Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Newschool tarzı geliştirilmiş Server Files

Konular
2
Online süresi
3g 32318s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
Başarım Puanı
24
TM Yaşı
1 Yıl 3 Ay 8 Gün
MmoLira
1,469
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1-99 Newschool tarzı geliştirilmiş Server Files

Filesin içindekileri az da olsa videoda göstermeye çalıştım. Barbaros Filesi değildir. Güle güle kullanın :)

1776370946928.png
1776370961494.png

Ekli dosyalar

• CommonDefines.h
    12.2 KB · Görüntüleme: 0
  • 1776371093090.png
    1776371093090.png
    978.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Locale_inc.h
    14.2 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kendisi oc27 için nöbet tutmaya(çalışmaya) gidiyorum dedi ve uyumaya gitti yarın nöbeti var, sunucu şifresi bende yok ferhat görünce bırakır buraya

ek olarak bunun üzerine geldim ;

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Daha öncekinde fiyat bilgisi verilmişti. Bunda vermemişsiniz :D

300 üzeri bunada harcama yapıyor, ek olarak aylık yapay zekasını alıveriyor.

Ek olarak bunlar ilk hali arkadaşlar ben dahil olmadan önceki hali, şunu belirteyim yetkin arkadaşlarda inceledikten sonra dediklerimi onaylayacaktır ;

- Dosyalar temiz değil , sistem sökmeye kullanabilirsiniz
- Nasıl bir çalışma yapıldığını dosyaların içerisine girdiğinizde zaten çok rahat anlayabilirsiniz
- Lom berbat bevis isimli dolandırıcı şahsa ait ama geliştirilebilir ve temizliği yapılabilir , onun haricinde 5-6 sistem sökülüp kullanılabilir.

Sonuç : oyun açmak için asla kullanmayın ama bazı sistemleri sökebilirsiniz
defiinelerin çogu aynı şuan baktımda bir çogu hemde aynıu source farklı files yani barbaros2 nin filesini kullanabilirsin pek sorun çıkacagını zannetmiyorum bazı eklentiler gözükmez belki sadece bu olur yani :)

sıfırdan yapıldığı iddaa ediliyordu, evet dediklerin doğru bir çoğu aynı sadece 3-5 değişiklik yaparak ferhattan çok fazla para koparıyor olay bu zaten. Ama bu paylaşılanı kullanmayın canınız çok yanar kodlar hiç ama hiç sağlıklı değil özellikle char_item.cpp ye girdiğinizde bir çok şeyin yapay zeka olduğunu görebilirsiniz.

yapay zekaya peki güvenilmez mi ? böyle bir saçma düşünce olamaz, güvenilebilir elbette, ama bazı şeyler istisnasız kötü koddur , asana ve valgrind in tespit ettiği 22 ye yakın bellek sızıntısı vardı ferhat a çok önceden göndermiştim isterse buraya bırakabilir.

Şöyle çalışma düzeninden anlayabilirsiniz, güncelleme vermeyi bilmiyordu dosya üzerine dosya yazdırıyordu her yer bozuluyordu tekrar düzeltiyordum sonra tekrar kayboluyordu. Sonradan anladık ki amaç zaten beni çekmek daha sonra adımı kötüye çıkarmak bunu da ispatladık zaten kanıtlarıyla o yüzden dikkat edin. Her şeyi yapabilme potansiyeline sahip. Bana yalvaran öğrenmek istiyorum diye gelen ve samimiyet kuran adam bir şekilde ikna edip daha sonra amaçları ise gördüğünüz gibi zaten. Yalvarmaya dair tüm herşeyi kanıt olarak bırakmıştım.

push a bakar mısın yorum satırına bakar mısın, .vdi yi githuba pushlayıp bana link atan adam bu öyle oluyormuş ben bilmiyormuşum düşün

Boş commit nasıl yaptın bunu diyorum bilmiyorum ben github kullanmıcam filan diyordu.

Yukarıdaki yazdığım yazılar ortamı kızıştırmak için değil , aksine tüm kullanacak arkadaşların dikkat etmesi içindir.
tüh ya arena Warez olmuş sattığım arena arenam da arenam ne kadar üzüldüm şuanda anlatamam oturup ağlıyorum bir köşede arenadan kalan son 1000₺ ile içiyorum köpek öldüren şarabı aldım.
Akıyor bu akşam maşallah. Paylaşım için teşekkürler.

karakterin ismi güzelmiş paylaşım için teşşekürler.

Daha öncekinde fiyat bilgisi verilmişti. Bunda vermemişsiniz :D

Son 2 gündür akıyor valla 🤣🤣 sağol reis

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)

Geri