- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli TURKMMO üyeleri;
Paylaştığım alt yapı v2 ve v3 versiyonudur. V8 hali güncel olarak ben ve @Emin S. kardeşimde bulunmaktadır. Filesi paylaşmamızın sebebi gerek farklı forumlar üzerinden kendi emekleri gibi satması gerek ise bir çok kullanıcıya el altından geçmesidir.
Files hakkında önemli değineceğim noktalar var dilerseniz onlardan bahsedeyim;
Alt yapı bize ait değil zamanında Metin2 Server Files kategorisinde paylaşılan OSMANLI alt yapısıdır. Haddinden fazla fix atılıp sorunlar çözülmüştür.
Hatalı sistemler tek tek kontrol edilip onarılmıştır. Bizde insanız nede olsa gözümüzden kaçan ufak tefek şeyler olmuştur.
Filesi yüksek oyuncuda 3.sezon olmak üzere sorunsuz oynattım. Gerçekten güzel getirisi olan bir files. Uğraşmak isterseniz uğraşabilir,orta makul rakamlar ile gerek vslik gerek ise farklı bir yapı girebilirsiniz.
Forumda aktif görevlerimden dolayı v8 halinin satışını yapmıyorum. Fileste emeği geçen @Emin S. ve @EnesDeniz™ tekrardan teşekkürler.
YT üzerindeki yayıncı arkadaşlarımızın çoğu videosu telif yediğinden detaylı video atamıyorum. Bulduklarımı atacağım.
Sürümler;
Freebsd 12.2 ve üstü
Visual studio 2019 - 2022
Mariadb 10.3
GCC 8
Python 2.7
VIRUSTOTAL
Paylaştığım alt yapı v2 ve v3 versiyonudur. V8 hali güncel olarak ben ve @Emin S. kardeşimde bulunmaktadır. Filesi paylaşmamızın sebebi gerek farklı forumlar üzerinden kendi emekleri gibi satması gerek ise bir çok kullanıcıya el altından geçmesidir.
Alt yapı bize ait değil zamanında Metin2 Server Files kategorisinde paylaşılan OSMANLI alt yapısıdır. Haddinden fazla fix atılıp sorunlar çözülmüştür.
Hatalı sistemler tek tek kontrol edilip onarılmıştır. Bizde insanız nede olsa gözümüzden kaçan ufak tefek şeyler olmuştur.
Filesi yüksek oyuncuda 3.sezon olmak üzere sorunsuz oynattım. Gerçekten güzel getirisi olan bir files. Uğraşmak isterseniz uğraşabilir,orta makul rakamlar ile gerek vslik gerek ise farklı bir yapı girebilirsiniz.
Forumda aktif görevlerimden dolayı v8 halinin satışını yapmıyorum. Fileste emeği geçen @Emin S. ve @EnesDeniz™ tekrardan teşekkürler.
YT üzerindeki yayıncı arkadaşlarımızın çoğu videosu telif yediğinden detaylı video atamıyorum. Bulduklarımı atacağım.
Sürümler;
Freebsd 12.2 ve üstü
Mariadb 10.3
GCC 8
Python 2.7
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VIRUSTOTAL
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Dostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü...
Alt yapıyı kullanmaya devam etmekteyim.kullanan varmı
mysql 5.6 halinide...
- Konular
- 187
- Online süresi
- 7ay 27g
- Reaksiyon Skoru
- 1,718
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 22,643
- DevLira
- 273
thanks for sharing remember to add virus scan
- Konular
- 183
- Online süresi
- 11ay 1g
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 503
- DevLira
- 117
Merhaba değerli TURKMMO üyeleri;
Sürümler;
Freebsd 12.2 ve üstü
Mariadb 10.3
GCC 8
Python 2.7
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 215
- Online süresi
- 5ay 75642s
- Reaksiyon Skoru
- 2,411
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 19,641
- DevLira
- 51
Paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)