage göndermiyor. yani amacım trollemek yada boşa vakit kaybı yaratmak değil. hem ben öğrenmeye çalışıyorum oyunun mantığını. hemde diğer arkadaşlarda okudukça eminim ki kafalarında fikirler oluşacaktır. faydalı olabileceğini düşünüyorum. 100-300 aralığında 2 tane koordinat değeri var. 12C,130,134 ve 1C4,1C8,1CC. hatta 344,348,34C yide denedim. evet karakteri gönderiyor gibi yapıyor ancak target damage göndermeme rağmen hasar işlemiyor hala uzaktan.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri