Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ Metin2 (MEMTOR++ Cheat UI Base + DirectX Device)

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

-ezgi eski konularından yola cıkarak bulunabilicek herşeyi bulabiliyorum işime yarayacak Bircok şeyi yapabiliyorum
-Bir cok sunucuda bulabildigim ama bazı sunucularda Stringlerden giderek buldugun Vid - noclip bulamıyorum Vid i bulamadıgım icin FarmBot u aktif edemiyorum metne veya bos a karakter gidiyor Vid i almadıgı icin saldırıyı gercekleştiremiyorum
String E Girmeden Bulabilmemin bir yolu varmıdır
null dan + larayarak gidersen vid i verir önemi yok görmen gereken deger 4545 - 0 - 0 a giderek ögrene bilirsin 2 inci yöntem ise 2 karakter ac getargetvıd'e gel class'ı al localplayer'e yapıstır o kadar

teşekkür ederim buldum
null dan + larayarak gidersen vid i verir önemi yok görmen gereken deger 4545 - 0 - 0 a giderek ögrene bilirsin 2 inci yöntem ise 2 karakter ac getargetvıd'e gel class'ı al localplayer'e yapıstır o kadar

harika görünüyor

MoveToDestPosition
Nativemov
rota üzerinde karakteri nasıl yürütebilirim kısa bir bulum Videosu varmı

MoveToDestPosition
Nativemov
rota üzerinde karakteri nasıl yürütebilirim kısa bir bulum Videosu varmı
dumper ile dump la adrese git al tarafda string'i var ezberle o kadar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri