- Konular
- 13
- Online süresi
- 6d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 2,055
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ben wait damage ve target damage yapabiliyorum. fakat range wait damage yapmak istiyorum ancak bununla ilgili internette kaynak yok. anladığım kadarıyla getpixelposition fonksiyonunu bulmak gerekiyor. ona mobun koordinatını gönderip sonra mobun vid sine target damage gönderme mantığı ile çalışıyor. ancak ben bir türlü bu getpixelposition adreslerini bulamıyorum. birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. video olur detaylı bir anlatım olur.birde ben entity list kullanıyorum ancak alivemap adındaki liste daha sağlam ve güvenilir deniliyor. bu listeye nasıl ulaşabilirim. herkese kolay gelsin iyi günler.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
müsait oldugunda tekrar bana yaz ben sana sadece tek wait range bulunan bir source veriyim imgui hazır bir sekildearkadaşlar ben wait damage ve target damage yapabiliyorum. fakat range wait damage yapmak istiyorum ancak bununla ilgili internette kaynak yok. anladığım kadarıyla getpixelposition fonksiyonunu bulmak gerekiyor. ona mobun koordinatını gönderip sonra mobun vid sine target damage gönderme mantığı ile çalışıyor. ancak ben bir türlü bu getpixelposition adreslerini bulamıyorum. birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. video olur detaylı bir anlatım olur.birde ben entity list kullanıyorum ancak alivemap adındaki liste daha sağlam ve güvenilir deniliyor. bu listeye nasıl ulaşabilirim. herkese kolay gelsin iyi günler.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 27d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 2,583
- DevLira
- 0
arkadaşlar ben wait damage ve target damage yapabiliyorum. fakat range wait damage yapmak istiyorum ancak bununla ilgili internette kaynak yok. anladığım kadarıyla getpixelposition fonksiyonunu bulmak gerekiyor. ona mobun koordinatını gönderip sonra mobun vid sine target damage gönderme mantığı ile çalışıyor. ancak ben bir türlü bu getpixelposition adreslerini bulamıyorum. birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. video olur detaylı bir anlatım olur.birde ben entity list kullanıyorum ancak alivemap adındaki liste daha sağlam ve güvenilir deniliyor. bu listeye nasıl ulaşabilirim. herkese kolay gelsin iyi günler.
Hangi server?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 1,962
- DevLira
- 3
C4us kaynak koduna bak
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,238
- DevLira
- 0
doğru haklısın ama getpixel'e gerek yok y deki - degerini cıkart getpixel olur entitylist kullanımı normal her gelen class'ı kullanmak daha mantıklı alive ise CPythonChracterManager icerisinde 0x20 0x24 0x28 olurarkadaşlar ben wait damage ve target damage yapabiliyorum. fakat range wait damage yapmak istiyorum ancak bununla ilgili internette kaynak yok. anladığım kadarıyla getpixelposition fonksiyonunu bulmak gerekiyor. ona mobun koordinatını gönderip sonra mobun vid sine target damage gönderme mantığı ile çalışıyor. ancak ben bir türlü bu getpixelposition adreslerini bulamıyorum. birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. video olur detaylı bir anlatım olur.birde ben entity list kullanıyorum ancak alivemap adındaki liste daha sağlam ve güvenilir deniliyor. bu listeye nasıl ulaşabilirim. herkese kolay gelsin iyi günler.
Dist icinde
gir string'e
az yukarda push kısmı var al o adresi range o kadar
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,238
- DevLira
- 0
müsait oldugunda tekrar bana yaz ben sana sadece tek wait range bulunan bir source veriyim imgui hazır bir sekildearkadaşlar ben wait damage ve target damage yapabiliyorum. fakat range wait damage yapmak istiyorum ancak bununla ilgili internette kaynak yok. anladığım kadarıyla getpixelposition fonksiyonunu bulmak gerekiyor. ona mobun koordinatını gönderip sonra mobun vid sine target damage gönderme mantığı ile çalışıyor. ancak ben bir türlü bu getpixelposition adreslerini bulamıyorum. birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. video olur detaylı bir anlatım olur.birde ben entity list kullanıyorum ancak alivemap adındaki liste daha sağlam ve güvenilir deniliyor. bu listeye nasıl ulaşabilirim. herkese kolay gelsin iyi günler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)