Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

⭐️ 1-99 & 1-105 NEWSCHOOL SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLastX

www.blastx.work
TM Üye
Konular
1,676
Online süresi
9ay 24g
Reaksiyon Skoru
8,719
Altın Konu
297
Başarım Puanı
374
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 20 Gün
MmoLira
41,544
DevLira
753

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli TURKMMO üyeleri;

Paylaştığım alt yapı v2 ve v3 versiyonudur. V8 hali güncel olarak ben ve @Emin S. kardeşimde bulunmaktadır. Filesi paylaşmamızın sebebi gerek farklı forumlar üzerinden kendi emekleri gibi satması gerek ise bir çok kullanıcıya el altından geçmesidir.

Files hakkında önemli değineceğim noktalar var dilerseniz onlardan bahsedeyim;
Alt yapı bize ait değil zamanında Metin2 Server Files kategorisinde paylaşılan OSMANLI alt yapısıdır. Haddinden fazla fix atılıp sorunlar çözülmüştür.
Hatalı sistemler tek tek kontrol edilip onarılmıştır. Bizde insanız nede olsa gözümüzden kaçan ufak tefek şeyler olmuştur.
Filesi yüksek oyuncuda 3.sezon olmak üzere sorunsuz oynattım. Gerçekten güzel getirisi olan bir files. Uğraşmak isterseniz uğraşabilir,orta makul rakamlar ile gerek vslik gerek ise farklı bir yapı girebilirsiniz.

Forumda aktif görevlerimden dolayı v8 halinin satışını yapmıyorum. Fileste emeği geçen @Emin S. ve @EnesDeniz™ tekrardan teşekkürler.

YT üzerindeki yayıncı arkadaşlarımızın çoğu videosu telif yediğinden detaylı video atamıyorum. Bulduklarımı atacağım.

Sürümler;
Freebsd 12.2 ve üstü
Visual studio 2019 - 2022
Mariadb 10.3
GCC 8
Python 2.7

VIRUSTOTAL

olhrAlD.jpeg
qhDVm2X.jpeg
GrbySNR.jpeg
6DDw7ti.jpeg

1kLUyYK.jpeg

wKAYymx.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü...
thanks for sharing remember to add virus scan

Merhaba değerli TURKMMO üyeleri;

Paylaştığım alt yapı v2 ve v3 versiyonudur. V8 hali güncel olarak ben ve @Emin S. kardeşimde bulunmaktadır. Filesi paylaşmamızın sebebi gerek farklı forumlar üzerinden kendi emekleri gibi satması gerek ise bir çok kullanıcıya el altından geçmesidir.

Files hakkında önemli değineceğim noktalar var dilerseniz onlardan bahsedeyim;
Alt yapı bize ait değil zamanında Metin2 Server Files kategorisinde paylaşılan OSMANLI alt yapısıdır. Haddinden fazla fix atılıp sorunlar çözülmüştür.
Hatalı sistemler tek tek kontrol edilip onarılmıştır. Bizde insanız nede olsa gözümüzden kaçan ufak tefek şeyler olmuştur.
Filesi yüksek oyuncuda 3.sezon olmak üzere sorunsuz oynattım. Gerçekten güzel getirisi olan bir files. Uğraşmak isterseniz uğraşabilir,orta makul rakamlar ile gerek vslik gerek ise farklı bir yapı girebilirsiniz.

Forumda aktif görevlerimden dolayı v8 halinin satışını yapmıyorum. Fileste emeği geçen @Emin S. ve @EnesDeniz™ tekrardan teşekkürler.

YT üzerindeki yayıncı arkadaşlarımızın çoğu videosu telif yediğinden detaylı video atamıyorum. Bulduklarımı atacağım.

Sürümler;
Freebsd 12.2 ve üstü
Visual studio 2019 - 2022
Mariadb 10.3
GCC 8
Python 2.7

Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler , geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)