HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
null dan + larayarak gidersen vid i verir önemi yok görmen gereken deger 4545 - 0 - 0 a giderek ögrene bilirsin 2 inci yöntem ise 2 karakter ac getargetvıd'e gel class'ı al localplayer'e yapıstır o kadar-ezgi eski konularından yola cıkarak bulunabilicek herşeyi bulabiliyorum işime yarayacak Bircok şeyi yapabiliyorum
-Bir cok sunucuda bulabildigim ama bazı sunucularda Stringlerden giderek buldugun Vid - noclip bulamıyorum Vid i bulamadıgım icin FarmBot u aktif edemiyorum metne veya bos a karakter gidiyor Vid i almadıgı icin saldırıyı gercekleştiremiyorum
String E Girmeden Bulabilmemin bir yolu varmıdır
teşekkür ederim buldum
null dan + larayarak gidersen vid i verir önemi yok görmen gereken deger 4545 - 0 - 0 a giderek ögrene bilirsin 2 inci yöntem ise 2 karakter ac getargetvıd'e gel class'ı al localplayer'e yapıstır o kadar
MoveToDestPositionnull dan + larayarak gidersen vid i verir önemi yok görmen gereken deger 4545 - 0 - 0 a giderek ögrene bilirsin 2 inci yöntem ise 2 karakter ac getargetvıd'e gel class'ı al localplayer'e yapıstır o kadar
Nativemov
rota üzerinde karakteri nasıl yürütebilirim kısa bir bulum Videosu varmı
dumper ile dump la adrese git al tarafda string'i var ezberle o kadarMoveToDestPosition
Nativemov
rota üzerinde karakteri nasıl yürütebilirim kısa bir bulum Videosu varmı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)