Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor c++ imgui wallhac kodlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alikargnnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ben burada niye sana kod bloğu vermek zorundayım? bunu bilmek zorundasın zaten hile yapmaya çalışıyorsan. egoyla bir alakası yok yazdığım şeyin, öğrenmemek sizin ayıbınız. kod bloğu istemek yerine düzgün bir şekilde pointer offset nasıl okuyabilirim diye sorsanız burada size neden yardım edilmesin? yazdığınız dille alakalı hiçbir şey bilmiyorsunuz bizden kod bloğu istiyorsunuz verirsekte her böyle pointer/offset okuma konusunda gelip kod bloğu isteyeceksiniz. sizin kaynak dosyanızı neden biz yazmalıyız?
siperiş falan ne alaka eskiden forum bu şekilde değildi, madem sen bu sorduğumu sipariş olarak algılıyor ve ondan dolayı vermiyosun yorum yapmana bile gerek yok bence bu cevabı vermene bile gerek yoktu tamam hadi kg bro siparişmiş sen bu zihniyette olduğun için destek isteyen kişilerin aklında "türkler söylemez kanka yabancı forumlardan bulman lazım" algısı oluyo senin gibi egosunu hala kasmaya devam edenler yüzünden neyse iyi geceler

yazık turk mmo kimlerin eline kalmış verdiği cevaplara bak sen bi modsun ne olursa olsun yapıcı konuşman laızm insanları krııcı değil yazık
cidden bu adam egosunu tatmin etmeye çalışıyor başka bişi değil iyiki bir şeyler biliyor
Senin yaptığın destek talebi değil kod sipariş etmek, eğer öyle bir amacın varsa ücreti mukabilinde yardımcı olacak birçok insan var forumda.

Moderatörlerin görevi kaynak kod taleplerini karşılamak değil.

relief gayet tabii yardımcı oluyor kendimden biliyorum, adama boş yere laf söylemeyin.
"ralief hayet tabii oluyor kendimden biliyorum" diyerek yağ çekmeye devam et hocam sen, kimseden isteksiz bir şey beklemedim kimseden MODERATOR muş yardım etcek kafasına girmedim basit bir konuaçtım merak ettim sence doğru bir cevap mı dicemde sen yağ çekmeye devam etcen ondan dolayı sanada bişi demiyorum kolay gelsin
Süper modlar ne zaman üyelere sert cevap vermeyi veya laf etmeyi öğrendi? ben yıllardır bu forumda bir çok tartışmaya şahit oldum kişi konu açmış ve yazmış isteyen cevap verir değil mi? Süper modumuz neden gerildi?
şuan demek istediğimde tam olarak bu istiyorsa yazsın istemiyorsa neden insanları kırıyor yani

LunaUI hakkındada salak salak konuşanlar var gidip bir kere kimileri gibi köpeği olmadım açık açık forum a yazmışım konu açmışım relief i yalican kadar lunauı nın peşinde olsaydın emin ol daha fazla şey katardı sana, luna nın yaptığı videolar ve her konuya olan yardımını kim yapıyor ? yanlış kişilere bu forumda yetki verilmiş neyse ya konu iyice boka sardı iyi geceler

LunaUI hakkındada salak salak konuşanlar var gidip bir kere kimileri gibi köpeği olmadım açık açık forum a yazmışım konu açmışım relief i yalican kadar lunauı nın peşinde olsaydın emin ol daha fazla şey katardı sana, luna nın yaptığı videolar ve her konuya olan yardımını kim yapıyor ? yanlış kişilere bu forumda yetki verilmiş neyse ya konu iyice boka sardı iyi geceler
kardeş sen ne anlatıyon la forumun tarihinde relden bide tytyt1 den daha çok millete yardım eden birini görmedim ben hala kimle kimi kıyaslıyon bide yanlış kişilere yetki verilmiş diyon :D mod başvurusu yapsana o zaman

kardeş sen ne anlatıyon la forumun tarihinde relden bide tytyt1 den daha çok millete yardım eden birini görmedim ben hala kimle kimi kıyaslıyon bide yanlış kişilere yetki verilmiş diyon :D mod başvurusu yapsana o zaman
bende acaba bu yazdıma yırtık dondan cıkan kim olcak diyordumda senin olcagını düşünmemiştim memo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri