- Konular
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 3,903
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yazık turk mmo kimlerin eline kalmış verdiği cevaplara bak sen bi modsun ne olursa olsun yapıcı konuşman laızm insanları krııcı değil yazıkben burada niye sana kod bloğu vermek zorundayım? bunu bilmek zorundasın zaten hile yapmaya çalışıyorsan. egoyla bir alakası yok yazdığım şeyin, öğrenmemek sizin ayıbınız. kod bloğu istemek yerine düzgün bir şekilde pointer offset nasıl okuyabilirim diye sorsanız burada size neden yardım edilmesin? yazdığınız dille alakalı hiçbir şey bilmiyorsunuz bizden kod bloğu istiyorsunuz verirsekte her böyle pointer/offset okuma konusunda gelip kod bloğu isteyeceksiniz. sizin kaynak dosyanızı neden biz yazmalıyız?
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 1,987
- DevLira
- 0
şu egonuzu kendi içinizde tatmin etseniz keşke insanların destek taleplerini egonuzu bulaştırmasanız
Senin yaptığın destek talebi değil kod sipariş etmek, eğer öyle bir amacın varsa ücreti mukabilinde yardımcı olacak birçok insan var forumda.
Moderatörlerin görevi kaynak kod taleplerini karşılamak değil.yazık turk mmo kimlerin eline kalmış verdiği cevaplara bak sen bi modsun ne olursa olsun yapıcı konuşman laızm insanları krııcı değil yazık
relief gayet tabii yardımcı oluyor kendimden biliyorum, adama boş yere laf söylemeyin.
- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,774
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,787
- DevLira
- 15
Konu altından güzel bir dille tartışıp uzlaşmak tabiiki serbest ama bazı şeyleri uzatmamak şartıyla herşeyi tadında bırakalım arkadaşlar. Gerekli raporlarınızı yanıtlayacağım. 

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,446
- DevLira
- 44
Süper modlar ne zaman üyelere sert cevap vermeyi veya laf etmeyi öğrendi? ben yıllardır bu forumda bir çok tartışmaya şahit oldum kişi konu açmış ve yazmış isteyen cevap verir değil mi? Süper modumuz neden gerildi?ben burada niye sana kod bloğu vermek zorundayım? bunu bilmek zorundasın zaten hile yapmaya çalışıyorsan. egoyla bir alakası yok yazdığım şeyin, öğrenmemek sizin ayıbınız. kod bloğu istemek yerine düzgün bir şekilde pointer offset nasıl okuyabilirim diye sorsanız burada size neden yardım edilmesin? yazdığınız dille alakalı hiçbir şey bilmiyorsunuz bizden kod bloğu istiyorsunuz verirsekte her böyle pointer/offset okuma konusunda gelip kod bloğu isteyeceksiniz. sizin kaynak dosyanızı neden biz yazmalıyız?
- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,774
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,787
- DevLira
- 15
Atakancım uzatmayalım lütfen gerekli işlemleri sağladım.Süper modlar ne zaman üyelere sert cevap vermeyi veya laf etmeyi öğrendi? ben yıllardır bu forumda bir çok tartışmaya şahit oldum kişi konu açmış ve yazmış isteyen cevap verir değil mi? Süper modumuz neden gerildi?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)