- Konular
- 5
- Online süresi
- 7g 69426s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 43
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 1,882
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bilgi için teşekkürler agadefiinelerin çogu aynı şuan baktımda bir çogu hemde aynıu source farklı files yani barbaros2 nin filesini kullanabilirsin pek sorun çıkacagını zannetmiyorum bazı eklentiler gözükmez belki sadece bu olur yani![]()
- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
defiinelerin çogu aynı şuan baktımda bir çogu hemde aynıu source farklı files yani barbaros2 nin filesini kullanabilirsin pek sorun çıkacagını zannetmiyorum bazı eklentiler gözükmez belki sadece bu olur yani![]()
sıfırdan yapıldığı iddaa ediliyordu, evet dediklerin doğru bir çoğu aynı sadece 3-5 değişiklik yaparak ferhattan çok fazla para koparıyor olay bu zaten. Ama bu paylaşılanı kullanmayın canınız çok yanar kodlar hiç ama hiç sağlıklı değil özellikle char_item.cpp ye girdiğinizde bir çok şeyin yapay zeka olduğunu görebilirsiniz.
yapay zekaya peki güvenilmez mi ? böyle bir saçma düşünce olamaz, güvenilebilir elbette, ama bazı şeyler istisnasız kötü koddur , asana ve valgrind in tespit ettiği 22 ye yakın bellek sızıntısı vardı ferhat a çok önceden göndermiştim isterse buraya bırakabilir.
Şöyle çalışma düzeninden anlayabilirsiniz, güncelleme vermeyi bilmiyordu dosya üzerine dosya yazdırıyordu her yer bozuluyordu tekrar düzeltiyordum sonra tekrar kayboluyordu. Sonradan anladık ki amaç zaten beni çekmek daha sonra adımı kötüye çıkarmak bunu da ispatladık zaten kanıtlarıyla o yüzden dikkat edin. Her şeyi yapabilme potansiyeline sahip. Bana yalvaran öğrenmek istiyorum diye gelen ve samimiyet kuran adam bir şekilde ikna edip daha sonra amaçları ise gördüğünüz gibi zaten. Yalvarmaya dair tüm herşeyi kanıt olarak bırakmıştım.
push a bakar mısın yorum satırına bakar mısın, .vdi yi githuba pushlayıp bana link atan adam bu öyle oluyormuş ben bilmiyormuşum düşün
Boş commit nasıl yaptın bunu diyorum bilmiyorum ben github kullanmıcam filan diyordu.
Yukarıdaki yazdığım yazılar ortamı kızıştırmak için değil , aksine tüm kullanacak arkadaşların dikkat etmesi içindir.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
Bu da diğer şeysi ben bahsi geçen kişiyle atıştığımı bildiği için yan hesaplar filan açıyor beni ona karşı dolduruyorlar falan filan falan hatta uyarıyorum bak diyorum yapma sanane diyorum ve buna ferhatta şahit oluyor ve daha sonra ferhatın dediği şey şu : bu çocukta farklı birşey var.. b*k gibi birşey bu cümlesi var.