- Konular
- 10
- Online süresi
- 4d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 1,403
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar burada orjinal konudaki bot programının üzerine eklemeler ile biraz daha geliştirilmiş halini paylaşıyorum. Üzerine ekleyip sizler daha da geliştirebilirsiniz.
Offset ve Pointer bulmayı bilmiyorum yardımcı olabilecek olanlar özelden ulaşabilirse çok makbule geçer.
Üzerine yapılan eklemeler:
1- Alttaki slider düzeltildi.
2- Genişlet ve Daralt düzenlendi.
3- Main, Damage ve Pickup sekmeleri düzenlendi.
(Sekmelerdeki bazı özellikler fonksiyonlara bağlandı.)
4- Target ve Range Damage fonksiyonu hatasız ve eksiksiz olarak eklendi.(Kontrol edilmedi.)
5- CharacterSelected fonksiyonu değiştirildi ve yenisi eklendi.
6- Kapat butonu eklendi ve pencere daraltınca görünüyor.
7- Üst tarafa Enter Client Type eklendi. ( Herhangi bir fonksiyona bağlı değil. Çalışmıyor)
8- Zoom slider düzenlendi ve hizalaması yeniden yapıldı. (Fonksiyon bağlı değil.)
9- GameFunction.h, GameFunctionsCustom.h, main.cpp, Defines.h gibi dosyaların bütün uyumsuzluklarını elimden geldiğince giderdim.
10- Crash verebilecek özellikler geliştirildi, fonksiyon uyumsuzlukları giderildi.
11- AutoPot Sekmeleri Main içine eklendi ancak fonksiyona bağlanmadı.
- Büyük ölçüde derleme hata düzeltmeleri ve fonksiyon ekleme/düzenlemeleri yapıldı. Program derlemede çıkış formatını .dll ya da .exe olarak sorunsuz yapabilirsiniz.
- Yüksek Gpu ve Cpu kullanımı şimdilik farketmedim. Sorun yaşayan olursa söyleyebilir.
Ekran
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Offset ve Pointer bulmayı bilmiyorum yardımcı olabilecek olanlar özelden ulaşabilirse çok makbule geçer.
Üzerine yapılan eklemeler:
1- Alttaki slider düzeltildi.
2- Genişlet ve Daralt düzenlendi.
3- Main, Damage ve Pickup sekmeleri düzenlendi.
(Sekmelerdeki bazı özellikler fonksiyonlara bağlandı.)
4- Target ve Range Damage fonksiyonu hatasız ve eksiksiz olarak eklendi.(Kontrol edilmedi.)
5- CharacterSelected fonksiyonu değiştirildi ve yenisi eklendi.
6- Kapat butonu eklendi ve pencere daraltınca görünüyor.
7- Üst tarafa Enter Client Type eklendi. ( Herhangi bir fonksiyona bağlı değil. Çalışmıyor)
8- Zoom slider düzenlendi ve hizalaması yeniden yapıldı. (Fonksiyon bağlı değil.)
9- GameFunction.h, GameFunctionsCustom.h, main.cpp, Defines.h gibi dosyaların bütün uyumsuzluklarını elimden geldiğince giderdim.
10- Crash verebilecek özellikler geliştirildi, fonksiyon uyumsuzlukları giderildi.
11- AutoPot Sekmeleri Main içine eklendi ancak fonksiyona bağlanmadı.
- Büyük ölçüde derleme hata düzeltmeleri ve fonksiyon ekleme/düzenlemeleri yapıldı. Program derlemede çıkış formatını .dll ya da .exe olarak sorunsuz yapabilirsiniz.
- Yüksek Gpu ve Cpu kullanımı şimdilik farketmedim. Sorun yaşayan olursa söyleyebilir.
Ekran
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
evet ya konunun en başını okumamıstımTeşekkür ederim. tanıdık gelebilir evet sonradan farketmişsiniz![]()
yüksek cpu veya gpu kullanımı var mı guide baktın mı buna ? imguide öyle bir sorun oluyor ayarlanmadıgında yapmadıysan ayarlamayı unutma
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 8,947
- DevLira
- 0
konunun başını okumamısım
eline sağlık
eline sağlık
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 1,403
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim. tanıdık gelebilir evet sonradan farketmişsinizkonunun başını okumamısımeline sağlık

- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 8,947
- DevLira
- 0
evet ya konunun en başını okumamıstımTeşekkür ederim. tanıdık gelebilir evet sonradan farketmişsiniz![]()
yüksek cpu veya gpu kullanımı var mı guide baktın mı buna ? imguide öyle bir sorun oluyor ayarlanmadıgında yapmadıysan ayarlamayı unutma- Katılım
- 17 Şub 2012
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 1,403
- DevLira
- 0
Doğru onu hemen bi kontrol edeyim. Unutmuştum Teşekkürlerevet ya konunun en başını okumamıstımyüksek cpu veya gpu kullanımı var mı guide baktın mı buna ? imguide öyle bir sorun oluyor ayarlanmadıgında yapmadıysan ayarlamayı unutma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)