Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

⭐️ 1-99 & 1-105 NEWSCHOOL SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Göktuğ paylaşım için teşekkürler.
Sadece bir şey merak ediyorum. Filesi sattığınız insanlardan tek tek onay mı alıyorsunuz paylaşmak için ya da onlar V8'e sahip siz alt sürümü mü paylaşıyorsunuz sadece.

Files hakkında önemli değineceğim noktalar var dilerseniz onlardan bahsedeyim;
Alt yapı bize ait değil zamanında Metin2 Server Files kategorisinde paylaşılan OSMANLI alt yapısıdır. Haddinden fazla fix atılıp sorunlar çözülmüştür.
Hatalı sistemler tek tek kontrol edilip onarılmıştır. Bizde insanız nede olsa gözümüzden kaçan ufak tefek şeyler olmuştur.
Filesi yüksek oyuncuda 3.sezon olmak üzere sorunsuz oynattım. Gerçekten güzel getirisi olan bir files. Uğraşmak isterseniz uğraşabilir,orta makul rakamlar ile gerek vslik gerek ise farklı bir yapı girebilirsiniz.
paylaşım için teşekkür ederim geçmiş olsun

sorunsuz giriş yapıldı kanıt olarak eklenebilir
Ekran Alıntısı.PNG

pack kapatması yok ıcınde haberıın olsun.

Paylaşım için teşekkürler geçmiş olsun sorunsuz çalışmakta

myyga2d.jpg

thanks for sharing remember to add virus scan
Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler , geçmiş olsun
Göktuğ paylaşım için teşekkürler.
Sadece bir şey merak ediyorum. Filesi sattığınız insanlardan tek tek onay mı alıyorsunuz paylaşmak için ya da onlar V8'e sahip siz alt sürümü mü paylaşıyorsunuz sadece.
paylaşım için teşekkür ederim geçmiş olsun

sorunsuz giriş yapıldı kanıt olarak eklenebilir
Ekli dosyayı görüntüle 98464
pack kapatması yok ıcınde haberıın olsun.
Paylaşım için teşekkürler geçmiş olsun sorunsuz çalışmakta

myyga2d.jpg
Yorumlarınız için teşekkürler. Sorunsuz kuran arkadaşlara kanıt için de ekstra olarak teşekkür etmek istiyorum.
@PVPTasarim bir kaç aydır güncel olarak satışını yapmıyorum. Eski müşterilerimin çoğunun pack boyutu 8GB üzerinde o yüzden bir sorun yok. Zaten filesi paylaşmadan önce benden direk alıp XX kullanıcı satışa sunamazdı. Benim paylaştığım v2,v3 versiyonlu halidir.
@Turkoglu33 DataBinary\data dizine gidip pack.py dosyası ile kapatmak istediğin packi yazman yeterlidir. Kapattığın zaman otomatik olarak pack klasörüne işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)