HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Github'da gezinirken gördüm belki birisi çalışır hale getirebilir diye düşündüm. Dummy exploit mantığı ne vs. kaynak olur. Tabi gerçekten çalışacak bir kaynak mı bilmiyorum.
Özellikler
1000x Exploit Damage
7x Damage
Attack Delay ile Vuruş Hızı Değiştirme
Detaylı Entity Scan & Bitmask Filtreleme
Shared Memory ile Dummy Communication
DirectX 8 Overlay Render
ImGui Tabanlı Menü Arayüzü
Çoklu Hedef Seçimi (Multi-target Support)
Yay (Bow) Exploiti
Dinamik ve Özelleştirilebilir Ayarlar
Gereksinimler
Visual Studio 2019 veya üzeri
Windows SDK
C++17 veya daha yeni bir standart
D3D8 SDK
DLL Inject edebilme yetkinliği
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba, öncelikle repo linki ile referans göstererek paylaşmanız çok saygıdeğer bir hareketti bunun için teşekkür ederim. Public bir şekilde forumlarda paylaşılması gerektiğini düşünmediğim için gizliye çekmiş bulunmaktayım. Oyunda kötüye kullanım sebebi ile offsetlerin libi olmadan çalışabilmesi de ne yazık ki mümkün değildi. İlginiz alakanız için teşekkür ederim
source sahibinin izni dışında paylaşılması doğru davranış değildir indiren varsa da güncelleyebilen kendi kullanması doğru olur public ortama atması hiç etik olmaz konu sahibi de bu konuyu izinsiz paylaştığı için konuyu silmesi daha iyi olur.En az 25 kişi indirdi. Yakında paylaşırlar liblerle beraber. 7 ay önce oluşturulmuş repo kimse keşfetmemiş galiba. En kötü yanı GF ye ulaşırsa fixleyebilir. Bir insan böyle bir repoyu neden açık bırakır ki.. Fixlenmesindr biz paramızla bot alalım 1000x kullanalımda gerisi önemli değil yoksa ninja dışındaki hesaplarım çöp olur.
Konu sahibi isteği üzerine konu kapatılmıştır.
Merhaba, öncelikle repo linki ile referans göstererek paylaşmanız çok saygıdeğer bir hareketti bunun için teşekkür ederim. Public bir şekilde forumlarda paylaşılması gerektiğini düşünmediğim için gizliye çekmiş bulunmaktayım. Oyunda kötüye kullanım sebebi ile offsetlerin libi olmadan çalışabilmesi de ne yazık ki mümkün değildi. İlginiz alakanız için teşekkür ederim
Merhaba, dönüşünüz için teşekkür ederim. Konuyu hassasiyetle ele almanızı anlayışla karşılıyorum. Amacım zaten herhangi bir şekilde kötüye kullanıma yol açmak değildi; teknik merak ve nasıl çalıştığını öğrenme isteğiyle incelemiştim.Merhaba, öncelikle repo linki ile referans göstererek paylaşmanız çok saygıdeğer bir hareketti bunun için teşekkür ederim. Public bir şekilde forumlarda paylaşılması gerektiğini düşünmediğim için gizliye çekmiş bulunmaktayım. Oyunda kötüye kullanım sebebi ile offsetlerin libi olmadan çalışabilmesi de ne yazık ki mümkün değildi. İlginiz alakanız için teşekkür ederim
Repo’yu gizliye çekme kararınıza da saygı duyuyorum. Zaman ayırıp açıklama yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...