- Konular
- 11
- Online süresi
- 1ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 1,034
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Dostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü offline shopuna kadar duruyor osmanlı2 nasılsa bu filesde öyle granyy syserları oo loglar bi görseniz v8 v1 v2 v3 farketmez hepsinde aynı syserlar vs var hiç birşey değişdirmemişsin millete bu dosyaları satıyorsun bide ben insanlara acıyorum ya iyi files almak yerine bu filesi alıyolar bide bile bile neyse kendin bileceyin iş satıyorsan kaldır linkini
- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Bazı insanlar el altından v2 v3 hallerini satıyor diye paylaştım zaten. Ek olarak v8in sende olma ihtimali yoktur henüz satışı yapılmadıDostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü offline shopuna kadar duruyor osmanlı2 nasılsa bu filesde öyle granyy syserları oo loglar bi görseniz v8 v1 v2 v3 farketmez hepsinde aynı syserlar vs var hiç birşey değişdirmemişsin millete bu dosyaları satıyorsun bide ben insanlara acıyorum ya iyi files almak yerine bu filesi alıyolar bide bile bile neyse kendin bileceyin iş satıyorsan kaldır linkini
Konuda da dile getirdiğim gibi ben ve Emin'de mevcut yine de yorumun için teşekkürler.
- Konular
- 157
- Online süresi
- 2ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Gün
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
osmanlı2 filesininkini kullanabilirsin.pack kapatması yok ıcınde haberıın olsun.
- Konular
- 129
- Online süresi
- 2ay 15g
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 4,310
- DevLira
- 225
packlar yarım keske bildirseydin insanlara
- Konular
- 936
- Online süresi
- 3ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 2,666
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 499
- DevLira
- 0
Osmanlı2 de duran tüm açıklar tüm sorunlar hemen hemen burada var Mesela lv peti çağırın 60 seviyede h.o coresi geliyor derece sistemi güzel şekilde client kastırıyor optimize ayarları desen çok değişik bilemiyorum çok ilginç geldi bana genede paylaşım için teşekkür ederim göktuğ geçmiş olsun ek olarak konuya tanıtımı ekliyebilirsinDostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü offline shopuna kadar duruyor osmanlı2 nasılsa bu filesde öyle granyy syserları oo loglar bi görseniz v8 v1 v2 v3 farketmez hepsinde aynı syserlar vs var hiç birşey değişdirmemişsin millete bu dosyaları satıyorsun bide ben insanlara acıyorum ya iyi files almak yerine bu filesi alıyolar bide bile bile neyse kendin bileceyin iş satıyorsan kaldır linkini
Ekli dosyayı görüntüle riseoflora.jpg
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)